• Daan (33)
  niet onder de categorie dating 1 reactie

  IsLive is een hele mooie website, maar geen website die onder de categorie dating valt of iets wat hier op lijkt.
  Als je dit weet dan is er niets aan de hand, maar ik kan me voorstellen dat er ook mannen bij zijn die hopen op een leuke date met één van de vrouwen die ze hier hebben gezien/ontmoet. Dat zit er hier dus niet in.
  Ach denk ik dan, met een prostituee hoef je ook geen date, daar spreek je ook voor bepaalde redenen mee af en dat is hier eigenlijk niet veel anders.
  Er zijn heel veel verschillende categorieën op deze website, alles zit onderverdeeld. Dit vind ik heel erg handig.
  De ene dag heb ik zin in een beetje kinky en een andere dat weer in wat anders, wanneer ik dan op die categorie klik dan krijg ik meteen alles wat daar bij hoort in beeld.

  Bezoek IsLive

  Daan (33) 16 februari 2019
  • (36)

   Ik snap ook wel dat de dames hier niet op een echte date zit te wachten, maar ik had wel verwacht of in ieder geval gehoopt dat ze wel in het echte leven zouden willen afspreken. En dan niet voor een romantisch avondje, maar gewoon om die spanning en sensatie voort te zetten waar we hier op de site mee waren begonnen. Dat lijkt me ook niet meer dan redelijk eigenlijk, want ze zitten ons hier allemaal op te geilen en als je dan echt iets met ze wilt doen/afspreken dan hebben ze ineens geen interesse meer, dat vind ik niet fair.

   Joeri (36) 28 juli 2019


Meer informatie en reviews over IsLive