• Richard (56)
  Linke boel 1 reactie

  Om een datingforum te starten binnen facebook vind ik persoonlijk een hele linke boel en dit lijkt mij dan ook absoluut geen goed idee.
  Hoeveel mensen liegen op facebook wel niet over hun leeftijd, ik weet van een aantal namelijk (jeugd) dat ze zich veel ouder voordoen dan dat ze zijn en dat ze hierdoor een profiel kunnen aanmaken.
  Wanneer je op deze manier ook toegang kunt krijgen tot het datingforum heb je volgens mij de poppen aan het dansen en kunnen er hele risicovolle situaties ontstaan.
  Ik zie er maar weinig positieve aspecten in en ik maak me vooral zorgen om de dingen die er ook kunnen gebeuren wat minder goed af kan lopen.

  Bezoek Facebook Dating

  Richard (56) 9 februari 2019
  • (45)

   Ik vind wel dat je nu echt uit gaat van het slechtste in de mens en dat je alle voordelen aan dit helemaal over het hoofd ziet.
   Ik vind het juist helemaal geen slecht idee, omdat de meerderheid van de bevolking die aan dating doet wel op facebook zit en wat is nou handiger dan wanneer je hier ook op kunt daten.
   Eerlijk is eerlijk toch, hier zitten ook een heleboel voordelen aan verbonden.
   Natuurlijk schuilt er altijd wel een beetje gevaar in en dat mensen opgelicht kunnen worden, maar dat kan op andere datingwebsites ook dus daar hoef je hier niet banger voor te zijn dan dat je ergens anders bij zou zijn.

   Henk (45) 9 februari 2019


Meer informatie en reviews over Facebook Dating