Tindl
7,0

21 reviews

Tindl is een datingwebsite die zich richt op Nederlandse en Belgische leden. De website werkt met een match systeem, dat gebasseerd is op een spel (leuk of niet leuk); vind je iemand leuk en deze persoon heeft dezelfde mening over jouw profiel, dan is er een match. Dit wordt dan weergeven op een aparte pagina. Zo kan er snel en makkelijk contact worden gemaakt. Tindl is naar onze mening vooral bedoeld voor jongeren omdat het werkt met een spel om matches te krijgen.
Gratis leden kunnen geen contact leggen met betaalde leden, tenzij het gratis lid betaalt.

Cijfer en gebruikersgemak

Tindl krijgt van ons een 7,0 omdat de website uiterst overzichtelijk is. Er zijn maar een handvol opties waar een lid gebruik van kan maken. Dit heeft ook een keerzijde, door de weinige opties heeft een lid bijvoorbeeld geen profiel die kan worden bekeken door andere leden, enkel in het spel kan iemand jou zien. Daarnaast kan je niet zien hoeveel leden er online zijn en/of een lid zoeken op welke wijze dan ook.

Prijzenlijst Tindl

Onbekend

Ontevreden over Tindl? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (21)

  • Matthijs (34)
    Gaaf 0 reacties

    Dit vind ik nou echt een toffe website! Het is misschien wel afgeleid van tinder, hier ga ik ten minste een beetje van uit als je naar de naam kijkt, Maar deze site is veel mooier enzo, en ook veel logischer qua opbouw. Supermooie meiden en vrouwen hier ook en niet alleen maar van die chicks die nog op de middelbare school zitten. Ik blijf hier zeker online, goede zaken kun je hier doen als je doelt op het zoeken van dates@

    Matthijs (34) 22 februari 2017