• Marina (32)
  Tindl beperkt 1 reactie

  Ik vind dat de website Tindl maar een hele beperkte website is. Je kunt niet eens het profiel van iemand zo maar bezoeken, deze kun je alleen zien tijdens het spel. En wat ik zelf heel vervelend vind, is dat je niet even iemand kunt opzoeken via een zoekpagina, dus als je iemand hebt gevonden die jij heel erg leuk vind dat kun je deze persoon alleen vinden door heel lang te scrollen, dus als je een beetje pech hebt dan staat diegene ergens helemaal achter aan en duurt het heel lang voor dat je hem of haar hebt gevonden.

  Bezoek Tindl

  Marina (32) 15 juli 2018
  • (43)

   Dat spel waar je het over hebt vind ik ook bloed irritant, want op deze manier kun je nooit vooraf wat informatie over iemand in winnen en dat zoek ik wel altijd.
   Ik wil voor de tijd altijd weten met wie ik aan het chatten en / of daten ben en ner niet pas na tijd achter komen hoe de vork in de steel zit bij die vrouwen.
   Maar de hele site Tindl vind ik niet wat het zou moeten zijn, hier kunnen ze nog een heel aantal verbeteringen in doorvoeren en ik hoop ook dat ze dat gaan doen.

   Teddy (43) 29 september 2018


Meer informatie en reviews over Tindl