• Teddy (43)
  waarom voor twee landen 1 reactie

  Waarom zou je een dating site maken voor zowel nederland als voor belgië , dat snap ik echt niet.
  Tenzij je misschien onder in Limburg woont en je dus sneller in België bent dan in een andere nederlandse provincie, maar in alle andere gevallen vind ik dit niet logisch.
  Ik denk ook dat de meeste mensen er niet echt op uit zijn om een buitenlands liefje te krijgen voor het serieuze deel, een vakantieliefde uit het buitenland is tot daar aan toe dat is zelfs leuk en spannend maar voor het echt zoek je toch gewoon iemand uit je eigen land lijkt me anders wordt het onnodig gecompliceerd.
  Ik vind dit een nadeel aan de site, en ik zoek dan ook alleen op vrouwen uit nederland, hoe knap en lief die belgische dames ook mogen zijn.

  Bezoek Tindl

  Teddy (43) 29 september 2018
  • (39)

   Dat hangt er maar net een beetje van af waar je woont. Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer je een beetje onderin Limburg woont, dat je het dan helemaal geen probleem vindt om met een vrouw uit België te chatten en later eventueel te daten. Dus dat je dit totaal niet snapt, dat ben ik niet met je eens. Ik begrijp dat het niet voor iedereen even praktisch is, maar er zitten zeker wel voordelen aan. Op deze manier heb je natuurlijk ook veel meer keus omdat de zee waaruit je kunt vissen gewoon veel groter is als wanneer je alleen vrouwen uit nederland toe laat.

   Vince (39) 9 februari 2019


Meer informatie en reviews over Tindl