• Sanh (39)
  Afwachten tot Facebook dating online is 1 reactie

  Ik lees nu al 2 negatieve reviews over Facebook dating en de app en website zijn nog helemaal niet beschikbaar. Laten we eerst afwachten hoe het zal verlopen, ik bedoel we weten nog niets;

  Gaat het geld kosten?
  Is ieder facebook lid automatisch lid van facebook dating?
  Wat gebeurd er met mijn privacy?
  Zien mijn vrienden dat ik deelnaam aan Facebook dating?

  En zo zullen er nog tig vragen zijn omtrent deze nieuwe innovatieve app cq website. Ik ben oprecht zeer benieuwd of het zal aanslaan, wat ik ook al heb geschreven op een ander forum; facebook dating heeft natuurlijk al duizenden tot miljoenen singles die waarschijnlijk te popelen staan om te mogen daten. Aan de andere kant, gaan bekenden ook zien dat je op Facebook dating deelneemt? Wil je dat wel, nou ik zou het zeker afkeuren. Genoeg vragen dus waar we daadwerkelijk pas achter gaan komen als de datingsite en app online zijn. Had overigens gelezen dat ze eerst een testrun gaan doen in andere landen dus wordt vervolgd!

  Bezoek Facebook Dating

  Sanh (39) 15 februari 2019
  • (46)

   Daar heb je helemaal gelijk in! allerlei mensen die gelijk een oordeel klaar hebben staan zonder dat ze zelf hebben ervaren hoe de site in zijn werk gaat (want dat kan nog niet), daar ben ik ook nooit zo van gecharmeerd.
   Ik snap ook dat je misschien je vraagtekens hebt betreft de privacy van de mensen die erop zitten, maar ik ga er toch van uit dat hier rekening mee is gehouden en dat ze hier ook wat op gevonden hebben om die privacy gewoon te waarborgen.

   Nico (46) 16 februari 2019


Meer informatie en reviews over Facebook Dating