Facebook Dating
7,0

27 reviews

Facebook is momenteel bezig om een datingservice te introduceren. Het doel van Facebook is, die een enorm ledenbestand heeft, om alle 18+ gebruikers die tevens single zijn, te matchen aan andere Facebook gebruikers die ook single zijn.

Het is nog even afwachten voordat Facebook de website en apps omtrent dating daadwerkelijk uitrolt. De gebruikers hebben ze in ieder geval al, maar voor een echt oordeel zullen we moeten wachten totdat we het zelf kunnen ervaren.

Ontevreden over Facebook Dating? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (27)

 • Rinus (57)
  Leuke aanpassing 1 reactie

  De laatste tijd vind ik facebook helemaal niet leuk meer, al die stomme reclames en advertenties die mij totaal niet interesseren.
  En ik heb ook het idee dat mensen er verder zelf steeds minder op zetten, dus dan valt er ook weinig leuks en interessants meer te lezen voor bekenden.
  Ik twijfel dan ook al een tijdje of ik mijn account niet gewoon beter kan opheffen, maar dat had ik nog niet gedaan.
  Nu ik zie dat dit wordt toegevoegd als extraatje aan facebook blijf ik mijn profiel nog wel een tijdje behouden want ik vind dat dan wel weer een leuke en een nuttige aanpassing.
  Wat is makkelijker dan met mensen in contact komen via facebook, daarna kun je zo vrienden worden en hun hele profiel etcetera zien.
  Ik zie hier zeker wel wat in.

  Rinus (57) 29 juni 2019
 • Herman (53)
  Makkelijk te omzeilen 1 reactie

  Er staat op dat het Facebook daten alleen bedoelt is voor mensen van 18 jaar en ouder en dat lijkt me ook niet meer dan logisch! Maar wat er niet bij staat is dat dit ook heel makkelijk te omzeilen is, want hoeveel mensen hebben wel niet een andere leeftijd op hun Facebook pagina staan. Vooral de jongeren zetten er vaak op dat ze ouder zijn en in zo’n geval kunnen ze dus ook op het dating forum komen en hier ben ik heel erg tegen. Dan lopen die jongeren zonder enige ervaring op dit gevoed heel grote kans om misleid te worden en daar wil ik voor waken. Dus ik ben hier nog geen voorstander van tenzij hier een strenger beleid voor komt.

  Herman (53) 10 mei 2019
 • Dave (35)
  In opkomst 1 reactie

  Volgens mij os het feacebook daten nu nog erg klein, maar is jet wel gigantisch in opkomst want welke mensen hebben er nu niet Facebook?! Ik vind het erg slim van ze dat ze hier ook een dating onderdeel aan gekoppeld hebben, hoewel ik het wel met onderstaande reactie eens ben dat dit wel goed afgeschermd moet worden voor kinderen. Dat vind ik een goede opmerking, ik wil mijn eigen kind daar later ook niet op hebben. Maar voor mensen zoals ik is dit een perfecte oplossing en naarmate dit steeds groter wordt, zal het ook alleen maar leuker en leuker worden verwacht ik.

  Dave (35) 30 april 2019
 • Nico (46)
  Nieuwsgierig 1 reactie

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze vorm van dating op de Facebook! Als ik dit zo lees dan lijkt het me dat het geen geld gaat kosten wanneer je dit zou willen doen, dat vind ik allereerst al een groot pluspunt hier aan.
  Maar het is altijd erg lastig om een oordeel te vellen over iets waar je zelf nog niet mee gewerkt hebt, dus dat kan ik in mijn geval ook niet doen maar zodra dit voor iedereen toegankelijk is ga ik zeker een keer een kijkje nemen.
  Nu zit je alleen wel met het feit dat lang niet iedereen meer facebook heeft tegenwoordig, maar of je nou een account aan maakt op facebook op op een datingsite dat maakt dan ook niet zo veel meer uit.

  Nico (46) 16 februari 2019
 • Sanh (39)
  Afwachten tot Facebook dating online is 1 reactie

  Ik lees nu al 2 negatieve reviews over Facebook dating en de app en website zijn nog helemaal niet beschikbaar. Laten we eerst afwachten hoe het zal verlopen, ik bedoel we weten nog niets;

  Gaat het geld kosten?
  Is ieder facebook lid automatisch lid van facebook dating?
  Wat gebeurd er met mijn privacy?
  Zien mijn vrienden dat ik deelnaam aan Facebook dating?

  En zo zullen er nog tig vragen zijn omtrent deze nieuwe innovatieve app cq website. Ik ben oprecht zeer benieuwd of het zal aanslaan, wat ik ook al heb geschreven op een ander forum; facebook dating heeft natuurlijk al duizenden tot miljoenen singles die waarschijnlijk te popelen staan om te mogen daten. Aan de andere kant, gaan bekenden ook zien dat je op Facebook dating deelneemt? Wil je dat wel, nou ik zou het zeker afkeuren. Genoeg vragen dus waar we daadwerkelijk pas achter gaan komen als de datingsite en app online zijn. Had overigens gelezen dat ze eerst een testrun gaan doen in andere landen dus wordt vervolgd!

  Sanh (39) 15 februari 2019
 • Bert (52)
  Privacy is weg van Facebook 1 reactie

  Als er daadwerkelijk een Facebook dating service komt dan ga ik mijn Facebook profiel verwijderen. Heb gehoord dat ieder profiel automatisch op de dating app en website wordt gezet en dat je dus gewoon te koop staat zonder dat je het weet. Ja, zo kom je wel aan dating leden maar niemand zal dit prettig vinden. Je gehele privacy wordt teniet gedaan door deze dating service! Een social media waar je iedereen kan aanspreken terwijl Facebook hier helemaal niet voor is bedoeld. Ik ga het zien maar vooralsnog ben ik zeer negatief!

  Bert (52) 11 februari 2019
 • Richard (56)
  Linke boel 1 reactie

  Om een datingforum te starten binnen facebook vind ik persoonlijk een hele linke boel en dit lijkt mij dan ook absoluut geen goed idee.
  Hoeveel mensen liegen op facebook wel niet over hun leeftijd, ik weet van een aantal namelijk (jeugd) dat ze zich veel ouder voordoen dan dat ze zijn en dat ze hierdoor een profiel kunnen aanmaken.
  Wanneer je op deze manier ook toegang kunt krijgen tot het datingforum heb je volgens mij de poppen aan het dansen en kunnen er hele risicovolle situaties ontstaan.
  Ik zie er maar weinig positieve aspecten in en ik maak me vooral zorgen om de dingen die er ook kunnen gebeuren wat minder goed af kan lopen.

  Richard (56) 9 februari 2019