• Larsje (31)
  Super spannend en sexy 2 reacties

  Wauw deze site is wat mij betreft echt helemaal GEWELDIG. Alles aan de site zelf en de vrouwen die erop zitten zijn en maken het zo spannend en onwijs sexy dat ik gewoon helemaal excited word als ik er alleen al aan denk.

  Ik ben nu ongeveer een maand lid en ik heb al zo veel sexy dames ontmoet hier, dat soort dames konik normaal echt niet tegen tijdens het stappen en de kroegentochten. Mij zul je hier absoluut vaker gaan vinden, dat is istswat ik zeker weet.

  Bezoek Mysecretdate

  Larsje (31) 24 februari 2019
  • (35)

   De vrouwen die hier zitten zijn inderdaad stuk voor stuk super geil om het maar grof te zeggen.
   Ze weten duidelijk wat ze willen en zijn niet vies van een beetje dirty talk, zelf moest ik hier even aan wennen omdat ik er zelf eigenlijk nooit aan deed maar als je daar eenmaal een beetje in zit is het echt ontzettend sexy.

   Giel (35) 16 maart 2019
  • (58)

   Trafficshare B.V. behoudt zich het recht voor om zelf profielen op de website aan te maken en namens deze accounts berichten aan de gebruiker te verzenden. De gebruiker begrijpt en accepteert dat de profielen op de website gefingeerd zijn en deze enkel zijn aangemaakt om berichten en flirts mee uit te wisselen. Fysieke afspraken met de persoon in gefingeerde accounts is niet mogelijk.

   Neppe boel hoor (58) 30 augustus 2020


Meer informatie en reviews over Mysecretdate