• Talia (21)
  Denken dat ze de lakens kunnen uitdelen 0 reacties

  Hebben een periode lang mijn 21 procent belastingen niet uitbetaald terwijl dit wel gebruikelijk is en islive gebruik van een zogenaamde “voorsteldienst” zodra een dame een andere dame “aanbrengt” aan dit bedrijf krijgt ze een bepaald percentage van de inkomsten van deze aangebrachte dame als als beloning, in de volksmond word dit ook wel pooieren genoemd. Niet alleen de bellers maar ook de dames die er werkzaam zijn worden op deze slinkse manieren van ze bestolen van hun centen. op terugwerkende kracht is dot zogenaamd niet mogelijk wat een ontzettend gebrekkige manier van doen.
  Waarschijnlijk door incompentent personeel/werkwijze

  islive maakt gebruik van een zogenaamde “voorsteldienst” zodra een dame een andere dame “aanbrengt” aan dit bedrijf krijgt ze een bepaald percentage van de inkomsten van deze aangebrachte dame als als beloning, in de volksmond word dit ook wel pooieren genoemd.

  Maken een profiel aan achter de rug om van een dame met al haar online fictieve werkprofiel gegevens op zustersite twero en gaan daar vervolgens in haar naam berichten op lopen plaatsen om er geld aan te verdienen terwijl dame aangaf geen interesse in twero te hebben.

  Zodra je als dame voor jezelf opkomt tegen inbellende vervelende manipulerende en zeer hoge verwachtingen hebbende klanten word je gedreigd met het niet uitbetalen van je zuur verdiende centen die je daar urenlang bij elkaar hebt gewerkt.

  Dit bedrijf denkt dat de dames hun personeel zijn terwijl dat deze zelfstandig ondernemers zijn en hun eigen bedrijf voeren. Dames kiezen ervoor te werken voor dit bedrijf en worden vervolgens als een stel personeelsleden aangesproken, wat een lef! En rijke fantasie heeft het achter de schermen werkende personeel van de site islive dat ze zoiets aannemen.


  Niet alleen de bellers maar ook de dames die er werkzaam zijn worden op deze slinkse manieren van ze bestolen van hun centen.

  Bezoek IsLive

  Talia (21) 20 juli 2021


Meer informatie en reviews over IsLive