Gaybuddy
6,6

29 reviews

Gaybuddy is, zoals de naam al voorspelt, bedoeld voor homoseksuele mannen. Zeker wanneer je nog niet helemaal zeker bent over je gevoelens, kan het een uitkomst zijn om online te zoeken naar een homodate. Je kan op Gaybuddy iemand leren kennen die dezelfde gevoelens heeft als jij. Niet alleen single mannen gaan online op zoek naar een homodate. Ook mannen die bijvoorbeeld getrouwd zijn vinden het soms fijn om online te zoeken naar liefde of een leuke gelegenheid.

Vanuit je eigen veilige omgeving kan je de profielen van andere homo's bekijken, beoordelen en kan je een chat beginnen. Veel homoseksuele mannen durven niet openbaar ervoor uit te komen wat ze lief hebben, hierom is Gaybuddy de perfecte mogelijkheid om toch eens te snuffelen in andermans tuin.

Cijfer en gebruikersgemak

Gaybuddy heeft een 6,6 gekregen omdat het niet duidelijk is vooraf of het geld kost en hoeveel dit dan zal zijn. Ook staan er intieme foto's op de profielen, soms is het goed om niet meteen alles te verhullen.

Prijzenlijst Gaybuddy

Onbekend

Ontevreden over Gaybuddy? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (29)

 • Piet (62)
  Waarom 0 reacties

  Waarom doen jullie dit mij aan? Ik hield echt van jullie! Jullie hebben mij misbruikt , opgelicht en het geloof dat ik een echt een vriend tegen zou komen echt ontnomen .
  Als jullie de waarheid hadden gezegd, was het aan mij geweest om door te gaan met jullie. Dan was het mijn schuld geweest,....Nee.... maar uitstellen, wachten uitvluchten verzinnen... ik ben er in getrapt. hebben jullie je zin?
  Maar 1 ding.. dit heeft gevolgen, ik ben duizenden euro

  Piet (62) 25 maart 2024
 • Piet (62)
  Opgelicht en beduveld al 4 jaar 0 reacties

  Ik ben ruim 4 jaar actief op deze site.
  Ik heb met diverse jongens contact gehad. ( 4 x)
  Mijn eerste vraag is altijd voor ik verder schrijf.. "kunnen wij contact hebben"?
  Het antwoordt is altijd ja hoor!
  In het begin stond dit nog net goed aangegeven en je moet echt maar weten of het een fictief persoon was ja of nee...
  Maar nu nog..., als jouw vriendje zegt dat je wel contact kunt hebben, geloof ik het.
  Maar nu na al die tijd is het mij toch wel duidelijk geworden dat alles fake is.
  Foto,s die ik tegen kwam via websites, maar dan wel uit de oude doos van 40 jaar of langer geleden. ( veelal foto"s uit het oude oostblok en zo}
  Ik stuur altijd mijn gsm nummer mee en vraag hun te bellen of zo of een actuele foto te sturen. Dat gebeurd nooit never nooit!
  Soms denk ik ook een vrouw aan te horen omdat ze het over het geslachtdeel hebben wat vrouwelijk is. Of ze weten niet wat jij de vorige dag geschreven heb, en vragen tienduizend keer het zelfde. Meestal sexueel getint.
  Ik ben in 4 jaar tijd tig duizendenden euro's kwijt geraakt op deze manier en zit echt in de put door dit verhaal. Tuurlijk mijn fout! Maar ik dacht echt een vriend te hebben!
  Ik ga een advocaat in de arm nemen en vragen of dit zo maar kan.
  Van mij mogen mensen fictief zijn, Prima. Maar zeg dat dan ook en wek geen valse verwachtingen. Ik heb gewacht op een vriend... eten in huis gehaald enz enz. maar nooit never iemand gezien. dit heet oplichting enz.
  Heeft u ook zo'' n ervaring? dan hoop ik dat ook u hier iets aan doet.
  Mijn e-mail adres is : Piet686@gmail.com
  Er moet hier paal en perk aan gesteld worden.
  Ik zeg eerlijk... alles prima, ik gun het iedereen, maar lieg niet en nooit tegen mij,
  Lieve groetjes

  Piet
  .

  Piet (62) 25 maart 2024
 • Henk (67)
  PURE NEP 0 reacties

  Mooie lijven, mooie gezichten maar je wordt hier besodemieterd bij het leven. Doel is om je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden om zo veel mogelijk credits te verkopen. Dit blijkt vooral uit het feit, dat je aangeeft geen anale seks te willen terwijl ze daar de nadruk op blijven leggen.
  Ook zijn de meesten de Nederlandse taal nauwelijks machtig.
  Trap er niet in!

  Henk (67) 18 mei 2023
 • Menno (48)
  Vlotte babbel 1 reactie

  Had een karig ingevulde profiel, alleen de standaard info geen profiel omschrijving erbij en zelfs geen foto. Maar werd wel bericht dat deze me geweldig vond, hoe dan zou je zeggen.... En na een 4tal berichtjes over en weer nog geen behoefte om t contact door te zetten via een ander medium maar enkel via hier. En de grammatica in de zinnen doet vermoeden dat het een translate betreft.

  Menno (48) 13 januari 2023
 • John (45)
  OPlichting 0 reacties

  Ik werd zonder aanleiding verwijdert en al mijn credits kwijt. Net voor 50,00 gekocht. Mail verstuurd, maar geen contact meer en niets meer vernomen. Wordt lang aan het lijntje gehouden voor het tot date komt. Steeds weer de zelfde vragen
  en uit eindelijk komt het niet tot een date. Houden je aan het lijntje om credits te kopen.

  John (45) 26 december 2022
 • herenstel (62)
  Oplichters 0 reacties

  Als men een nickname gebruikt waar men het woordt Top in gebruikt, leest men geen profiel maar reageren al voor dat zij lezen, men goed er veel geld aan maar ziet nooit een man verschinen. Zo ook de nickname houder Kampvuur uit Terneuzen, hij verteld dat hij bij defensie doet werken. Als hij midden in de nacht online doet wezen, waar hij om 11 uur in de volgende morgen weer online is. Dan blijkt hij niet bij defensie eens te werken maar bedonderd iedere man die op hem doet reageren, als gaybuddy hem doet financieren. Want iedereen wordt gewoon weg bedonderd door Gaybuddy

  herenstel (62) 30 oktober 2021
 • Brownbear (52)
  Gaybuddy credits zeer geraffineerd 2 reacties

  Wat ik mij af vraag is dat dit soort sites uiteindelijk helemaal nergens op uit draaid. En bedoeld is zoveel mogelijk credits te verkopen. Je word zo lang aan het lijntje gehouden zodat je weer nieuwe credits moet kopen. Buiten dat Ik me niet kan voorstellen dat een jong ding van 22 zit te wachten op een oude knar van 52. Waar het naar mijn gevoel alleen maar om draaid is zoveel mogelijk geld verdienen aan het uitgeven van credits met geraffineerde mensen aan de andere kant (soort callcenter) die alle mensen aan de lul houden en om de tuin leiden.. Als ik iets voorstel wat af te spreken word daar geheimzinnig mee omgegaan. Of als ik voorstel om op een andere manier te communiceren dan deze site.

  Brownbear (52) 19 augustus 2020
 • Leonardo (58)
  Gaybuddy is fake contactsite vol nepprofielen 0 reacties

  Ik heb hier eens een profieltje aangemaakt...
  Het verdienmodel van gaybuddy.nl is betalen voor berichten van beperkte lengte.
  Als ik de binnenkomende berichten op gaybuddy goed lees, dan begrijp ik uit die nepberichten dat ik op deze website uitsluitend te maken heb met nepprofielen.
  Hier worden nepfoto's gebruikt van vele jonge mannen en hun profielen worden beheerd door enkele eigenaars van de website. Ze verraden zich doordat ze kennelijk niets geven om hun eigen kosten besteed aan vreselijk onnozele berichten die u en ik niet zouden typen als ze ons zoveel geld zouden kosten...
  Heel grappig: ik liet in een berichtje weten dat ik stopte en op bed ging, en direct wisten alle profielgebruikers dat, want opeens kreeg ik van niemand verder nog een berichtje binnen… hoezo jezelf verraden…
  Ergo: zij sturen gratis berichten omdat ze hele kluwen nepprofielen onderhouden op gaybuddy.nl
  Ik heb daar nu twee nepprofielen, daarmee lukt het niet om die elkaar te laten vinden en onderling te chatten, je ziet alleen de nepprofielen van de gaybuddy beheerders zelf…
  Het is niet zinvol om op Gaybudy een echt profiel te hebben.

  Leonardo (58) 15 november 2019
 • Anoniempje (31)
  Bedonderd 0 reacties

  Je wordt niet goed van deze site je krijgt nooit een date het kost je handen vol geld!!
  Je kan beter je geld ergens anders besteden.

  Anoniempje (31) 1 september 2019
 • marcel (54)
  oplichters site 0 reacties

  grote oplichters site....zit hier 5 jaar een date te zoeken, niks nada….iedere keer wordt er gezegd ; binnenkort wordt onze date werkelijk....juist, taalfouten ...volgens mij een studenten bijverdien site...de meeste profielen die constant online staan zijn compleet fake...kan nooit dat men van de 24 uur …..16 uur online zijn en dat 7 dagen in de week...en dat ook nog 5 jaar lang...dezelfde foto's ; niets verandert tussen door....geloof je me niet; ga kijken, hou de site een maand in de gaten, geef niks uit...je zal zien dat ik niet overdrijf, oplichters meer niet...ga naar bullchat; gratis en precies hetzelfde...maar kost je tenminste niks

  marcel (54) 26 augustus 2019
 • anoniem (54)
  Gaybuddy uitkomst 1 reactie

  Voor veel mannen zal een website als bijvoorbeeld gaybuddy een perfecte uitkomst zijn, zo ook voor mij.
  Ik ben met een vrouw getrouwd, al 30 jaar lang en ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me ook tot mannen aangetrokken voel.
  Niemand weet hier verder van af en zeker mijn vrouw niet, maar ik wil hier in het echt ook niet voor uit komen omdat ik mijn huwelijk niet om zeep wil helpen.
  Wanneer ik me dan hier aanmeld en al dat mannelijk schoon zie, dan voel ik de kriebels in mijn buik al opkomen.
  Maar het is niet zo dat ik alleen op mannen of alleen op vrouwen val, ik vind beide partijen heel sexy.
  Waarschijnlijk ben ik dan biseksueel zoals ze dat ook wel noemen.
  In mijn geval is het dus heel erg prettig dat ik op gaybuddy terecht kan voor mijn interesses en mijn nieuwsgierigheid.

  anoniem (54) 21 oktober 2018
 • Bernard (36)
  Gaybuddy beoordeling 1 reactie

  Ik ben misschien niet het standaard type waaraan je denkt bij iemand die gay is, vind ik het eigenlijk ook bespottelijk dat er een 'standaartype gay man' is hoor.
  Maar voor alle homosexuele mannen in Nederland vind ik het wel goed dat er een aantal sites zijn speciaal hier voor.
  Daar zie je ook veel mannen op die bijvoorbeeld nog niet uit de kast zijn maar wel hier op zitten, zonder dat hun vriendin/vrouw hier van af weet.
  Ik vind het jammer dat dat nog nodig is en dat die mannen het nog niet aan durven om hier eerlijk over te zijn.
  Toen ik zelf uit de kast kwam toen ik 18 was vond ik het ook heel erg spannend, dat kan ik me nog goed herinneren.
  Maar nu heeft iedereen die ik het ken geaccepteerd en ze weten al niet meer anders en ik zou ook niet anders willen.
  Dat is dus een reden dat websites als gaybuddy wel iets goed doen hier.

  Bernard (36) 11 augustus 2018
 • Berny (42)
  onwaarschijnlijk 3 reacties

  Wanneer ik naar alle verschillende profielen op deze website kijk, dan vind ik het zeer onwaarschijnlijk dat het mij zal lukken om met 'één van hen een date te krijgen. Ik ben zelf best zelfverzekerd, maar de mannen hier zien er zo goed uit dat ze zo uit een blad gestapt zouden kunnen zijn. Maar ik ben zelf als een realist opgevoed en dan gaat er bij mij bij dit soort dingen toch ook wel vaak een lampje branden met het idee dat er iets niet helemaal pluis is. Hoe kan het dat alle mannen hier zo knap zijn en wanneer ik in een normale homobar kom dat ik niemand van dit kaliber kan vinden. Daarom vind ik het dus ook zeer onwaarschijnlijk dat de profielen die hier op zitten ook echt de man is wij hij zegt dat hij is. Ik geloof het in ieder geval niet.

  Berny (42) 8 juli 2018
 • Rick (32)
  Veel jonge mannen 1 reactie

  Op gaybuddy zijn heel veel jonge mannen te vinden, of ze zijn nep en doen net alsof ze jong zijn haha dat kan natuurlijk ook nog. Nee hoor daar ben ik hier niet zo bang voor, over het algemeen vind ik de mannen op gaybuddy wel onwijs knap en heel erg sexy. Ik weet niet of het daar perse voor is, maar ik zie gewoon maar weinig oudere en uitgezakte mannen hier. Nu is het natuurlijk ook zo dat homo's ijdelere mannen zijn dan hetero's dus wanneer je allemaal homo's bij elkaar hebt zal dat ook meer opvallen dan wanneer er een mengelmoesje van van alles en nog wat op zit. Maar ik vind gaybuddy dus een super fijne site met hotte guys!

  Rick (32) 11 mei 2018
 • Will (40)
  Niet tevreden 1 reactie

  Ik vind dit zelf helemaal geen prettige site om een dat op te zoeken. Het is helemaal niet makkelijk in gebruik en op heel veel punten ontzettend onduidelijk en chaotisch. Ik hou van overzichtelijk en eenvoudig en dat staat echt recht tegenover wat je hier vindt. Ik kan het helaas geen goede beoordeling geven en ik heb me ook snel weer afgemeld hier

  Will (40) 3 maart 2018
 • Gijs (48)
  Pesten 1 reactie

  Er zou hier meer gecontroleerd moeten worden op pestgedrag via deze site. Niet iedereen hier is gay, er zijn ook andere personen die hier een account hebben aangemaakt en dit account gebruiken om ons helemaal zwart te maken. Dit vind ik zorgwekkend en kwetsend naar iedereen die niet hetero is. De leiding van deze website moet hier in mijn ogen strenger tegen optreden.

  Gijs (48) 19 februari 2018
 • Gerwin (34)
  Lekker anoniem 1 reactie

  Hier op gaybuddy is het heel eenvoudig om anoniem te blijven.
  Het is nog steeds zo dat er heel veel homo’s in Nederland zijn die om wat voor reden dan ook nog niet uit de kast gekomen zijn.
  In zo’n geval is het dus heel fijn wanneer je op een site als gaybuddy kunt chatten zinder dat je bang hoeft te zijn om betrapt te worden.
  Je maakt een account aan, dit kan met een andere naam zoals ik ook heb gedaan, en dan kun je gewoon onderzoeken wat je leuk vindt.
  Op deze manier kun je wel mannen ontmoeten maar zelf bepalen of en wanneer je uit de kast wilt komen.

  Gerwin (34) 28 januari 2018
 • Koen (27)
  Onbekend 1 reactie

  Mijn omgeving weet nog niet dat ik op mannen val. Misschien hebben ze wel een vermoeden, waarschijnlijk wel. Maar ik heb ook wel eens vriendinnen mee naar huis genomen, dus waarschijnlijk weten ze het nog niet of nog niet zeker. Ik ben er zelf nog niet a an toe om het hen te vertellen, dat durf ik nog niet. Daarom is deze site heel prettig voor mij, zo kan ik andere mannen ontmoeten en hen hier over spreken om zo ervaringen uit te wisselen. Ik heb dat al met een paar gedaan en ik heb gemerkt dat dit mij enorm helpt en dat ik me zo steeds zekerder voel over mijn geaardheid. Het is ook gewoon heel erg fijn om te weten dat je niet de enige bent die zo is als jij. Ik ben dan ook heel blij met gaybuddy.

  Koen (27) 6 januari 2018
 • Leroy (42)
  Veel in de buurt 2 reacties

  Voor mijn gevoel zijn er bijna geen leuke homosexuele mannen te vinden in de buurt. Wanneer ik hier online ben, blijkt dat er toch meer leuke en knappe homo's zijn dan ik gedacht en gehoopt had. Tevens is het heel fijn om gewoon met andere homo's te praten en zo elkaars verhalen aan te horen en elkaar te begrijpen. Homo's onderling praten toch anders dan wanneer ik met een hetero man praat en dat is niet erg hoor, totaal niet. maar een gesprek hier vind ik dan gewoon wel heel erg prettig.

  Leroy (42) 2 december 2017
 • Pride gay (37)
  Te klein 1 reactie

  Gaybuddy is een site alleen voor mensen die homo zijn, wat op zich al beledigend genoeg is als je het mij vraagt. Maar je moet tegenwoordig toch wat als je nog wat wilt bereiken op het gebied van liefde en van daten. Maar om zoiets te bereiken heb je wel mensen nodig op een site om die contacten te beginnen, maar gaybuddy heeft zo weinig mensen als lid dat je bijna niemand te spreken krijgt. En al helemaal niet iemand met wie je een klik hebt, laat staan een relatie met diegene op te bouwen. Je hebt in deze tijd steeds meer mensen die uitkomen voor hun geaardheid, gaybuddy zou moeten zorgen dat deze mensen zich hier aanmelden. Dat is voor iedereen dan beter.

  Pride gay (37) 23 oktober 2017