• Berny (42)
  onwaarschijnlijk 3 reacties

  Wanneer ik naar alle verschillende profielen op deze website kijk, dan vind ik het zeer onwaarschijnlijk dat het mij zal lukken om met 'één van hen een date te krijgen. Ik ben zelf best zelfverzekerd, maar de mannen hier zien er zo goed uit dat ze zo uit een blad gestapt zouden kunnen zijn. Maar ik ben zelf als een realist opgevoed en dan gaat er bij mij bij dit soort dingen toch ook wel vaak een lampje branden met het idee dat er iets niet helemaal pluis is. Hoe kan het dat alle mannen hier zo knap zijn en wanneer ik in een normale homobar kom dat ik niemand van dit kaliber kan vinden. Daarom vind ik het dus ook zeer onwaarschijnlijk dat de profielen die hier op zitten ook echt de man is wij hij zegt dat hij is. Ik geloof het in ieder geval niet.

  Bezoek Gaybuddy

  Berny (42) 8 juli 2018
  • (36)

   Dat was mij ook al opgevallen hier dat de mannen van welke leeftijd dan ook er gemiddeld heel goed uit zien en een aantal zo uit de bodybuilderscatalogus zouden kunnen komen.
   Ik denk ook dat de mannen die dit zo hebben, dat zou hun profiel niet helemaal naar waarheid hebben ingevuld.
   Een aantal zouden dit best kunnen hebben, maar de meeste denk ik niet,

   Bernard (36) 11 augustus 2018
  • (62)

   Beste heren hier boven.. Ik zit nu 4 jaar(!!) op deze site. probeer contact te krijgen met jongens.
   Ik schaam mij bijna dat ik dit zeg..!! maar, ik vraag altijd of ik fysiek contact kan krijgen met die man . Is tot nu toe niet gelukt na tig duizend euro uitgegeven te hebben,
   Er wordt van alle beloofd maar niets gedaan.
   Laatst zei iemand waar ik van dacht dat hij echt een jongen is dat hij een vagina had. ze stellen alles uit en komt er niet van.
   pus als je eens zou kijken op de gangbare gay sites je de foto's tegen komt waar jij denk contact mee te hebben. want vraag wel eens wie die foto's gemaakt heeft..
   maar er klopt niets van. die foto,s zijn al oud en uit het voormalige oostblok.
   ik ken die vitrage en gordijnen.
   Ik ga maar geen namen noemen maar tis 1 oplichters zooitje.
   Ik overweeg ook een advocaat in te schakelen. dit is uitbuiterij. Niet van de site misschien, maar wel van die jongens. Dan moeten ze zeggen dat er idd geen fysiek contact mogelijk is.
   Voor opmerkingen en reacties.. piet686@gmail.com.

   Piet (62) 22 maart 2024
  • (62)

   Ik vergeet nog iets te zeggen.. op een geven moment wist ik best veel over die jongen.. het toeval wil dat ik redelijk veel veel op de plaats kom waar hij zou werken. ben redelijk goed bekend daar. Toen ik vroeg of ze hem kende.. wisten ze het niet en nooit van gehoord.
   Het enige was dat een dame mij niet te woord wilde staan toen ik vroeg.. naar xxxxx heb ook enige contacten met de universiteit in Rotterdam. heb het maar even nagevraagd.. de studie die hij volgt,,, wordt daar niet gegeven. en is dus niet bekend.
   Bij de ander knul nog iets makkelijker.. werkt hier in de buurt als monteur in een garage. mijn kleinzoon is garage houder en kent vrij wel iedereen in de omgeving.
   Tis gewoon.. niet waar en gelogen.
   De andere zou in de zorg als verpleger werken... tuurlijk.. Heel eerbaar beroep.Maar ik kan hem dag en nacht schrijven.. en als ik het over medische zaken heb. zoals saturatie en bloeddruk maximalen,, enz enz. weet hij het niet..
   Maar hij is broeder of zuster aan jouw bed.. Mijn god.. hoop nooiT dat hij aan mijn bed staat... amateur..
   Gewoon NEP!
   Dus aub trap er niet in !
   Liefs en ik hoop voor u dat u de echte ware tegen komt!
   Liefs..
   Piet

   Piet (62) 25 maart 2024


Meer informatie en reviews over Gaybuddy