• Jelle (43)
  islive slecht 2 reacties

  Ik kan me niet herinneren dat ik ooit ook maar een online dating- en / of webcamsex website heb gezien die slechter is datn islive. De mensen die hier op zitten zijn vergeleken bij mij zelfs nog bejaard en ik ben al geen jonge god meer! Daarbij komt ook nog dat ze echt niet mooi sexy of knap zijn en ik heb echt geen hoge eisen! Wanneer je met iemand gaat snap ik heus wel dat het vooral om innerlijk gaat, maar een beetje een mooie buitenkant is wel handig lijkt me.

  Bezoek IsLive

  Jelle (43) 28 juli 2018
  • (36)

   Ik vind het beeld dat je hier schtetst niet helemaal kloppen met het beeld dat ik er van heb. Ik ben heel erg te spreken over islive en ik denk ook dat veel jonger vrouwen nog gewoon naar een club gaan als ze sex zoeken. En misschien zijn ze onzeker en durven ze dit nog niet goed, er zijn talloze redenen te bedenken waarom er minder jongere vrouwen zitten

   Hidde (36) 13 oktober 2018
  • (41)

   Hi lieverd, jammer dat je dit ervaren hebt op de site. Misschien hebben wij elkaar dan met cammen mis gelopen. Ik ben wel 41 maar zie eruit als ergens begin 30 en slank en lang. Misschien zou je eens goed moeten kijken of mij een berichtje kunnen sturen. Daarbij komen er continu nieuwe dames bij dus het blijft steeds wisselen met de dames.

   CristelMoon (41) 9 maart 2020


Meer informatie en reviews over IsLive