Happycam
6,3

22 reviews

Happycam.nl is een website die niet perse gebaseerd is op dating. Het gaat ook om vermaak via een webcam service. Vooral veel vrouwen zitten te popelen om met je te webcammen. De slogan zegt wel genoeg: Geil chatten met happy hollandse huisvrouwen.

Het is niet noodzakelijk om een account te registreren maar als je vaker deze website bezoekt is het wel makkelijker omdat je de chats dan opslaat. Je kan een chat aangaan met een profiel wanneer je een 0900 nummer belt, zolang je deze lijn open houdt blijft het gesprek aan de gang. Dit betekent dat iedere minuut dat je chat € 0,80 euro kost. Langzaam typen is dus geen optie.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben Happycam een 6,3 gegeven omdat je alleen een gesprek aan kan gaan als je betaald. Daarnaast betaal je per minuut dus het is meer haasten dan genieten. Het is gebleken dat daten moeilijk gaat omdat de vrouwen niet op de website zitten om te daten maar om geld te verdienen.

Prijzenlijst Happycam

 • € 0,80 per minuut
Ontevreden over Happycam? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (22)

 • Mr John doe (61)
  Happycam anoniem 0 reacties

  Ik wil graag vrouwen kunnen zien en zelf anoniem blijven. Hier kan dat. Ik heb hele gesprekken met allerlei vrouwen en hier hebben zij vaak hun webcam bij aan staan precies zoals ik het graag zie. Zelf heb ik dan geen webcam aan staan en kan ik lekker anoniem blijven. Ik ben een getrouwde man dus ik zit er ook niet op te wachten om per ongeluk herkent te worden en zo mijn huwelijk in gevaar te brengen. Dus dat je hier als een soort John doe op kunt zitten bevalt mij erg goed.

  Mr John doe (61) 6 maart 2020
 • Tycho (41)
  Happycam maakt mij blij 0 reacties

  Happycam is een perfecte naam voor deze website als je het mij vraagt want happycam maakt mij zeker heel erg blij.
  De vrouwen die hier op zitten zorgen er bij mij altijd voor dat ik een hele leuke sexy en energierijke avond heb waar ik altijd wel vind waar ik op dat moment naar op zoek ben.
  Ik heb een paar favoriete vrouwen en ik probeer vaak met hen af te spreken wanneer we elkaar weer zien en spreken en dat lukt gelukkig heel vaak.

  Tycho (41) 27 oktober 2018
 • Wim (67)
  Happycam slecht 1 reactie

  Ik vind Happycam een hele slechte site!
  Ik moet bellen om hier op te kunnen zitten en het kost me tachtig eurocent per minuut, dat is veel te duur.
  De eerste maand dat ik de rekening hier van kreeg, schrok ik mij een ongeluk.
  Wanneer je er achter zit besef je niet hoe veel het kost, maar wanneer je na tijd de rekeningen binnen ziet stromen, dan word je we leven flink weer met de benen op de grond gezet.
  Het is raar dat dit niet anders gedaan wordt, dat zou best moeten kunnen.
  Andere websites doen het ook niet op deze manier, waarom deze site dan wel, ik snap het niet goed.

  Wim (67) 23 oktober 2018
 • Hans (50)
  Happycam kost handen vol geld 1 reactie

  Happycam lijkt zo mooi geloof me en dat is het in het begin ook vond ik! Ik zat avond aan avond met verschillende vrouwen te chatten met de webcam er bij aan en ik vond het geweldig! Totdat ik mijn rekening kreeg die maand... iedere minuut kost je 80 cent en je zit al gauw een half uur tot een uur met iemand te chatten, wanneer je dit zo’n tien dagen Per maand doet dan loopt het bedrag bedroevend snel op naar iets waar je niet heel erg blij van wordt. Ik weet dat dit mijn eigen schuld is en dat ik hier beter op had kunnen letten, maar het werkt haast verslavend en het gebeurt zonder dat je er erg in hebt. Niet aan te raden, want je krijgt de kosten pas na tijd en onderwijl heb je er haast geen zicht op.

  Hans (50) 22 september 2018
 • S post (47)
  Jeugdig 1 reactie

  Wauw de vrouwen die hier op zitten zijn allemaal nog super jong en sexy as hel!!!! Als ik dat had geweten was ik jaren geleden al overgestapt van ... naar deze site dat is echt een upgrade van een stuk of 1000 punten! Het lijkt wel of er alleen maar jonge sexy meiden op zitten terwijl ik op de andere site gewend was aan lelijke saaie oude huisvrouwen. Dat is hier niet van toepassing

  S post (47) 10 juni 2018
 • Freddy (55)
  Omgerekend wel duur 1 reactie

  Deze site kost maar 80 cent per minuut, dat lijkt heel erg weinig maar wanneer je dit gaat omrekenen valt dat toch best wel heel erg tegen.
  Voor tien minuten ben je dan al 8 euro en voor een uur ben je dan dus al 48 euro kwijt.
  Als je bedenkt dat een uur helemaal niet zo lang is dan wordt het uiteindelijk wel een duur grapje.

  Freddy (55) 12 mei 2018
 • Machiel (34)
  Veel naakt 1 reactie

  Er wordt wel aangegeven dat happy cam niet perse voor daten bedoelt is, maar volgens mij wordt het hier eigenlijk helemaal niet voor gebruikt. Je ziet hier heel veel naakt, van de vrouwen ten minste dan die achter de cam zitten. Dus volgens mij wordt deze site meer een beetje als sex site gebruikt dan dat het als dating website gebruikt wordt. Ik vind dit niet erg hoor, helemaal niet zelfs, maar het zou wel kunnen dat mensen een ander beeld van de site hebben dan dat het in werkelijkheid is.

  Machiel (34) 7 april 2018
 • Jacco (61)
  Happy 1 reactie

  De vraag of ik happy word van deze site, kan ik met een volmondige ja beantwoorden. Ik vind het een hele gebruiksvriendelijke site met werkelijk prachtige vrouwen beschikbaar die ook nog eens ontzettend Lief en gezellig zijn om mee te kletsen. Of je hier ook echt een nieuwe liefde vind weet ik niet maar het is zeker fijn tijdverdrijf.

  Jacco (61) 3 maart 2018
 • Melvin (39)
  Duurder dan het lijkt 1 reactie

  Deze website kost ‘maar’ 80 cent per minuut wat heel erg weinig lijkt. Maar wanneer je gaat rekenen dan is het toch een stuk duurder dan het lijkt, want dan kom je op bijna 50 euro per uur. En je zit al snel een uur achter websites als deze geloof me. Doe je dit meerdere keren per week of maand, dan is het niet grappig meer hoeveel geld je hier aan kwijt bent

  Melvin (39) 19 februari 2018
 • Bertram (53)
  Niet altijd 1 reactie

  Ik vind het best een leuke site maar het gaat op een gegeven moment wel een beetje vervelen.
  Dan moet je dus even een tijdje er niet op gaan en dan is het daarna wel weer leuk, maar dat lijkt me niet echt de bedoeling van de site

  Bertram (53) 28 januari 2018
 • Jozef (58)
  niet blij 1 reactie

  De site heet happy.com maar ik wordt van een site als deze totaal niet blij hoor. De vrouwen die er op zitten zijn afstandelijk en totaal niet aardig of sexy, daarentegen wel mooi. Maar alleen mooi is niet alles wanneer het karakter van iemand niet te genieten is, dat vind ik een enorme aderlating. Ik vind het ook helemaal niet erg als het een keer niet klikt met iemand die ik tegen kom, maar hier is dat bijna met iedereen zo en dat vind ik wel opvallend. Nu moet ik zeggen dat het aanbod dat hier te vinden ook niet heel erg ruim is en dat de keus daardoor maar erg beperkt is, dat is wel jammer. Alles bij elkaar maakt het mij niet blij.

  Jozef (58) 4 januari 2018
 • Pepijn (48)
  Vergelijkbaar maar beter 1 reactie

  Vroeger had je via teletekst altijd van die 0900 nummers die je kon bellen en dan had je ook de dames van plezier aan de telefoon. Daar vind ik dit een beetje mee te vergelijken, maar dan is dit wel veel beter natuurlijk want hier heb je ook beeld erbij. Vroeger met bellen kon je alleen elkaars stem horen. Doordat je per minuut betaalt, tikt het bedrag wel heel snel aan, voordat je het weet ben je een flinke smak duiten armer. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb het hier graag voor over.

  Pepijn (48) 23 oktober 2017
 • Vincent (43)
  Verslavend 1 reactie

  Deze site kost 80 cent per minuut, dat is dus nog geen vijftig euro voor een heel uur kijkplezier. En wat een kijkplezier is het zeg, holy guacamoly wat een meiden zitten hier op en wat een pracht. Het vervelende van al dat moois bij elkaar is dat het heel verslavend is en dat als het aan mijzelf ligt, ik er elke dat wel eventjes op zit. Maar dat eventjes wordt steeds langer en van één keer per week werd het steeds vaker, ja dan gaan de kosten wel omhoog. Maar één ding is eerlijk en dat is dat ik dat eigenlijk helemaal niet erg vind, want het is het allemaal waard.

  Vincent (43) 13 augustus 2017
 • Lince (35)
  Wauw 1 reactie

  Wauw, gewoonweg wauw wat ene site. Het is eindelijk een keer een site die niet alleen voor mannen bedoelt is ook vrouwen kunnen hier terecht. En wat voor vrouwen kom je dan tegen zeg, echt super knap en sexy. Ik was een beetje bang dat ze hier niet echt van waren maar juist dat ik een keer kwam chatten in plaats van een man vonden heel veel vrouwen juist leuk! Ik vind het echt een mooie website

  Lince (35) 2 augustus 2017
 • Bart (29)
  Zeker happy 0 reacties

  Deze website heet Happy Cam en ik kan je wel vertellen dat ik hier absoluut zeker happy van wordt. Dit is eigenlijk gewoon een soort gratis prive porno film. Je kunt elkaar een beetje opg**len voor een webcam en het loopt altijd goed af om het zo maar naar het nederlands te vertalen. Ik vind het echt een super site en ik ben er ook regelmatig te vinden. De meiden die er op zitten zijn echt superaardig en ook nog enorm leuk en sexy, wat alles bij elkaar natuurlijk een groot pluspunt is. Van mij krijgt het zeker weten zonder twijfel vijf sterren.

  Bart (29) 30 juli 2017
 • Toby (49)
  Gedrochten 1 reactie

  Zo, als je dan een website als deze opstart, kun je toch wel even een beetje selecteren op wat voor mensen je achter een webcam laat zitten lijkt mij? Of mag iedereen zich daarvoor aanmelden? Daar heb ik ook geen idee van iegenlijk, maar jeetje wat een gedrochten zitten er hier achter zeg!! Daar maak je een man echt niet blij mee hoor en dan komen ze ook niet nog een keer terug, ik ten minste niet. Als ik betaal voor een naakte vrouw, dan wil ik ook wel een beetje een aantrekkelijke naakte vrouw en niet eentje die lelijker is dan mijn moeder.

  Toby (49) 29 juli 2017
 • George (42)
  Helemaal niks 1 reactie

  Wat een tegenvaller is dit zeg! Dan hoop je even wat ontspanning te vinden op zo'n site als deze en zoek je naar een fijne vrouw die je hier wel mee wil helpen en dan word je zo teleurgesteld, ik vond het echt helemeel maar dan ook helemaal niks aan. Het was niet opwindend en een aantal waren zelfs niet eens aardig. Lekkere reclame denk ik dan voor zoiets, eerder een mega afknapper als je het mij vraagt!

  George (42) 12 juni 2017
 • Berry (58)
  alleen solo 1 reactie

  wat ik stiekem wel een beetje jammer vind, is dat het alleen solo optredens zijn hier. Je ziet een (bloedmooie, dat wel) vrouw voor je op het beeldscherm die zichzelf aan het betasten is. Wat ik dan heel graag zou zien, is dat er een mooie vriendin is die haar hier bij helpt, dat maakt het nog sexier! Niet dat je me nu hoort klagen hoor, absoluut niet zelfs. Maar dat zou ik zeker waarderen als dat op den duur ook nog erbij zou komen.

  Berry (58) 6 juni 2017
 • Jozef (48)
  geen date 1 reactie

  De vrouwen die hier zitten, hebben echt alleen maar de bedoeling om je een pleziertje te gunnen. Een date met één van hen zit er niet in, geloof me ik heb het al met een aantal geprobeerd. Aan de andere kant, weerhoud dat me ervan om deze site te bezoeken? Nee absoluut niet haha ik blijf trouw lid. Ik hou gewoon van mooie vrouwen, dat kun je een man toch ook niet kwalijk nemen vind ik.

  Jozef (48) 3 juni 2017
 • Yvo (58)
  Geil maar duur 1 reactie

  Zo die vrouwen hier zijn zeker wel geil, daar moet een ... in zoals ze dat ook wel noemen. Wat ik jammer vind is dat je echt wel heel veel geld moet betalen, dus het is niet iets wat je even elke dag kunt doen. Als je een avondje dit wilt doen ben je na een uur al iets van 50 euro kwijt, maar aan de andere kant krijg je er ook absoluut niet iets teleurstellends voor terg. Die vrouwen hier zijn echt nat en geil!

  Yvo (58) 25 mei 2017