C Date
5,6

Voor mensen die zonder al te veel verplichtingen een avontuurlijke date willen, is er C-date, dé casual datingsite van Nederland. Leden op deze site zijn in principe niet op zoek naar een lange, vaste relatie.

Cijfer en gebruikersgemak

C-date heeft van ons een 5.6 gekregen omdat C-date aangeeft dat 58% op de site vrouw is, dit is zeer te betwijfelen. Bovendien is C-date met de prijzen wat aan de hoge kant.

Prijzenlijst C Date

 • 1 maand abonnement: € 49,90
 • 3 maanden abonnement: € 149,70
 • 6 maanden abonnement: € 179,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
Review gemiddelde2 sterren waardering 20 reviews

Bezoek C Date

https://www.c-date.nl

Ontevreden over C Date?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 250 keer bezocht.

Reviews ( 20 )

 • Mick (52)
  C date niet eerlijk 1 reactie

  C date geeft aan dat zo goed als de helft op deze website vrouwelijk is maar hier is gewoon niets van waar.
  Ik kan er heel slecht tegen als mensen niet eerlijk zijn, dit kan gebeuren als je er zelf geen benul van hebt.
  Maar het gaat er bij mij niet in dat ze hier niet van af weten, volgens mij heb je hier als eigenaar van de site gewoon statistieken voor, dus dan zie ik dit als liegen.

  1 ster waardering

  Mick (52) 27 oktober 2018
 • Mark (46)
  Geen casual prijzen 1 reactie

  C-date staat bekend voor mensen die op zoek zijn naar een casual date en niet perse een langdurige relatie hoeven. Dan zou je toch haast verwachten dat de prijzen ook een stuk minder pijnlijk zouden zijn dan de normale dating sites. Helaas is het tegenovergestelde schijnbaar waar, wanneer je avontuurlijk ongesteld bent en een casual date zoekt zonder dat je ook meteen een langdurige relatie net deze persoon verwacht, ben je niet minder maar huist meer geld kwijt dan wanneer je op een normale dating site zit. Het is dus wel een site voor casual dates maar geen site met casual prijzen.

  1 ster waardering

  Mark (46) 23 september 2018
 • Jannes (40)
  C date avontuurlijk 1 reactie

  Doordat C-date bekend staat om het avontuurlijke en dat de mensen die hierop zitten hier van houden, weet je ook al een beetje wat voor soort mensen hier op af komen. Ik vind dat ontzettend leuk en dat is ook de reden dat ik hier zit. Ik hou er wel van als mensen niet altijd maar met de stroom mee gaan en af en toe ook een beetje hun eigen weg durven te kiezen. Dat soort dingen kan ik altijd heel erg in een persoon waarderen, honderd keer liever heb ik dat dan zo'n kudde dier en dat is wat je gelukkig hier ook vind. Zelf ben ik ook iemand die altijd voor het avontuur zou kiezen dus ik hoop van harte dat ik hier mijn soul mate zal vinden.

  3 sterren waardering

  Jannes (40) 11 augustus 2018
 • Marc (38)
  C date slechte reclame 1 reactie

  Ik ben iemand die zich altijd laat leiden door een gevoel of door de beelden wat ik van iets heb.
  Wanneer je op C-Date kijkt, dan zie je meteen een prachtige vrouw in sexy lingerie staan, dan krijg ik wel zin om me hier aan te melden.
  Slimme reclame dus zou je denken, maar wanneer je je eenmaal hebt aangemeld zijn van dat soort vrouwen maar heel weinig te vinden op deze website en dat vind ik dan niet eerlijk.
  Je moet reclame maken van de dingen die je ook echt kunt waar maken, anders dan belazer je de mensen die hier voor betalen gewoon.

  2 sterren waardering

  Marc (38) 2 juli 2018
 • Pepijn (32)
  Leuk voor even 1 reactie

  Wanneer je niet op zoek bent naar een serieuze relatie en dat is vaak bij de jongere mannen zo, dan is C-date een hele leuke en geschikte website. Er wordt aangegeven dat 58 procent van de leden vrouwelijk is, dat is absoluut niet zo. Hooguit een kwart van alle leden is vrouw en misschien nog wel minder, maar dat terzijde is C-date leuk voor even. Wanneer de lol er af is en je toch op zoek wilt naar een relatie en een leuke vrouw die dit met je kan gaan delen, zul je toch echt op zoek moeten naar een andere website, want zo'n vrouw zul je hier helaas niet vinden.

  4 sterren waardering

  Pepijn (32) 11 mei 2018
 • Daan (29)
  Leuk maar geen top site 1 reactie

  Vaak krijg ik hele rare vragen van mensen op een dating site, gezien het feit ik nig redelijk Jong ben voor dit. Mij interesseert dit niet en ik val bovendien toch op oudere vrouwen. Ik heb eerlijk gezegd op meerdere sites een account, dus zo weet ik het geen ik nu ga zeggen. De site hier is best leuk en de prijs Is ook best normaal, maar het is geen top site. Er zijn echt wel websites die beter en leuker zijn dan deze maar ook zeker een aantal die minder scoren.

  3 sterren waardering

  Daan (29) 10 maart 2018
 • Myrna (46)
  Gezellig maar geen succes 1 reactie

  De titel die ik heb gekozen coor mijn tekst zegt eigenlijk al genoeg vind ik. Ik vind de site echt wel heel gezellig en ik chat met allerlei verschillende mensen, maar tot nu toe heb ik nog geen succes gehad en dat is wel waarvoor ik hier ben. Ik kom er niet voor de gezelligheid, ik kom er omdat ik op zoek ben naar een man en die vind ik hier niet.

  2 sterren waardering

  Myrna (46) 25 februari 2018
 • Freek (54)
  Zoveelste klacht 1 reactie

  Als ik zie wat hier onder allemaal staat dan kun je die ook wel de zoveelste klacht noemen die gaat over de prijzen hier. Dit is toch wel absurd hoog hoor, ik snap dat je het niet voor lucht kunt verkopen, maar zoveel als hier gevraagd wordt is volgens mij niet normaal. Dat neem je dan maar een keer voor lief denk ik dan dus je betaald een keer en dan heb je dus een maand lidmaatschap gekregen. En als je dan ziet wat dit inhoud, of beter gezegd wat het niet inhoud, dan heb je gelijk spijt van je betaling! Het is echt waar tranentrekkend slecht wat hier wordt aangeboden en ik snap dat er zoveel klachten over zijn. Ik hoop dan ook dat mijn klacht in ditzelfde rijtje komt te staan en mee zal helpen in het uiteindelijke doel.

  1 ster waardering

  Freek (54) 24 oktober 2017
 • Corien (34)
  Niet reeel 1 reactie

  Hebben jullie de prijs gezien wat je moet neertellen wanneer je een maand lid wilt zijn?!
  Voor degenen die dat niet hebben gezien, het is 50 euro dat is toch ronduit lachwekkend.
  Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die dit meerdere keren willen betalen voor deze site.
  En dat terwijl er andere sites zijn die minstens zo goed zijn en ongeveer de helft goedkoper.
  Ik heb het een keer gedaan, met hoge verwachtingen gezien de prijs.
  Helaas werd ik erg teleurgesteld hierin.

  2 sterren waardering

  Corien (34) 13 oktober 2017
 • Koen (28)
  Raar 1 reactie

  Deze site is echt heel erg raar. Ten eerste al de prijzenlijst, daar zit totaal geen logica in. En als ik een vrouw app of bericht of hoe dat ook heet, dan heb ik het gevoel dat ik van die geautomatiseerde antwoorden terug krijg. Wat ik daar van moet vinden weet ik dus niet zo goed. Ik denk dat ik me, wanneer mijn abonnement op is, ik een andere site ga zoeken om te kijken of die anders / beter is.

  2 sterren waardering

  Koen (28) 17 augustus 2017
 • Linda (44)
  Lekker casual 1 reactie

  Jeetje wat fijn om een site als deze te hebben zeg, precies zoals ze het in de tekst al noemen. Lekker casual daten, zonder al die ophef er om heen en dan gewoon verder lekker zien hoe het loopt. Gaat het goed, is het super, zo niet dan is het jammer dan. Wanneer je er zo over denkt, is de kans dat het goed gaat in mijn ogen ook veel groter omdat je er dan veel meer ontspannen ingaat. En iedereen weet van zichzelf denk ik wel, net als ik, dat wanneer je gespannen bent je veel minder kans van slagen hebt bij een date dan wanneer je lekker ontspannen bent.

  3 sterren waardering

  Linda (44) 5 augustus 2017
 • Jans (53)
  Positief 1 reactie

  Ik schrik eigenlijk een beetje van de reacties die hier al vermeld staan, iedereen is zo negatief over deze site en ik snap werkelijk niet goed waarom. Ik vind het een hele prettige site om op te zitten en ook het gezelschap hier is erg aangenaam. Wat dan de moeilijkheden zijn, zoals de prijs, vind ik een bijkomstigheid die er nu eenmaal bij hoort. Van mij dus geen negatief woord coor deze site, ik ben juist erg tevreden.

  4 sterren waardering

  Jans (53) 26 juli 2017
 • Jessica (38)
  Veel te duur 1 reactie

  Je kunt op deze site alleen maar per maand betalen, dit maakt het voor smmige mensen niet betaalbaar.
  Niet iedereen heeft even 50 euro per maand over voor dit soort ongein.
  Daarom is deze stie voor mij echt een no go@

  2 sterren waardering

  Jessica (38) 20 juli 2016
 • gerard (34)
  Geen enkel profiel is echt 2 reacties

  Geen enkel profiel is echt. De vrouwen blijven je vragen stellen zodat dan meer credits moet aanschaffen.
  Geen enkel persoon gaat in op persoonlijke vragen en de gepubliceerde foto komen niet van Belgische of Nederlandse vrouwen

  1 ster waardering

  gerard (34) 4 februari 2016
 • Bert (50)
  weinig kans en duur 1 reactie

  Tim, Anotherlove heeft nu een minimum pakket ter waarde van 60 euro helaas. Moeten we maar weer verder zoeken. Ik moet wel zeggen dat Anotherlove meer gebruikers heeft dan C Date. Waardoor je dus meer kans hebt daaro op succes.

  1 ster waardering

  Bert (50) 20 juni 2015
 • Tim (42)
  Anotherlove veel beter dan Cdate 1 reactie

  Beter ga je naar Anotherlove.nl waar je 10 euro betaald voor een weekje (wat lang genoeg is). 50 euro voor 1 maand is veel te veel voor een website als Cdate.

  2 sterren waardering

  Tim (42) 19 mei 2015
 • Willem (48)
  weinig actief 0 reacties

  C-date is veel te duur voor wat je krijgt. Begrijp me niet verkeerd ik heb nooit betaald maar je kunt met het blote oog zien dat er zeer weinig actieve leden zijn. Waarschijnlijk krijg je dus weinig tot geen reactie terug.

  1 ster waardering

  Willem (48) 11 mei 2015
 • Lars (34)
  Geen reactie 0 reacties

  Ik heb een aantal meiden op deze site een bericht gestuurd, maar slechts een enkeling van hen reageerde en dan ook nog eens na een behoorlijk aantal dagen. Voor mijn gevoel klopt er iets niet aan deze site. Ze vragen veel geld en je krijgt er eigenlijk niks voor terug. Jammer!

  1 ster waardering

  Lars (34) 29 april 2015
 • Groninger (39)
  slechte dating site 0 reacties

  hier kunnen we allemaal kort in zijn. slechte dating site! te duur voor wat je krijgt want je chat alleen met onbekenden. ga dan naar badoo waar je niet hoeft te betalen en soms kans maakt om met een echt iemand te mogen chatten.

  2 sterren waardering

  Groninger (39) 21 april 2015
 • JanPieter (45)
  C date is nep 0 reacties

  Wat TopDatingWebsites al aangeeft is het erg sterk dat er op een sex datingsite 58% vrouw is. Terwijl op een normale datingsite maximaal 30% vrouw is. Ik heb jaren lang samen gewoond en ik kan u vertellen dat vrouwen ook lang niet zoveel seks willen dan een man ;) Maar goed ik had nog geen reviews over C Date gelezen dus ik waag dan graag een gokje. Niemand wil met je afspreken, alsof er mensen achter de panelen zitten die met je chatten? Ik heb geen idee maar het lijkt er sterk op. Dus eigenlijk betaal je 50 euro voor een maand om met hun medewerkers te chatten.

  1 ster waardering

  JanPieter (45) 24 maart 2015

Plaats een review