Facebook Dating
7,0

30 reviews

Facebook is momenteel bezig om een datingservice te introduceren. Het doel van Facebook is, die een enorm ledenbestand heeft, om alle 18+ gebruikers die tevens single zijn, te matchen aan andere Facebook gebruikers die ook single zijn.

Het is nog even afwachten voordat Facebook de website en apps omtrent dating daadwerkelijk uitrolt. De gebruikers hebben ze in ieder geval al, maar voor een echt oordeel zullen we moeten wachten totdat we het zelf kunnen ervaren.

Ontevreden over Facebook Dating? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (30)

 • harrie (61)
  de lelijkste man van nederland 0 reacties

  heb de grote test gedaan.heb een jaar lang alles naar rechts gedaan.dik,vreselijk lelijk,geen foto,gewoon alles .....niet een match.gemiddeld zeker 50 per week maal 50 is toch zeker 2500 maal.veel profielen voelen sowieso niet echt.volgens mij alleen maar opgericht om je elke keer weer op fb te krijgen.nee ben niet wanhopig gelukkig in real met echte mensen wel leuke contacten.

  harrie (61) 14 juni 2024
 • Ikke (44)
  Chatberichten niet meer leesbaar 0 reacties

  Sinds eergisteren kan ik mijn verstuurde en ontvangen chatberichten niet meer zien/lezen op facebook-dating Zeer vervelend. Ik zie wel dat iemand mij een bericht heeft gestuurd en ik kan de 3 of 4 eerste woorden lezen naast zijn icoontje maar als ik het bericht open is onze chatgeschiedenis verdwenen en kan ook niet zien wat hij gestuurd heeft. Raar! Ik kan ook op geen enkele manier contact opnemen met facebook om het probleem te melden. Wat ze zeggen om het probleem te melden is dat ik met mijn smartphone moet schudden en er op die manier een venstertje komt om het probleem door te geven. Mijn smartphone ondersteunt die functie niet. Heb de facebook-app verwijdert en terug geïnstalleerd, alle updates van android zijn geïnstalleerd, cash leeggemaakt van mijn browser ... om maar iets te proberen maar niks helpt. Heb een paar leuke matchen nu die ik dreig kwijt te spelen omdat ik facebook het probleem niet eens kan melden, wat frustrerend!

  Ikke (44) 8 oktober 2023
 • willy (74)
  oplichting 1 reactie

  mensen let op facbook dating op met franse vrouwen die benaderen.want ze menen en doen wat ze beloven ik er drie op rij gehad het begin heel leuk en heel lief en ze willen vanalles met je maar het is niets en het word nooit wat ze vragen ij het begin geen gel maar ze willen je bezoeken.en dan willen ze de helft van de reis hebben uit parijs en dar moet je aan mee betalen niet doen want je ziet ze nooit en je geld is ook weg ze sturen je walles wat je vraagt maar dat is ook alles ze zeggen ik km morgen naar je toe maar ze komen nooit ik hebt het 3 x gehad mij heeft het maar 50 euro gekost gelukkig moet ik zeggen en ze zijn meestal niet ouder dan 40 enof 50 jaar en bijzonder aantrekkelijk en mooi dus op begin er niet aan hoe mooi of ze ook zijn .hopeijk hebben jullie hier iets aan.met groeten willy maastricht

  willy (74) 11 mei 2023
 • Liqna (70)
  BULL SHIIIIIIIT 0 reacties

  Nog NIX kunnen vinden.Toch wordt er gevraagt om mijn wensen te vernieuwen.
  HELT NIET.Hoog opgeleiden,krijg ik niet,knappe mannen krijg ik niet,aanvragen krijg ik niet,en toch,ben ik niet onaantrekkelijk.
  Wat ik krijg,is niet mijn smaak,het is echt misselijkmakend :foto,s met klein kinderen,of geen foto,s,of een bier buik,of een kunst gebit,of een kijkbril,ik vind ze monsterlijk.
  Waarom mag dat,jan en allemaal,zomar,zijn lelijke foto plaatsen,niet eens de moeite om een profiel besvhrijving !!!!
  FOEI,FOEI,FOEI!!!!
  EN JULLIE GRIJPEN NIET IN,alles mag,alles kan.

  BULL SHIT SITE.
  Ik verwachte meer van FB,maar dat is een 3e rang NIX !

  Liqna (70) 10 maart 2023
 • Ser (61)
  nep 0 reacties

  ben al een tijdje op facebook dayting klik vaak op dames met de zelfde interesses maar heb tot nu toe geen enkele reactie terug gekregen.terwijl ik steeds klik op like of iets anders maar nooit iets terug krijg dit vind ik wel vreemd . als je iemand zoekt verwacht je toch zeker wel een antwoord terug.

  Ser (61) 20 september 2022
 • Dave (45)
  Fake fake fake 1 reactie

  9/10 fake accounts. En als je begint te chatten antwoord men niet of vragen direct WhatsApp nummer of nog erger geld. Zelfde personen wonen op 15 verschillende plaatsen. Zelfs op facebook zelf beweren ze ergens te wonen en als je 2 minuten chat weet je al dat ze in Ivoorkust woont.
  Hoop toch die 1/10 tegen te komen

  Dave (45) 16 augustus 2022
 • VLAEMINCK (60)
  Oplichters 0 reacties

  3/4 van jullie profielen zijn oplichters! Beter screenen
  Is dat een datingsite?????
  Geen sterren !!!! Gezakt over heel de lijn!
  En google transfer is een goedkoop vertaalbureau.
  Leer je talen. Hoe is het mogelijk dat de foto's niet beveiligd worden. Of dat jullie dit niet controleren.
  Dezelfde foto's en andere namen, beroepen, woonplaatsen, hobby's.

  VLAEMINCK (60) 25 oktober 2021
 • Myrddin (42)
  Fake accounts 0 reacties

  Ik heb een tijdje een fb dates account.

  Heel veel asiatische dames. Ze lijken allemaal model met een goede baan in de investeer wereld en ZIJN super welvarend. Na een tijdje babbelen en zijn eerst voorzichtig en willen iets serieus en eenmaal ben ik over de streep. Willen ze dat ik ga investeren in whatever.. Ze willen de hele complete uitleg gaan doen van de app en waar ik in moet investeren. Eenmaal weigering, wordt het contact al snel afgehaakt of bot afgedaan tot morgen!! Hebben meer mensen hier ervaring mee?? Wel jammer dat het fake accounts zijn. Want anders had ik wel geweten haha.

  Myrddin (42) 16 september 2021
 • Carmen (58)
  Veel Nep profielen op deze dating site 0 reacties

  Meerdere contacten gehad.
  De mannen vragen na 1 dag chatten de WhatsApp nummer. Veel fake profielen. Knappe mannen met hoge beroepen.
  Profielen die verdwijnen na 1 x chatten.
  En nog eens veel uit Amerika, terwijl ik in Nederland woon.
  Tot nu toe vrij waardeloze site met veel nep!!
  De foto's zijn vaak te mooi.
  De beroepen te hoog

  Carmen (58) 4 september 2021
 • marja (64)
  misselijk makend 0 reacties

  Hoi, ook ik was op zoek naar een vriend/man, wat een vreselijk aanbod! de meeste mannen waar een echt leuke foto van op staat is inderdaad fake! ben aan t lijntje gehouden mooie praatjes mooie beloftes, gelukkig ging er een alarm belletje dus was op mijn hoede! en ja hoor daar kwam de vraag! effe 40.000 storten. en de hoeveelheid naakt foto,s of hoe mijn sex leven eruit ziet. Een grote beerput.

  marja (64) 9 augustus 2021
 • Luc (52)
  Verziekte dating wereld 0 reacties

  Het grootste probleem bij datingsites is dat ze vergeven zijn van scammers en nep profielen, zelfs ook de betalende. Ik heb er al heel wat geprobeerd en tot mijn grote spijt is dit niet meer het dating gevoel van vroeger dat ik er op terug vind. Één verziekte zee van wantrouwen hebben ze gecreëerd. En als het de scammers niet zijn die je oplichten dan zijn het de datingsites zelf die je fortuinen laten betalen voor fake diensten. Sommige matches zijn gewoon mensen van de datingsite zelf die je wat aan het lijntje houden. Er zitten nog wel mensen op met dezelfde intensies als naar waar je op zoek bent. Maar de kans is klein dat je hen tegen komt. Dat ze al eens eerst beginnen met al dat vuiligheid dat erop zit op te ruimen, dan zou internet dating nog iets moois naar de toekomst kunnen worden. Ik moet nog altijd de dating app tegen komen die daar het verschil in maakt.

  Luc (52) 30 juli 2021
 • Mohamed (40)
  Waardeloze relatie site 0 reacties

  Waardeloze datingsite, je wordt gediscrimineerd en het lijkt op een afvallige tijdverspilling, meer niet.
  Het lijkt wel of er nep profielen zijn die foto plaatjes willen showen en mannen zien als afval.
  Ik heb spijt dat ik ooit eraan ben begonnen, in 6 maanden tijd heb ik niets gemerkt of mogen aanschouwen.
  Ik hoop dat niemand zich laat beet nemen door deze betaalde site, het heeft veel weg van geldmakerij en waardeloosheid.

  Mohamed (40) 26 juli 2021
 • Herman de Vries (45)
  Fb dating vraag 1 reactie

  Ik ben sinds kort lid van fb dating maar nu sinds een paar dagen als ik wil swipen geeft het aan even een korte pauze kan dus niet swipen. En dating geeft aan dat ik 2 meldingen heb maar die kan ik niet zien of openen en staan niet bij deze mensen vinden leuk. Hoe kan dit? Wat moet ik hier aan doen. Al geprobeerd om me af en opnieuw aan te melden maar dat werkt dus niet, evenals mijn Android uit en aan te zetten. Kunnen jullie mij vertellen wat ik hier aan kam doen?

  Herman de Vries (45) 9 juli 2021
 • ad (48)
  geen facebookdating in mijn lijst 0 reacties

  hoi heb een iphone maar heb geen faceboekdating in mijn lijst staan alles al geprobeerd maar niks helpt
  bij locatie staat geen facebook
  app opnieuw geinstalleerd cache gewist geupdate gebruik de versie 3.25
  ben er al lang mee bezig om voor elkaar te krijgen iemand een idee hoe ik die facebookdating in de lijst krijg?????

  ad (48) 5 juli 2021
 • Juli raj (50)
  Facebook dating slechtste app ooit 0 reacties

  Waardeloze app krijg alleen maar mensen uit het buitenland te zien maakt niet uit hoeveel km ik instel zou graag Nederlanders willen zien..haha zegt fb onderbouw review tekst is te kort wat een poppenkast zo beter dan..je moet dus een hele boek schrijven om hier een review te plaatsen erg ontmoedigend

  Juli raj (50) 29 juni 2021
 • Els (63)
  Niet betrouwbaar 0 reacties

  Ik heb nu diverse keren contact gehad met Amerikanen
  Hoe dat kan begrijp ik ook niet
  Ik sta op Nederlands en wil Nederlands contact
  Pas op fake
  Zijn waarschijnlijk van die oplichters waar Kees van de Spek voor waarschuwt
  Echt jammer dat hier niks aan gedaan word
  En je ziet ook dezelfde personen verschijnen met andere namen
  Nogmaals PAS OP

  Els (63) 8 juni 2021
 • Sintobin Tiffany (25)
  Geen dating 0 reacties

  Ik heb nog steeds de toets dating niet op mijn fb en ik vind hier nergens een reden voor. Ik heb mijn fb app al opnieuw geïnstalleerd en nog steeds niet. Ik snap het echt niet. Al mijn vrienden hebben de app wel staan onder hun menu. Ik heb zelf al een link ontvangen van een vriendin en via die link staat er dat het niet lukt. Maar wat kan ik doen dat ik wel de app heb?

  Sintobin Tiffany (25) 13 mei 2021
 • Roelof (31)
  Waardeloos 0 reacties

  Ik krijg totaal geen vind ik leuks en matches. Dit terwijl ik dezelfde foto's gebruik als op andere datingapps waar ik wel vind ik leuks en matches krijg. Heb ook alles ingevuld en werkt ook niet.

  Roelof (31) 14 april 2021
 • Een gewaarschuwd mens (52)
  Pas op Fake accounts 0 reacties

  Ongelofelijk veel fake accounts op Facebook dating. Mannen die op fotomodellen lijken uit Utrecht komen en wonen in Amsterdam en alleen maar Engels spreken... uhuh. Waarschijnlijk een stel Afrikanen die op je geld uit zijn. Pas op! Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo! Ga niet whatsappen en open zeker geen links!

  Een gewaarschuwd mens (52) 12 april 2021
 • Andre (51)
  Waardeloos 0 reacties

  Datingapp werkt voor geen meter, sorry ligt niet aan jou, sorry we werken hard aan dit probleem, bla bla bla! Alles komt 100.000 x weer terug ook als je een delete plaatst! Continu storingsmeldingen...

  Andre (51) 30 maart 2021