Mysecretdate
6,3

19 reviews

Mysecretdate is een datingsite waar je als single of gebonden persoon aan je trekken komt. De datingsite staat voor alles wat spannend en ondeugend is. Mysecretdate stelt dat er elke dag honderden nieuwe dames en heren zich registreren waardoor het aanbod zeer groot is en je daardoor snel mensen bij jou in de buurt kan vinden die hetzelfde zoeken als jij.

Cijfer en gebruikersgemak

Je kan voordat jij je registreert, kijken op de leden pagina wie er allemaal op de website aanwezig zijn. Deze dienst werkt met credits, waar je een x bedrag betaald per dienst. Veel mensen prefereren een vast bedrag voor onbeperkt chatten. Door deze onwetendheid geven we deze datingaanbieder een 6,3.

Prijzenlijst Mysecretdate

 • 10 credits: € 12,50
 • 25 credits: € 25,00
 • 50 credits: € 47,50
 • 100 credits: € 89,95
 • 150 credits: € 127,50
Ontevreden over Mysecretdate? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (19)

 • Ano (47)
  Nep 0 reacties

  Peperdure credits voor nepprofielen. Van zodra je een afspraak wilt maken, houden ze je wel aan het lijntje tot je opnieuw credits koopt. Zoals alle nonsens met deze credits. Enkel verkoop en nepprofielen. Heb sommige gezichten gecheckt. Komen gewoon uit andere landen, terwijl ze zogezegd in Nederland wonen.

  Ano (47) 13 augustus 2023
 • Mick (40)
  PURE OPLICHTING Trap er niet in 0 reacties

  Zoals al door enkele anderen gemeld lijkt alles super leuk tot het moment dat je daadwerkelijk een date wil afspreken. Dan zijn de credits op en ongeacht je een gsm nr of e-mailadres doorgeeft willen de “dames” die waarschijnlijk gewoon mannen zijn toch nog even via de site doorpraten….
  De date zal er nooit komen.
  Hier VOORAL WEGBLIJVEN!!!!

  Mick (40) 17 februari 2023
 • Jack (21)
  OPLICHTING 0 reacties

  Beste

  leden die dit platform gebruiken dit is pure oplichting van het daten en privacy schending, dit is een methode dat zij gebruiken dat staat als fraude! Als ik geen teruggaven krijg ben ik genoot om naar de Politie te stappen! Want veel mensen zijn hier het slacht toffer van! Zeer triestig. ASAP

  Jack (21) 16 januari 2023
 • Lute Edel (79)
  Betaling 1 reactie

  Ik heb via u goed contact met Tyrah 44 jaar, en wil graag meer credits kopen (50).Daarvoor heb ik uw BANKREKENINGNUMMER + JUISTE ADRES nodig. Bij voorbaat dank! MVG Luut Edel PS Ik heb geen andere mogelijkheid om haar te benaderen en de betalingen worden door mijn dochter gedaan die daarvoor deze gegevens nodig heeft.

  Lute Edel (79) 15 juni 2021
 • Johan (45)
  mysecretdate 1 reactie

  Mensen dit is 100% nep oplichting

  Vreemd dat t niet aangepakt word deze mensen horen gewoon voor oplichting vervolgd te worden

  Johan (45) 1 januari 2021
 • Tycho (33)
  Mysecretdate lijkt goedkoop is het niet 0 reacties

  Mysecretdate.nl lijkt een hele goedkope datingsite als je naar de prijzen kijkt. Wat je op dat moment echter niet meeneemt in de berekening is dat je hier voor tien credits betaalt en niet voor een lidmaatschap, hier zit wel een verschil tussen. Credits zijn er doorheen voor je het weet, een lidmaatschap is voor een vaste tijd. Dus ook al lijkt het nog zo goedkoop en mooi, dit is het niet. Je bent op een website met vaste maandprijzen veel voordeliger uit dan hier.

  Tycho (33) 18 april 2020
 • Julia (44)
  Mysecretdate en vrouwen 0 reacties

  Mysecretdate is een datingsite en bij een datingsite denk je vooral aan mannen, maar wij vrouwen kunnen er ook wat van geloof mij maar.

  Ik vind dit dan een hele fijne en gezellige website, alleen wat ik een groot nadeel hiervan vind is dat zij met credits werken en daar ben ik helemaal geen fan van.

  Julia (44) 22 februari 2020
 • Erwin (43)
  Mysecretdate zorgt voor spanning 0 reacties

  Als je in een relatie zit die al langere tijd bezig is met doodbloeden, dan doe je er alles aan om dit op te leuken.
  Mijn vrouw en ik hebben het er regelmatig over dat onze relatie in een dip zit en beide weten we niet goed wat we er aan kunnen veranderen.
  Nu hebben we de afspraak gemaakt dat we allebei wel online contact mogen hebben met anderen maar niet in het echt.
  Ik heb hier vervolgens een account aangemaakt en sindsdien zorgt het voor zoveel spanning en leeft mijn hele relatie thuis er ook weer van op.
  Mijn vrouw zit ergens anders op en heeft daar online contact met mannen en ook haar bevalt het goed.
  Wel hebben we duidelijke afspraken gemaakt om jaloezie te voorkomen, maar het helpt onze relatie echt!

  Erwin (43) 10 januari 2020
 • Marnix (35)
  Twee walletjes 0 reacties

  Mysecretdate is echt zo’n website waar mensen op zitten die er van houden om van twee walletjes te snoepen en daar walg ik van.
  Als ik een vrouw heb gevonden die ik leuk vind dan ga ik daar voor de volle honderd procent voor en dan wil ik het niet verpesten door ook nog eens iets anders te leggen met een andere vrouw.

  Dat er mensen zijn die dit wel doen en daar het kwaad niet van inzien dat doet me walgen. Deze mensen zouden nooit een relatie mogen hebben want ze doen hun partner hoe dan ook op den duur pijn.

  Marnix (35) 2 januari 2020
 • Nick (27)
  Beoordeling van mysecretdate 0 reacties

  Mijn mening verschilt wel vaker met die van anderen en ook dit keer laat mijn mening me niet weer in de steek.
  Ik ben denk ik als een van de weinigen wel blij me het credit systeem die mysecretdate hanteert, als je dit een beetje slim aanpakt kan het je namelijk een hoop geld besparen.
  Zo ben ik nu veel goedkoper uit dan voorheen, dus geef mij maar zo’n credit systeem, dat vermoed ik boven een normaal maand abonnement

  Nick (27) 16 december 2019
 • Julian (29)
  Datingsite voor jongeren 0 reacties

  Als je als jongere dater op een datingsite zit, dan merk je al snel dat je daar vaak een van de enigen bent. Bijzonder om te zien hoeveel ouderen er eenzaam zijn en op zoek naar een nieuwe relatie.
  Ik had altijd het idee dat je vanaf een bepaalde leeftijd eigenlijk altijd wel een gesetteld leven had.
  Door datingsites werd ik even heel bruut met de neus op de feiten gedrukt en zag ik dat dit helaas lang niet altijd het geval is.

  Maar waar het nu om gaat, deze datingsite in zijn geheel.
  Voor mij was dit eindelijk een site met veel mensen van mijn eigen leeftijd, dat is voor mij een heel groot pluspunt en vind ik heel belangrijk.
  Andere sites waar ik op zat hadden dit niet en daar was ik dan ook zo weer vertrokken.

  Julian (29) 27 november 2019
 • Robert (45)
  Irritant 0 reacties

  Wat ik heel irritant vind aan mysecretdate is het credit systeem dat hier in gebruik genomen wordt, zonder dit zou het allemaal wel mooi zijn en dan zou ik de site ook meteen een betere beoordeling geven dan dat ik nu doe.
  Ik heb weinig aan te merken op de website zelf en de dames die er op zitten, daar hoor je mij natuurlijk helemaal niet over klagen!
  Alleen het betalings systeem dat hier in gebruik wordt genomen, vind ik gewoon bloed irritant en dat legt voor mij echt een grote domper op de algehele ervaring op deze site.
  Eerst dacht ik altijd dat dit aan mij lag, of dat het gewoon even wennen was, maar ten eerste ben ik er inmiddels nog steeds niet aan gewend en ten tweede lees ik hier ook bij heel veel anderen dat zij ook niet onder de indruk zijn van de credits en dat ze dit veel liever anders zouden willen zien.

  Robert (45) 14 juli 2019
 • Benisheet (64)
  Waardeloos 1 reactie

  Alle profielen zijn nep en worden beheerd door moderators die je zo lang mogelijk aan de praat houden en opgewonden maken en je telkens nieuwe credits laten kopen zonder dat het ooit tot een date komt want dan zijn er talloze smoesjes. Ik vind het pure oplichterij. Dit soort oplichting moet verboden worden. Andere sites zetten netjes op de site dat ze voor vermaaksdoeleinden gebruik maken van nepprofielen maar dat doen ze op deze site nou net niet. Het is en schande.

  Benisheet (64) 27 juni 2019
 • Freddy (57)
  Lekker ondeugend maar geen date 0 reacties

  De dames die op deze website zitten zijn allemaal zo lekker ondeugend, ze zijn de fantasie van iedere man die uitkomt. Ze houden wel van een spannend getint gesprekje en soms komt er zelfs nog beeldmateriaal bij kijken. Maar wanneer ze me helemaal hitsig hebben gemaakt en ik vraag om een afspraakje dan negeren ze dit of ze kappen het gesprek af. Dat vind ik wel een beetje toevallig worden want dat is me al een paar keer gebeurt en ik kan me niet voorstellen dat er hier niemand is die in real lief wil afspreken.

  Freddy (57) 5 mei 2019
 • Lucas (51)
  Website zorgt voor hoop 1 reactie

  Ik vind dat deze website weer voor nieuwe hoop bij de mensen zorgt die die hoop misschien niet zo goed meer konden vinden.
  Juist doordat dit lekker ondeugend is en hier veel dingen mogen die anders misschien niet zo netjes zijn, dat kan voor deze mensen net dat extra stapje zijn om er wel weer voor te gaan.
  Ik merk zelf dat ik hier heel veel aan heb gehad en dat betekent niet dat ik hier ook mijn dream date heb gevonden maar ik heb wel weer mijn hoop terug gekregen.

  Lucas (51) 3 mei 2019
 • Dylan (42)
  Bedroevend 1 reactie

  Deze website us bedroevend slecht en zit vol met oplichters.
  Deze oplichters plukken je volledig kaal, met behulp van de credits die je hier iedere keer opnieuw moet kopen en wanneer je geld op is hoor je niks meer van de de prachtige vrouwen voor wie al je geld hebt uitgegeven.
  Hier ben ik een paar keer ingetrapt, totdat ik een systeem begon te herkennen en ik door had dat dit allemaal bij de website hoorde en dat het ze alleen maar om mijn geld gaat.
  Daarna heb ik me per direct afgemeld op de website en hier wil ik andere mensen nu ook voor waarschuwen.

  Dylan (42) 6 april 2019
 • Giel (35)
  Niet duur en veel jonge mensen 1 reactie

  Wat ik erg leuk vind aan mysecretdate is dat hier veel jonge mensen op zitten, waarschijnlijk zijn die toch meer te porren voor het ondeugende idee.
  Zelf zit ik in een relatie maar deze relatie zit enorm in een saaie sleur en daarom heb ik besloten om hier eens een kijkje te nemen voor wat spanning en om eerlijk te zijn bevalt dit me erg goed!
  Op deze manier bedrieg ik mijn vriendin niet echt maar heb ik wel leuk en ondeugend online contact waardoor ik nu op alle gebieden aan mijn trekken kom.
  Verder is het ook niet bepaalt duur dus voor mij is dit de ideale oplossing.

  Giel (35) 16 maart 2019
 • Larsje (31)
  Super spannend en sexy 2 reacties

  Wauw deze site is wat mij betreft echt helemaal GEWELDIG. Alles aan de site zelf en de vrouwen die erop zitten zijn en maken het zo spannend en onwijs sexy dat ik gewoon helemaal excited word als ik er alleen al aan denk.

  Ik ben nu ongeveer een maand lid en ik heb al zo veel sexy dames ontmoet hier, dat soort dames konik normaal echt niet tegen tijdens het stappen en de kroegentochten. Mij zul je hier absoluut vaker gaan vinden, dat is istswat ik zeker weet.

  Larsje (31) 24 februari 2019
 • Daan (40)
  Credit systeem 2 reacties

  Op zich ben ik best een fan van deze site en dat heeft vooral te maken met het secret gedeelte wat het lekker spannend en sexy maakt. Ik vind het belangrijk bij daten dat het spannend is en blijft want anders is hetbivet voordat je het weet.

  Wat ik wel heel lastig vind hier is dat ze gebruik maken van een credit systeem, hier ben ik niet zo’n voorstander van want op deze manier gaat het heel vaak op en dan moet je eerst weer nieuwe halen en dergelijke voordat je weer verder kunt met chatten. Jammer dit.

  Daan (40) 21 februari 2019