• Leroy (42)
  Veel in de buurt 2 reacties

  Voor mijn gevoel zijn er bijna geen leuke homosexuele mannen te vinden in de buurt. Wanneer ik hier online ben, blijkt dat er toch meer leuke en knappe homo's zijn dan ik gedacht en gehoopt had. Tevens is het heel fijn om gewoon met andere homo's te praten en zo elkaars verhalen aan te horen en elkaar te begrijpen. Homo's onderling praten toch anders dan wanneer ik met een hetero man praat en dat is niet erg hoor, totaal niet. maar een gesprek hier vind ik dan gewoon wel heel erg prettig.

  Bezoek Gaybuddy

  Leroy (42) 2 december 2017
  • (27)

   Ik vind het buddy idee van deze site ook heel goed. Wat je zeg, het is gewoon fijn om met andere homo's te praten en verhalen te horen en elkaar te begrijpen. Hier ben ik het helemaal mee eens, alleen mensen die met hetzelfde te kampen hebben snappen zoiets.

   Koen (27) 6 januari 2018
  • (62)

   Beste vrienden hier boven!
   Tuurlijk als je uit bent om alleen een praatje... prima.
   Je betaald er alleen veel voor. ik was.. en ben op zoek naar een leuke jonge knul en wil serieus contact. Ik zit hier nu bijna 4 jaar en nog niemand.
   Foto's kloppen niet,onwaarheden worden verteld, soms een liegt er 1 en heb ik een vrouwtje aan de lijn dacht ik omdat ze het over een vagina had. ga zo maar door.
   kortom je word echt in de maling genomen. ook foto's kloppen niet. zijn oude foto's uit het Oostblok voor 1990 of daaromtrent. Kijk zelf maar naar de gordijnen en de rest. Plus je kunt het ook tegen komen als je op sommige sites kijkt.
   Afspreken gebeurd gewoon niet.
   ik ben daar nu wel aan uit. dit is geen plek om elkaar te ontmoeten. dit is geld weggooien.
   Tis geen site waar je afspraken kunt maken.

   Wens jullie kracht en succes.
   XXX piet.

   Piet (62) 22 maart 2024


Meer informatie en reviews over Gaybuddy