Tindl
7,0

21 reviews

Tindl is een datingwebsite die zich richt op Nederlandse en Belgische leden. De website werkt met een match systeem, dat gebasseerd is op een spel (leuk of niet leuk); vind je iemand leuk en deze persoon heeft dezelfde mening over jouw profiel, dan is er een match. Dit wordt dan weergeven op een aparte pagina. Zo kan er snel en makkelijk contact worden gemaakt. Tindl is naar onze mening vooral bedoeld voor jongeren omdat het werkt met een spel om matches te krijgen.
Gratis leden kunnen geen contact leggen met betaalde leden, tenzij het gratis lid betaalt.

Cijfer en gebruikersgemak

Tindl krijgt van ons een 7,0 omdat de website uiterst overzichtelijk is. Er zijn maar een handvol opties waar een lid gebruik van kan maken. Dit heeft ook een keerzijde, door de weinige opties heeft een lid bijvoorbeeld geen profiel die kan worden bekeken door andere leden, enkel in het spel kan iemand jou zien. Daarnaast kan je niet zien hoeveel leden er online zijn en/of een lid zoeken op welke wijze dan ook.

Prijzenlijst Tindl

Onbekend

Ontevreden over Tindl? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (21)

 • Piet (18)
  Fake 0 reacties

  WWW.EMAIL-LIST-DATABASE.COM. ps:Hoeveel email adressen&wachtwoorden wil je hebben, ze hebben ook nog bulk staan...!! DARK-FANTASY//PASSWORDLIST/PASSWORD. TXT. Niet nep hoor alleen achterlangs zonder zalf!! ;-)

  Piet (18) 17 december 2019
 • Vince (39)
  soort tinder 0 reacties

  Tindl is eigenlijk een beetje de afgekeken versie van tinder, maar dan net met een aantal kleine dingetjes die niet helemaal op dezelfde manier werken, maar waar net een klein verschilletje in zit. Zelf ben ik geen groot fan van Tindl, maar dat heeft er ook mee te maken dat vooral de jeugd (in de twintig) hier veel op zit en dit is helaas niet meer mijn leeftijdscategorie waardoor de aanspraak voor mij maar klein blijft. Het was in principe toeval dat ik hier op kwam, want het was een typ fout. Ik wou eigenlijk naar tinder gaan en doordat ik iets anders intypte kwam ik hier uit, dat vind ik wel slim gedaan van de website makers want er zijn vast nog meer mensen zoals ik die op dezelfde manier hier beland zijn. Helaas heeft het voor mij niet gewerkt, maar ik kan me inbeelden dat dit voor de jongere daters wel een fijne website is om op ontdekking uit te gaan.

  Vince (39) 9 februari 2019
 • Teddy (43)
  waarom voor twee landen 1 reactie

  Waarom zou je een dating site maken voor zowel nederland als voor belgië , dat snap ik echt niet.
  Tenzij je misschien onder in Limburg woont en je dus sneller in België bent dan in een andere nederlandse provincie, maar in alle andere gevallen vind ik dit niet logisch.
  Ik denk ook dat de meeste mensen er niet echt op uit zijn om een buitenlands liefje te krijgen voor het serieuze deel, een vakantieliefde uit het buitenland is tot daar aan toe dat is zelfs leuk en spannend maar voor het echt zoek je toch gewoon iemand uit je eigen land lijkt me anders wordt het onnodig gecompliceerd.
  Ik vind dit een nadeel aan de site, en ik zoek dan ook alleen op vrouwen uit nederland, hoe knap en lief die belgische dames ook mogen zijn.

  Teddy (43) 29 september 2018
 • Marina (32)
  Tindl beperkt 1 reactie

  Ik vind dat de website Tindl maar een hele beperkte website is. Je kunt niet eens het profiel van iemand zo maar bezoeken, deze kun je alleen zien tijdens het spel. En wat ik zelf heel vervelend vind, is dat je niet even iemand kunt opzoeken via een zoekpagina, dus als je iemand hebt gevonden die jij heel erg leuk vind dat kun je deze persoon alleen vinden door heel lang te scrollen, dus als je een beetje pech hebt dan staat diegene ergens helemaal achter aan en duurt het heel lang voor dat je hem of haar hebt gevonden.

  Marina (32) 15 juli 2018
 • Paul (33)
  Tindl review 1 reactie

  Ik vind Tindl een hele leuke en vooral speelse dating website. Het maakt het wat spannender en leuker om te doen door middel van het match systeem dat hier wordt gebruikt. Dit zorgt er voor dat het niet zo saai wordt in vergelijking met andere dating websites waar je gewoon alleen met andere mensen kunt chatten en verder niets. Ik ben bij dat soort dingen er altijd heel snel klaar mee en dan wil ik weer wat nieuws, hier heb ik dat tot nu toe nog geen enkele keer gehad. DAt is een pluspunt voor Tindl want ik sta er om bekend als iemand die zich erg snel verveeld bij dingen.

  Paul (33) 19 juni 2018
 • Merel (33)
  Niet te vergelijken 1 reactie

  Volgens mij wordt tindl heel vaak met tindr vergeleken en ik weet niet of dit wel terecht is. Volgens mij hebben beide sites niets met elkaar te maken. De mogelijkheden op beide sites zijn volkomen anders, dat weet ik omdat ik op beide sites een account heb. Maar ik weet niet welke ik beter vindt, ik vind allebei gewoon leuk.

  Merel (33) 17 maart 2018
 • Leon (39)
  Kleine broertje 1 reactie

  Ik hoorde laatst ergens dat dit het kleine broertje van de grote tindr is, maar als je dit echt het kleine broertje er van wilt noemen dan is deze site wek de baby, net geboren. Het is niet te vergelijken, er zit nog een enorm klasse verschil tussen. Ik wil niet zeggen dat ze niet even goed en groot kunnen worden, maar dan moet er nog wel heel wat aan deze site veranderen en verbeteren.

  Leon (39) 28 februari 2018
 • Dave (38)
  Speels 1 reactie

  Deze site heeft niet zoals alle andere sites voor online dating een pagina waar je foto’s moet bekijken tijdens het naar beneden scrollen. Hier kun je via een soort spel kijken wie jij leuk vindt en als diegene jou dan ook leuk vindt heb je een match en kun ie van daaruit verder kijken of het klikt. Dit maakt het een stuk leuker en speelser dan alle andere websites voor online dating.

  Dave (38) 10 februari 2018
 • Frederik (32)
  Snel 1 reactie

  Doordat je hier zo snel bij de foto’s kunt aan klikken of je ze wel of niet leuk vindt, maak je heel snel zelf een soort selectie van een groep die bij jou past. In vind dat heel leuk en goed werken, misschien wel een beetje hard naar degenen die dan afvallen, maar zo vindt iedereen wel wat denk ik dan dus ik heb er niet zo’n probleem mee. Er zijn vast ook genoeg mensen die bij mijn foto op niet leuk klikken, dat is dan maar zo.

  Frederik (32) 14 januari 2018
 • Daan (27)
  Verdeeld 1 reactie

  De site is voor mannen en vrouwen jong en oud en je kunt zelf kiezen met wie je contact wilt hebben. Wat dan weer een beetje flauw is, is dat je als onbetaald lid niet kunt chatten met betalende leden, maar alleen met ook onbetaalde leden. En ik wil juist graag met de mensen die wel betalen chatten, als je me goed begrijpt ^^ dus ik vind dit echt een beetje dom maar ja

  Daan (27) 31 december 2017
 • Nico (32)
  Tindl slecht 1 reactie

  Tindl is echt de grootste oplicht site die je je maar kunt voorstellen! Ik raad ook iedereen af om zich hier aan te melden! De meiden die erop zitten zijn allemaal één grote nep en ze vragen er wel geld voor en dat geld ben je dan mooi kwijt en zie je nooit meer terug. Ik ben er in getrapt omdat het allemaal heel mooi leek maar dat is het dus niet! Het is een hele slechte site die hier geen geld voor zouden mogen vragen van onschuldige en goedgelovige mensen.

  Nico (32) 26 november 2017
 • Joopie (46)
  Tindl dames 1 reactie

  De vrouwen/meisjes en dames die je op tindl kunt vinden, zijn over het algemeen echt heel erg knap!
  Niet de gemiddelde vrouw die je op veel datingwebsites vindt, het wanhopige soort die anders geen man kan krijgen.
  De meiden hier zijn echt heel knap! en het oog wil natuurlijk ook was.
  Ik val echt neit alleen op uiterlijk, innerlijk is voor mij ook heel belangrijk! maar het uiterlijk is toch het eerste wat je bij iemand ziet en waar je dan de keus maakt van wel of niet een gesprek aanknopen.
  Wel jammer dat betalende leden alleen met betalende leden kunnen praten en niet betalende alleen met niet betalende.
  Zo loop je als niet betalend lid veel mis maar natuurlijk ook als betalend lid, mis je veel kansen bij de vrouwtjes.

  Joopie (46) 13 oktober 2017
 • Job (32)
  Tindl 1 reactie

  Het gekke is, ik kwam hier eigenlijk alleen per ongeluk, omdat ik tindr verkeerd getypt had. Dus er zat niet eens opzet in het spel, ben ik achteraf toch even dankbaar voor deze fout van mij. Ik vind het namelijk echt een erg mooie site, waar net als bij tindr trouwens, veel jongeren op zitten. Alleen is dit wat serieuzer en is tindr meer voor een 'booty call' zoals je dat ook wel kunt noemen, hier zijn mensen echt heel bewust op zoek naar een relatie en dat staat mij wel erg aan.

  Job (32) 27 augustus 2017
 • Klaas (45)
  Tindl is troep en er is niemand online 0 reacties

  Tindl is troep. Je kan helemaal niks op deze website behalve mensen toevoegen. De website heeft zelfs zo weinig leden en opties dat het lijkt alsof je de enige bent op de gehele website. Het is geen Tinder in ieder geval, wat ze wel graag willen zijn aan de naamkeuze te zien.

  Klaas (45) 4 juli 2017
 • Sander (38)
  Slechte remake 1 reactie

  Ik vind werkelijk dat tindl, zowel qua naam als qua website, een enorm slechte remake is van tindr.
  Als je niet eens genoeg fantasie hebt om zelf een naam te bedenken en dus maar één letter vertandert van een andere site, dat zegt voor mij dan al genoeg.
  Ik snap trouwens ook niet dat dit gewoon mag, maar goed.
  De site zelf vind ik daarbij ook nog eens superlelijk en dit geld ook voor de vrouwen die hier zitten.
  Ik kan me nit voorstellen dat er geen knappe vrouwen single zijn, hier in ieder geval niet.

  Sander (38) 18 juni 2017
 • Joe (27)
  Nice 1 reactie

  Super nice ja deze site! ik heb al vet veel leuke meiden ontmoet en de reactie die ze geven gaat ook heel snel.
  Ook is de site echt makkelijk te gebruiken op je mobiel, want daar zit je toch meer op dan achter de pc.
  Laatst een date gehad met een meisje van hier, was echt leuk. Nog niks vasts ofzo met haar maar ga zeker nog een keer met dr afspreken.
  Heb mijn vrienden ook de tip gegeven hier eens te kijken :)

  Joe (27) 8 juni 2017
 • Victor (41)
  prijzenlijst onbekend 1 reactie

  Sorry hoor, maar hoe kan een prijzenlijst nou onbekend zijn?! Dat is toch één van de eerste dingen die je wilt weten als je op zoek gaat naar zoiets, hoeveel het kost. Of je moet al zo'n hoog inkomen hebben, dat dat er niet echt meer toe doet. Maar volgens mij is dat maar een hele enkeling die er zo over denkt. Ik vind dat echt te gek voor woorden dat dat niet bekend is.

  Victor (41) 5 juni 2017
 • Shaman (28)
  Er is volgens mij niemand actief op Tindl nl 0 reacties

  Daten op Tindl is volgens mij (nog) niet mogelijk want er is amper iemand op de website te vinden. Je doet het spel, ben uren aan het klikken geweest om wat matches te krijgen. 3 dagen later staan mijn matches nog steeds op 0. Dus of niemand vind mij leuk of niemand (vrouwen) doen dit spel niet. Het is dan ook zeker geen aanrader van mijn kant. Volgens mij is de website nog vrij nieuw dus dat zal het kunnen zijn maar het staat ook nergens hoeveel er online zijn bijvoorbeeld.

  Shaman (28) 20 april 2017
 • Tindl user (23)
  Tindl is Tinder in het klein 1 reactie

  Datingwebsite Tindl is Tinder in het klein en op een computerscherm. Het enige wat je kan doen is een spel waarbij je iemand kan liken of disliken. Hierna moet je wachten tot jouw likes jou ook liken zodat er een match ontstaat. Hierna kan je met diegene contact opnemen door middel van een chat. Verder valt er niets te doen of te zien.

  Tindl user (23) 17 april 2017
 • Evelien (24)
  Tindl is goed 1 reactie

  Een paar van mijn vrienden gaven al aan dat Tindl (ook wel tinder genoemd) goed werkt en dat ze hier veel dates op scoorden. Dus hierbij ook een account aangemaakt, wat blijkt: het is helemaal gratis. Geweldig gewoon. Ik raadt het iedereen aan om Tindl te gebruiken.

  Evelien (24) 10 maart 2017