Gaybuddy
6,6

26 reviews

Gaybuddy is, zoals de naam al voorspelt, bedoeld voor homoseksuele mannen. Zeker wanneer je nog niet helemaal zeker bent over je gevoelens, kan het een uitkomst zijn om online te zoeken naar een homodate. Je kan op Gaybuddy iemand leren kennen die dezelfde gevoelens heeft als jij. Niet alleen single mannen gaan online op zoek naar een homodate. Ook mannen die bijvoorbeeld getrouwd zijn vinden het soms fijn om online te zoeken naar liefde of een leuke gelegenheid.

Vanuit je eigen veilige omgeving kan je de profielen van andere homo's bekijken, beoordelen en kan je een chat beginnen. Veel homoseksuele mannen durven niet openbaar ervoor uit te komen wat ze lief hebben, hierom is Gaybuddy de perfecte mogelijkheid om toch eens te snuffelen in andermans tuin.

Cijfer en gebruikersgemak

Gaybuddy heeft een 6,6 gekregen omdat het niet duidelijk is vooraf of het geld kost en hoeveel dit dan zal zijn. Ook staan er intieme foto's op de profielen, soms is het goed om niet meteen alles te verhullen.

Prijzenlijst Gaybuddy

Onbekend

Ontevreden over Gaybuddy? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (26)

 • Daan (53)
  Slecht voorbeeld 1 reactie

  Wat ik zo jammer vind, niet alleen hier maar op enorm veel van die dating websites, is dat er gewoon reclame wordt gemaakt voor mensen die getrouwd zijn en op zoek gaan naar een avontuurtje buiten de deur. Ik vind dit zo'n slecht voorbeeld he en ik kan er absoluut niet tegen dat dit gewoon geaccepteerd wordt en zelfs wordt gestimuleerd. het kan toch niet dat je in de tkst al zet dat dit hier een goede gelegendheid voor is, ik vind dat echt heel erg.

  Daan (53) 12 juni 2017
 • Hugo (31)
  Taboe 1 reactie

  wat raar dat sommige mensen hier nog over praten alsof het zooooo speciaal is, word wakker denk ik dan. Homo's zijn ook maar gewoon mensen en komen niet van een andere planeet ofzo. Ik snap dat moeilijke gedoe daar over dus echt niet. Doe gewoon normaal en accepteer iedereen hoe hij of zij is, of dat homo, hetero of lesbisch is. I don't give a sh*t!

  Hugo (31) 7 juni 2017
 • Toon (38)
  mooier dan het lijkt 1 reactie

  Wat ik heel erg op deze site vind, is dat alle mannen het mooier maken dan het lijkt hun profiel. |Tuurlijk doet iedereen dat een beetje, maarh ier is het wel extreem vind ik, soms zelfs op het ongeloofwaardige af. Dat vind ik jammer, want dan heb je dus geen idee met wie je aan het chatten bent. Dit maakt mij een beetje sceptisch, ik hoef geen perfect iemand maar ik wil wel iemand die eerlijk is over wie hij is en over wat hij doet etcetera.

  Toon (38) 3 juni 2017
 • Gaylove (37)
  Heerlijk 1 reactie

  Wat heerlijk dat er eindelijk een keer zo'n site is die pro homo's is en niet zo belachelijk preuts doet daar over. Wanneer het een man en een vrouw zijn, kunnen ze niet genoeg porno of wat dan ook kijken. Maar wanneer het twee mannen zijn, kunnen ze een knuffel nog niet eens aanzien. Dit vind ik echt nergens op slaan! Als homo moet ik hier al mijn hele leven mee omgaan en ik kan je wel vertellen dat ik hier goed flauw van ben! daarom ben ik ook super positief over deze site, ook als staat het nog in de startblokken.

  Gaylove (37) 25 mei 2017
 • Jochem (39)
  Weinig mannen 1 reactie

  Ik ben nu op drie verschillende sites lid waarvan twee echt specifiek voor gay mannen zijn.
  Wat ik gewoon merk is dat iedereen hier wel gay is maar dat die iedereen ook in totaal maar 5 personen ofzo zijn.
  Dit is wel jammer, ht is niet zo dat er een taboe ligt ofzo, maar het is op de één of andere manier gewoon nog niet zo bekend ofzo.

  Jochem (39) 20 februari 2017
 • Harm (46)
  Vraagtekens 1 reactie

  Bij deze dating website heb ik dus echt mijn vraagtekens. De foto's die hierop te vinden zijn (profielen) zijn haast te mooi om waar te zijn en in mijn ogen is zoiets dan vaak nep. Ik ben al zo vaak bedonderd met zoiets, dus waarom zou dat nu dan niet weer het geval zijn. Ik denk dat het niet echt is en daarom wil ik anderen hiervoor waarschuwen. Je betaald grof geld om hier lid te kunnen worden, met een grote kans dat je gewoon bedonderd wordt.

  Harm (46) 16 oktober 2016