Mysecretdate
6,3

8 reviews

Mysecretdate is een datingsite waar je als single of gebonden persoon aan je trekken komt. De datingsite staat voor alles wat spannend en ondeugend is. Mysecretdate stelt dat er elke dag honderden nieuwe dames en heren zich registreren waardoor het aanbod zeer groot is en je daardoor snel mensen bij jou in de buurt kan vinden die hetzelfde zoeken als jij.

Cijfer en gebruikersgemak

Je kan voordat jij je registreert, kijken op de leden pagina wie er allemaal op de website aanwezig zijn. Deze dienst werkt met credits, waar je een x bedrag betaald per dienst. Veel mensen prefereren een vast bedrag voor onbeperkt chatten. Door deze onwetendheid geven we deze datingaanbieder een 6,3.

Prijzenlijst Mysecretdate

 • 10 credits: € 12,50
 • 25 credits: € 25,00
 • 50 credits: € 47,50
 • 100 credits: € 89,95
 • 150 credits: € 127,50
Ontevreden over Mysecretdate? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 969 keer bezocht.

Reviews ( 8 )

 • Robert (45)
  Irritant 0 reacties

  Wat ik heel irritant vind aan mysecretdate is het credit systeem dat hier in gebruik genomen wordt, zonder dit zou het allemaal wel mooi zijn en dan zou ik de site ook meteen een betere beoordeling geven dan dat ik nu doe.
  Ik heb weinig aan te merken op de website zelf en de dames die er op zitten, daar hoor je mij natuurlijk helemaal niet over klagen!
  Alleen het betalings systeem dat hier in gebruik wordt genomen, vind ik gewoon bloed irritant en dat legt voor mij echt een grote domper op de algehele ervaring op deze site.
  Eerst dacht ik altijd dat dit aan mij lag, of dat het gewoon even wennen was, maar ten eerste ben ik er inmiddels nog steeds niet aan gewend en ten tweede lees ik hier ook bij heel veel anderen dat zij ook niet onder de indruk zijn van de credits en dat ze dit veel liever anders zouden willen zien.

  Robert (45) 14 juli 2019
 • Benisheet (64)
  Waardeloos 0 reacties

  Alle profielen zijn nep en worden beheerd door moderators die je zo lang mogelijk aan de praat houden en opgewonden maken en je telkens nieuwe credits laten kopen zonder dat het ooit tot een date komt want dan zijn er talloze smoesjes. Ik vind het pure oplichterij. Dit soort oplichting moet verboden worden. Andere sites zetten netjes op de site dat ze voor vermaaksdoeleinden gebruik maken van nepprofielen maar dat doen ze op deze site nou net niet. Het is en schande.

  Benisheet (64) 27 juni 2019
 • Freddy (57)
  Lekker ondeugend maar geen date 0 reacties

  De dames die op deze website zitten zijn allemaal zo lekker ondeugend, ze zijn de fantasie van iedere man die uitkomt. Ze houden wel van een spannend getint gesprekje en soms komt er zelfs nog beeldmateriaal bij kijken. Maar wanneer ze me helemaal hitsig hebben gemaakt en ik vraag om een afspraakje dan negeren ze dit of ze kappen het gesprek af. Dat vind ik wel een beetje toevallig worden want dat is me al een paar keer gebeurt en ik kan me niet voorstellen dat er hier niemand is die in real lief wil afspreken.

  Freddy (57) 5 mei 2019
 • Lucas (51)
  Website zorgt voor hoop 1 reactie

  Ik vind dat deze website weer voor nieuwe hoop bij de mensen zorgt die die hoop misschien niet zo goed meer konden vinden.
  Juist doordat dit lekker ondeugend is en hier veel dingen mogen die anders misschien niet zo netjes zijn, dat kan voor deze mensen net dat extra stapje zijn om er wel weer voor te gaan.
  Ik merk zelf dat ik hier heel veel aan heb gehad en dat betekent niet dat ik hier ook mijn dream date heb gevonden maar ik heb wel weer mijn hoop terug gekregen.

  Lucas (51) 3 mei 2019
 • Dylan (42)
  Bedroevend 1 reactie

  Deze website us bedroevend slecht en zit vol met oplichters.
  Deze oplichters plukken je volledig kaal, met behulp van de credits die je hier iedere keer opnieuw moet kopen en wanneer je geld op is hoor je niks meer van de de prachtige vrouwen voor wie al je geld hebt uitgegeven.
  Hier ben ik een paar keer ingetrapt, totdat ik een systeem begon te herkennen en ik door had dat dit allemaal bij de website hoorde en dat het ze alleen maar om mijn geld gaat.
  Daarna heb ik me per direct afgemeld op de website en hier wil ik andere mensen nu ook voor waarschuwen.

  Dylan (42) 6 april 2019
 • Giel (35)
  Niet duur en veel jonge mensen 1 reactie

  Wat ik erg leuk vind aan mysecretdate is dat hier veel jonge mensen op zitten, waarschijnlijk zijn die toch meer te porren voor het ondeugende idee.
  Zelf zit ik in een relatie maar deze relatie zit enorm in een saaie sleur en daarom heb ik besloten om hier eens een kijkje te nemen voor wat spanning en om eerlijk te zijn bevalt dit me erg goed!
  Op deze manier bedrieg ik mijn vriendin niet echt maar heb ik wel leuk en ondeugend online contact waardoor ik nu op alle gebieden aan mijn trekken kom.
  Verder is het ook niet bepaalt duur dus voor mij is dit de ideale oplossing.

  Giel (35) 16 maart 2019
 • Larsje (31)
  Super spannend en sexy 1 reactie

  Wauw deze site is wat mij betreft echt helemaal GEWELDIG. Alles aan de site zelf en de vrouwen die erop zitten zijn en maken het zo spannend en onwijs sexy dat ik gewoon helemaal excited word als ik er alleen al aan denk.

  Ik ben nu ongeveer een maand lid en ik heb al zo veel sexy dames ontmoet hier, dat soort dames konik normaal echt niet tegen tijdens het stappen en de kroegentochten. Mij zul je hier absoluut vaker gaan vinden, dat is istswat ik zeker weet.

  Larsje (31) 24 februari 2019
 • Daan (40)
  Credit systeem 2 reacties

  Op zich ben ik best een fan van deze site en dat heeft vooral te maken met het secret gedeelte wat het lekker spannend en sexy maakt. Ik vind het belangrijk bij daten dat het spannend is en blijft want anders is hetbivet voordat je het weet.

  Wat ik wel heel lastig vind hier is dat ze gebruik maken van een credit systeem, hier ben ik niet zo’n voorstander van want op deze manier gaat het heel vaak op en dan moet je eerst weer nieuwe halen en dergelijke voordat je weer verder kunt met chatten. Jammer dit.

  Daan (40) 21 februari 2019

Plaats een review