IsLive
7,2

30 reviews

Website IsLive.nl is in principe geen echte datingwebsite al is daten wel mogelijk. Je begint namelijk met een webcam chat in plaats van een normale chat. Het gros van de bezoekers van IsLive zijn op zoek naar spanning, sensatie en seks. Op Islive.nl kan je camsex bedrijven met en zonder geluid, je kan terugcammen maar dat hoeft natuurlijk niet perse. Toegang tot de webcams is tegen betaling.

Webcammen kan altijd en overal op IsLive, indien je favoriete webcammer niet online is kan je hem/haar een prive bericht sturen wat lijkt op een e-mail. Zodra hij/zij online komt zal dit bericht tevoorschijn komen. De specialiteit van IsLive zijn vooral de webcammers uit Nederland en Belgie, dus nederlandstalig.

Webcammers zijn er in alle soorten en maten en van alle leeftijden. Enkele suggesties waar je op kan sorteren zijn: aziatisch, studentes, blank, omas, dik, dun, milfs, kinky, volslank, mannen, transgenders, ebony en ga zo maar door, voor iedereen is het prijs schieten op Islive.

Cijfer en gebruikersgemak

Islive krijgt van ons een 7,2 eindcijfer omdat de webcamchat betaald is en het vooraf niet duidelijk is wat de kosten zijn. Dit gaat met een timer waardoor je al gauw veel geld uitgeeft, desondanks is er een grote markt voor dit type website waardoor er altijd mensen online zijn. Bijkomend voordeel van een webcamsite als IsLive is dat je het betreffende lid in alle posities kan bewonderen indien gewenst!

Prijzenlijst IsLive

Onbekend

Ontevreden over IsLive? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 30 )

 • dames (22)
  Wat een paupersite crimineel dit 0 reacties

  als camdame medewerkser word je zonder waarschuwing geblokkeerd hiervoor heb je wel jezelf urenlang moeten blootgeven volledig naakt gegaan voor de klanten en heb je dus gewoon je werk gedaan zoals zij dat verwachten. vervolgens betalen ze je niet uit!!! terwijl de medewerksters wel belasting afdragen ieder kwartaal word ook zonder pardon je btw niet uitbetaald. dit bedrijf moet gemeld worden dit is illegaal. vrouwen naakt laten werken daarna niet uitbetalen als bedrijf

  dames (22) 12 april 2021
 • Fred (45)
  Super platform al jaren mijn nummer ... 1 reactie

  Leuk platform en de leukste meiden ben ik wel achter gekomen zitten hierop. Die vinden blijkbaar de voorwaarden van werken voor IsLive het best en dus zitten ze hier, dat zei mijn favoriet: Melanie89. Veel nederlandse modellen en erg goede kwaliteit beeld!

  Fred (45) 4 december 2020
 • Demi (30)
  Gewerkt voor islive 0 reacties

  Wat een vreselijke oplic6hters zijn de mensen die islive opgezet hebben!
  Ze bannen zomaar mensen van de site af met de mededeling privacy redenen.....en je geld krijg je niet!
  Als je om verdere uitleg vraagt negeren ze je maar ook!
  Ga hier nooit werken dames!

  Demi (30) 24 oktober 2020
 • zo slecht (40)
  Allemaal fake 0 reacties

  Al die vrouwen reageren nergens op, en het zijn ook nog net even niet de knapste. Allemachtig hoe krijg je zo een zooitje bij elkaar.....

  10 minuten gekocht om te testen, had net zo goed dooe de wc kunnen spoelen, zo slecht.......

  zo slecht (40) 5 oktober 2020
 • Hi (42)
  Slecht 0 reacties

  Wat een vreselijke site zeg bah bah bah. Aan de chat met dame en nog 5 a 6 mensen. Maar voordat je antwoord krijgt kun je gaan zitten wachten. Niks spannends aan. En ja dan moet je privé betaal je nog meer belachelijk. Het is alleen maar geld trekkerij .... Niks meer niks minder trap er niet.

  Hi (42) 23 augustus 2020
 • jokertje31 (31)
  topsite 0 reacties

  alhoewel het misschien niet dating is heb ik echt leuk contact met deze vrouwen hier! Leuke dames die er volgens mij gewoon ook plezier in hebben en toch goed om even stoom af te blazen nu we niet kunnen daten

  jokertje31 (31) 13 mei 2020
 • Cam (25)
  Naaiers 0 reacties

  Mannen betalen voor nep profielen met nep dames trap er niet in en uitbetalen ze zorgen dat ze steeds geld weg sluizen door min die je camt niet te vinden zin in je factuur paar keer gehad slechte zaak

  Cam (25) 25 april 2020
 • Mike48 (48)
  Topsite 0 reacties

  Deze site is al jaren mijn favoriet

  Mike48 (48) 8 februari 2020
 • Jason (32)
  Pas op voor oplichtster rosanne 0 reacties

  Rosanne is een oplichtster, ze zegt dat ze aan daten doet maar dan moet je 15000 credits betalen, dan zegt ze dat ze je een privé bericht zal sturen met haar telefoonnummer en adres, maar ze stuurt niks en als jij dan wat stuurt ontkent ze alles, jammer dat islive.NL hier niks aan doet

  Jason (32) 13 december 2019
 • Joeri (36)
  Veel online 0 reacties

  IsLive is een website die draait om de spanning, de sensatie en de sex en dat is precies goed omschreven, het is een WEBSITE hiervoor en niet iets voor in het echte leven.
  Want al die dingen die hierboven genoemd staat kun je online hier meer dan genoeg vinden, maar als je een keer het echte werk wilt en met iemand wilt afspreken om daad bij woord te voegen dan trekken ze zich allemaal terug en heeft niemand ineens meer belangstelling.
  Zo'n site is best leuk voor even hoor, maar na een tijdje heb ik toch wel trek in meer en dan is alleen een beetje online flirten en wat online (nep)sex voor mij niet meer genoeg, ik ben een man van 36 met echte behoeften en die worden op deze manier niet voldaan.

  Joeri (36) 28 juli 2019
 • Daan (33)
  niet onder de categorie dating 1 reactie

  IsLive is een hele mooie website, maar geen website die onder de categorie dating valt of iets wat hier op lijkt.
  Als je dit weet dan is er niets aan de hand, maar ik kan me voorstellen dat er ook mannen bij zijn die hopen op een leuke date met één van de vrouwen die ze hier hebben gezien/ontmoet. Dat zit er hier dus niet in.
  Ach denk ik dan, met een prostituee hoef je ook geen date, daar spreek je ook voor bepaalde redenen mee af en dat is hier eigenlijk niet veel anders.
  Er zijn heel veel verschillende categorieën op deze website, alles zit onderverdeeld. Dit vind ik heel erg handig.
  De ene dag heb ik zin in een beetje kinky en een andere dat weer in wat anders, wanneer ik dan op die categorie klik dan krijg ik meteen alles wat daar bij hoort in beeld.

  Daan (33) 16 februari 2019
 • Hidde (36)
  Islive voor iedereen 1 reactie

  Islive is voor iedereen een goede website om op zoek te gaan naar bepaalde verlossingen.
  Het helpt mij in ieder geval erg goed en ik vind altijd datgene wat ik nodig heb.
  En daarna kan ik heerlijks slapen hahahaha...
  Het is jammer om te zien dat er niet keer vrouwen hier op zitten en zich datgene gunnen waar iedereen recht op heeft.
  Mannen zijn hier makkelijker in dan de meeste vrouwen.

  Hidde (36) 13 oktober 2018
 • Jelle (43)
  islive slecht 2 reacties

  Ik kan me niet herinneren dat ik ooit ook maar een online dating- en / of webcamsex website heb gezien die slechter is datn islive. De mensen die hier op zitten zijn vergeleken bij mij zelfs nog bejaard en ik ben al geen jonge god meer! Daarbij komt ook nog dat ze echt niet mooi sexy of knap zijn en ik heb echt geen hoge eisen! Wanneer je met iemand gaat snap ik heus wel dat het vooral om innerlijk gaat, maar een beetje een mooie buitenkant is wel handig lijkt me.

  Jelle (43) 28 juli 2018
 • Joeri (37)
  Geen datingsite 1 reactie

  Hoe leuk ik de site www.islive.nl ook vind, het is geen datingsite dus ik snap ook absoluut niet waarom die in deze categorie valt. Het staads zelfs op de site aangeschreven dat het gaat om de sensatie, de sex, etc. etc. etc. en niet om het daten. En dan toch valt het onder de datingwebsites, dat is toch eigenlijk heel erg raar. Maar dat doet er verder ook niet toe voor mij want ik zit daar toch niet op omdat ik met één van hen wil daten, maar wou het toch even benoemen. Ik vind www.islive.nl verder namelijk een hele fijne site en zoals ik eerder al aangaf gaat het echt om al die andere dingen, met name om de sex. Dus zoals je al wel zult raden, er is ook heel erg veel naakt op te zien, precies wat ik graag wil zien dus! Ik ben heel erg blij met de site en het voorziet precies in de behoeftes die ik heb en onder die behoeftes valt daten niet.

  Joeri (37) 24 juni 2018
 • Menno (51)
  Meerderheid goed 1 reactie

  Ik heb hier boven staan dat de meerderheid hier goed is en dan bedoel ik hiermee de vrouwen die er op zitten. Het staat hier bekend om de live beelden die je hier kunt vinden met behulp van de webcam, maar er zijn een paar vrouwen hier waar ik niet warm van wordt als ik deze op via de webcam te zien krijg. Maar ik moet hierbij wel vermelden dat dit echt een minderheid is en dat ik de meeste vrouwen hier prachtig vindt.

  Menno (51) 7 april 2018
 • Broer (36)
  Twee kanten webcam 1 reactie

  Meestal, eigenlijk bij alle andere site die ik ken, is het zo dat de webcam maar aan een kant aan staat en dat de andere partij gewoon kijkt en bewonderd en weet ik het wat die allemaal met zichzelf doet dan. Bij deze site kunnen beide partijen de webcam aan hebben en dat maakt het allemaal veel persoonlijker vind ik. Ik vind dit zelf echt fijn, je ziet elkaar gelijk dus er zijn geen geheimen en je kunt zelfs elkaars stem horen

  Broer (36) 2 maart 2018
 • Pieter (52)
  Ook als zeniet online zijn 1 reactie

  Hier is het zo dat wanneer je favoriete webcamvrouw niet online is, je haar toch een of meerdere bericht men kunt sturen.
  Deze krijgt ze dan gewoon wanneer ze daarna online komt.
  Ik vind dit wel handig want ik heb altijd een favoriet waar ik het liefst mee wil praten en zo kan dat dus altijd.
  Nadat ik mijn favoriet een bericht heb gestuurd, ga ik natuurlijk wel gewoon verder met andere vrouwen praten.

  Pieter (52) 17 februari 2018
 • Bendert (63)
  Islive echt en goed 1 reactie

  Islive is een site waar je altijd vrouwen live op te zien kunt krijgen via de webcam. En de vrouwen die hier op zitten lijken er altijd veel plezier in te hebben en dat is voor een man ook fijn, anders is er natuurlijk weinig lol aan te beleven. Het moet wel van twee kanten komen en als een vrouw er geen zin in heeft , dan hoeft het van mij ook niet. De dames hier doen dit dus erg goed en zien er altijd lief en gretig uit. Ik hoop dan ook altijd dat ze even veel plezier aan mij beleven als ik aan hen.

  Bendert (63) 28 januari 2018
 • Mike (42)
  Soms iets te veel van het goede 1 reactie

  Op deze site is zo ontzettend veel te vinden wanneer je op zoekt bent naar iets leuks en spannends met een ander. Maar het is zo veel, dat het mij soms zelfs een beetje te veel van het goede is. Er zijn mannen en vrouwen te vinden in alle kleuren die er bestaan. Er is zelfs een genre met als type 'oma' dat hoeft voor mij dus echt niet, maar als je er van houdt snap ik het wel hoor. Toch denk ik dat er wel markt voor is en dat het dus ook best slim is dat iedereen hier op kan en ook gewoon vanuit huis, maar als het niet erg is blijf ik gewoon lekker bij het kijken en dan alleen naar vrouwen van mijn leeftijd of iets jonger en meer ook niet.

  Mike (42) 4 januari 2018
 • Huub (53)
  kijken niet aankomen 1 reactie

  In het buitenland zie je vaak van die kraampjes waar ze altijd zeggen 'kijken kijken, niet kopen'. Dat idee krijg ik hier altijd een beetje, maar dan meer iets van 'kijken kijken, niet aankomen'. Het is allemaal heel leuk dat je gebruik kunt maken van de webcam. Maar dat betekent niet dat je deze dames ook in het echt kunt ontmoeten en daadwerkelijk een conversatie met hen kunt voeren en hen kan aanraken. Volgens mij gebeurt dit helemaal niet op deze site, zo wel dan zou ik graag een ervaring van iemand hier over horen want ik heb er sterk mijn twijfels over.

  Huub (53) 2 december 2017