Happycam
6,3

22 reviews

Happycam.nl is een website die niet perse gebaseerd is op dating. Het gaat ook om vermaak via een webcam service. Vooral veel vrouwen zitten te popelen om met je te webcammen. De slogan zegt wel genoeg: Geil chatten met happy hollandse huisvrouwen.

Het is niet noodzakelijk om een account te registreren maar als je vaker deze website bezoekt is het wel makkelijker omdat je de chats dan opslaat. Je kan een chat aangaan met een profiel wanneer je een 0900 nummer belt, zolang je deze lijn open houdt blijft het gesprek aan de gang. Dit betekent dat iedere minuut dat je chat € 0,80 euro kost. Langzaam typen is dus geen optie.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben Happycam een 6,3 gegeven omdat je alleen een gesprek aan kan gaan als je betaald. Daarnaast betaal je per minuut dus het is meer haasten dan genieten. Het is gebleken dat daten moeilijk gaat omdat de vrouwen niet op de website zitten om te daten maar om geld te verdienen.

Prijzenlijst Happycam

 • € 0,80 per minuut
Ontevreden over Happycam? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (22)

 • Richie (40)
  Happycam afspraak mogelijk 1 reactie

  Links bovenaan de pagina staat een mooie blonde vrouw met een hartje en tekst: Sex-afspraak mogelijk!
  Tot op heden is mij dit helaas niet geluk, ik chat en betaal me een ongeluk maar tot een date komt het niet. Veel van de vrouwen wonen daarnaast sowieso te ver weg.
  Als er een hartje met Ik spreek af staat kan je afspreken maar bij mij willen ze dat nooit... Ik denk dat de afspraak ook geld kost eigenlijk.

  Richie (40) 24 mei 2017
 • Happy camper (35)
  Happycam nl review 1 reactie

  Hallo allemaal dit is mijn review omtrent happycam.nl.
  Deze website is leuk en vooral spannend want je ziet veel vrouwen op de webcam. Ook vind ik dat er veel dames online zijn op bijna ieder tijdstip van de dag. Zag laatst ook een stel die het deden voor de webcam, voor ieder wat wils.
  Het kost wel een aardige duit als je dit iedere avond doet want je moet betalen per minuut (80 cent) dus dat tikt wel aan, een uurtje is al snel aan de gang wat betekent dat je dan al 48 euro verder bent.

  Happy camper (35) 24 mei 2017