• Daan (40)
  Credit systeem 2 reacties

  Op zich ben ik best een fan van deze site en dat heeft vooral te maken met het secret gedeelte wat het lekker spannend en sexy maakt. Ik vind het belangrijk bij daten dat het spannend is en blijft want anders is hetbivet voordat je het weet.

  Wat ik wel heel lastig vind hier is dat ze gebruik maken van een credit systeem, hier ben ik niet zo’n voorstander van want op deze manier gaat het heel vaak op en dan moet je eerst weer nieuwe halen en dergelijke voordat je weer verder kunt met chatten. Jammer dit.

  Bezoek Mysecretdate

  Daan (40) 21 februari 2019
  • (44)

   Ik vind het credit systeem juist heel handig want zo hoef je niet per maand te betalen maar als je na een maand nog 10 credits over hebt bijvoorbeeld dan neem je deze gewoon mee naar je volgende maand. Ik gebruik ze miet zo veel dus voor mij kan het wel uit maar ik begrijp dat wanneer je het veel gebruikt dat dit minder handig is ja.

   Pieter (44) 21 februari 2019
  • (31)

   Ik ben niet perse een fan van het credit systeem wat deze site gebruikt zoals jij het noemt, maar ik vind het ook niet zo vevrvelend dat ik me hierdoor maar afmeld. Natuurlijk zou ik het graag anders zien en dat je gewoon eenmalig betaald of het liefst zelfs helemaal niet in plaats van deze manier maar dat is helmkrab niet zo dus so be iT denk ik dan maar.

   Larsje (31) 24 februari 2019


Meer informatie en reviews over Mysecretdate