C Date
5,6

25 reviews

Voor mensen die zonder al te veel verplichtingen een avontuurlijke date willen, is er C-date, dé casual datingsite van Nederland. Leden op deze site zijn in principe niet op zoek naar een lange, vaste relatie.

Cijfer en gebruikersgemak

C-date heeft van ons een 5.6 gekregen omdat C-date aangeeft dat 58% op de site vrouw is, dit is zeer te betwijfelen. Bovendien is C-date met de prijzen wat aan de hoge kant.

Prijzenlijst C Date

 • 1 maand abonnement: € 49,90
 • 3 maanden abonnement: € 149,70
 • 6 maanden abonnement: € 179,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
Ontevreden over C Date? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (25)

 • Gerard (56)
  C Date nette datingsite 0 reacties

  Ik vind C Date als een van de weinige datingsites een nette datingsite en dat is in mijn optiek een heel belangrijk punt.
  Er zitten hier nette mensen op die weten hoe ze met elkaar om moeten gaan en die geen rare taal naar elkaar uitspreken zoals ik op andere datingsites wel eens zie gebeuren.
  Dus als je een datingsite zoekt waar het gewoon gaat zoals het hoort, netjes dus, dan zit je op c date goed

  Gerard (56) 25 december 2019
 • Ronald (63)
  Tegen datingsites 0 reacties

  Ik ben heel erg anti datingsites geworden sinds ik hier zelf op heb gezeten, niet alleen tegen deze hoor maar tegen de sites in het algemeen.
  Volgens mij, wanneer je snel en veel geld wilt verdienen, moet je eigenaar worden van zo’n site want het kost hartstikke veel om er lid te worden en de kans dat je er iemand tegen het lijf loopt met wie het klikt is praktisch nihil.
  Dus ik heb me snel weer afgemeld en ik meld me eerst ook niet weer aan.

  Ronald (63) 28 november 2019
 • Jens (43)
  C Date nepprofielen 0 reacties

  C-Date vind ik wel een goede website, omdat ze veel tegen nepprofielen doen is mij vertelt en dat is iets wat ik heel erg belangrijk vind. Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan zijn dat mensen die elkaar online of in het echt proberen op te lichten op wat voor manier dan ook. Als je zo diep zinkt dat dat je enige mogelijkheid is om aan plezier of geld te komen, dan ben je wel heel diep gezonken zeg ik altijd en ik ben ook echt iemand die dat zelf nooit in zijn hoofd zou halen om anderen dat aan te doen. Je kunt mensen hier ontzettend mee kwetsen en ik heb niet altijd het idee dat die oplichters dit wel door hebben, voor hen is het vaak zelfs lollig. Ik zie er de lol absoluut niet van in. Daarom ben ik ook heel erg blij dat C-Date hier zo goed campagne tegen voert om dit tegen te gaan en dit steun ik op alle mogelijke wijzen.

  Jens (43) 13 juli 2019
 • Jacob (48)
  Opwinding 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar wat opwinding, dan zit je op C-date zeker goed, er zitten hier onwijs veel leuke vrijgezelle vrouwen op die maar wat graag een spannend afspraakje met je willen maken. En dan niet perse voor een romantisch dinertje, maar die echt voor de actie gaan.
  En dat vind ik natuurlijk totaal niet erg, want na mijn huwelijk van 20 jaar heb ik wel zin in weer een keer wat opwinding in mijn leven, dat is de laatste jaren ontzettend uitgebleven en mede daardoor is het huwelijk helaas ook op niets uitgelopen.
  Ik vind dan ook dat ik als man nu wat opwinding heb verdient, dit ging ik zoeken op C-date en opwinding is ook zeker wat ik hier heb gevonden. Van mij krijgen ze dus zeker weten een dikke duim!

  Jacob (48) 3 februari 2019
 • Karel (56)
  C date veel te duur 1 reactie

  Er staat dat C-date geen goede beoordeling heeft omdat er niet zo veel vrouwen op zouden zitten als dat er beloofd is en ik denk ook echt dat dat waar is. Dat kan haast niet anders en bovendien zitten er altijd veel meer mannen op een datingsite dan dat hier vrouwen op zitten, misschien komt dat in de toekomst nog maar nu is dat in ieder geval nog niet zo helaas.

  Maar los daarvan heb ik een hele andere klacht wat hier totaal niets mee te maken heeft maar in mijn ogen nog wel veel belangrijker is als de andere argumenten om iets te beoordelen en dat is de prijzenlijst die hier bij hoort. Dit slaat toch helemaal nergens op, de prijzen die ze hier vragen zijn vele malen te hoog. Gewoonweg afzetters zijn het in de hoop dat de mensen toch wel betalen omdat ze zo graag iemand willen ontmoeten. Nou mij niet gezien.

  Karel (56) 28 december 2018
 • Mick (52)
  C date niet eerlijk 2 reacties

  C date geeft aan dat zo goed als de helft op deze website vrouwelijk is maar hier is gewoon niets van waar.
  Ik kan er heel slecht tegen als mensen niet eerlijk zijn, dit kan gebeuren als je er zelf geen benul van hebt.
  Maar het gaat er bij mij niet in dat ze hier niet van af weten, volgens mij heb je hier als eigenaar van de site gewoon statistieken voor, dus dan zie ik dit als liegen.

  Mick (52) 27 oktober 2018
 • Mark (46)
  Geen casual prijzen 1 reactie

  C-date staat bekend voor mensen die op zoek zijn naar een casual date en niet perse een langdurige relatie hoeven. Dan zou je toch haast verwachten dat de prijzen ook een stuk minder pijnlijk zouden zijn dan de normale dating sites. Helaas is het tegenovergestelde schijnbaar waar, wanneer je avontuurlijk ongesteld bent en een casual date zoekt zonder dat je ook meteen een langdurige relatie net deze persoon verwacht, ben je niet minder maar huist meer geld kwijt dan wanneer je op een normale dating site zit. Het is dus wel een site voor casual dates maar geen site met casual prijzen.

  Mark (46) 23 september 2018
 • Jannes (40)
  C date avontuurlijk 1 reactie

  Doordat C-date bekend staat om het avontuurlijke en dat de mensen die hierop zitten hier van houden, weet je ook al een beetje wat voor soort mensen hier op af komen. Ik vind dat ontzettend leuk en dat is ook de reden dat ik hier zit. Ik hou er wel van als mensen niet altijd maar met de stroom mee gaan en af en toe ook een beetje hun eigen weg durven te kiezen. Dat soort dingen kan ik altijd heel erg in een persoon waarderen, honderd keer liever heb ik dat dan zo'n kudde dier en dat is wat je gelukkig hier ook vind. Zelf ben ik ook iemand die altijd voor het avontuur zou kiezen dus ik hoop van harte dat ik hier mijn soul mate zal vinden.

  Jannes (40) 11 augustus 2018
 • Marc (38)
  C date slechte reclame 1 reactie

  Ik ben iemand die zich altijd laat leiden door een gevoel of door de beelden wat ik van iets heb.
  Wanneer je op C-Date kijkt, dan zie je meteen een prachtige vrouw in sexy lingerie staan, dan krijg ik wel zin om me hier aan te melden.
  Slimme reclame dus zou je denken, maar wanneer je je eenmaal hebt aangemeld zijn van dat soort vrouwen maar heel weinig te vinden op deze website en dat vind ik dan niet eerlijk.
  Je moet reclame maken van de dingen die je ook echt kunt waar maken, anders dan belazer je de mensen die hier voor betalen gewoon.

  Marc (38) 2 juli 2018
 • Pepijn (32)
  Leuk voor even 1 reactie

  Wanneer je niet op zoek bent naar een serieuze relatie en dat is vaak bij de jongere mannen zo, dan is C-date een hele leuke en geschikte website. Er wordt aangegeven dat 58 procent van de leden vrouwelijk is, dat is absoluut niet zo. Hooguit een kwart van alle leden is vrouw en misschien nog wel minder, maar dat terzijde is C-date leuk voor even. Wanneer de lol er af is en je toch op zoek wilt naar een relatie en een leuke vrouw die dit met je kan gaan delen, zul je toch echt op zoek moeten naar een andere website, want zo'n vrouw zul je hier helaas niet vinden.

  Pepijn (32) 11 mei 2018
 • Daan (29)
  Leuk maar geen top site 1 reactie

  Vaak krijg ik hele rare vragen van mensen op een dating site, gezien het feit ik nig redelijk Jong ben voor dit. Mij interesseert dit niet en ik val bovendien toch op oudere vrouwen. Ik heb eerlijk gezegd op meerdere sites een account, dus zo weet ik het geen ik nu ga zeggen. De site hier is best leuk en de prijs Is ook best normaal, maar het is geen top site. Er zijn echt wel websites die beter en leuker zijn dan deze maar ook zeker een aantal die minder scoren.

  Daan (29) 10 maart 2018
 • Myrna (46)
  Gezellig maar geen succes 1 reactie

  De titel die ik heb gekozen coor mijn tekst zegt eigenlijk al genoeg vind ik. Ik vind de site echt wel heel gezellig en ik chat met allerlei verschillende mensen, maar tot nu toe heb ik nog geen succes gehad en dat is wel waarvoor ik hier ben. Ik kom er niet voor de gezelligheid, ik kom er omdat ik op zoek ben naar een man en die vind ik hier niet.

  Myrna (46) 25 februari 2018
 • Freek (54)
  Zoveelste klacht 1 reactie

  Als ik zie wat hier onder allemaal staat dan kun je die ook wel de zoveelste klacht noemen die gaat over de prijzen hier. Dit is toch wel absurd hoog hoor, ik snap dat je het niet voor lucht kunt verkopen, maar zoveel als hier gevraagd wordt is volgens mij niet normaal. Dat neem je dan maar een keer voor lief denk ik dan dus je betaald een keer en dan heb je dus een maand lidmaatschap gekregen. En als je dan ziet wat dit inhoud, of beter gezegd wat het niet inhoud, dan heb je gelijk spijt van je betaling! Het is echt waar tranentrekkend slecht wat hier wordt aangeboden en ik snap dat er zoveel klachten over zijn. Ik hoop dan ook dat mijn klacht in ditzelfde rijtje komt te staan en mee zal helpen in het uiteindelijke doel.

  Freek (54) 24 oktober 2017
 • Corien (34)
  Niet reeel 1 reactie

  Hebben jullie de prijs gezien wat je moet neertellen wanneer je een maand lid wilt zijn?!
  Voor degenen die dat niet hebben gezien, het is 50 euro dat is toch ronduit lachwekkend.
  Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die dit meerdere keren willen betalen voor deze site.
  En dat terwijl er andere sites zijn die minstens zo goed zijn en ongeveer de helft goedkoper.
  Ik heb het een keer gedaan, met hoge verwachtingen gezien de prijs.
  Helaas werd ik erg teleurgesteld hierin.

  Corien (34) 13 oktober 2017
 • Koen (28)
  Raar 1 reactie

  Deze site is echt heel erg raar. Ten eerste al de prijzenlijst, daar zit totaal geen logica in. En als ik een vrouw app of bericht of hoe dat ook heet, dan heb ik het gevoel dat ik van die geautomatiseerde antwoorden terug krijg. Wat ik daar van moet vinden weet ik dus niet zo goed. Ik denk dat ik me, wanneer mijn abonnement op is, ik een andere site ga zoeken om te kijken of die anders / beter is.

  Koen (28) 17 augustus 2017
 • Linda (44)
  Lekker casual 1 reactie

  Jeetje wat fijn om een site als deze te hebben zeg, precies zoals ze het in de tekst al noemen. Lekker casual daten, zonder al die ophef er om heen en dan gewoon verder lekker zien hoe het loopt. Gaat het goed, is het super, zo niet dan is het jammer dan. Wanneer je er zo over denkt, is de kans dat het goed gaat in mijn ogen ook veel groter omdat je er dan veel meer ontspannen ingaat. En iedereen weet van zichzelf denk ik wel, net als ik, dat wanneer je gespannen bent je veel minder kans van slagen hebt bij een date dan wanneer je lekker ontspannen bent.

  Linda (44) 5 augustus 2017
 • Jans (53)
  Positief 1 reactie

  Ik schrik eigenlijk een beetje van de reacties die hier al vermeld staan, iedereen is zo negatief over deze site en ik snap werkelijk niet goed waarom. Ik vind het een hele prettige site om op te zitten en ook het gezelschap hier is erg aangenaam. Wat dan de moeilijkheden zijn, zoals de prijs, vind ik een bijkomstigheid die er nu eenmaal bij hoort. Van mij dus geen negatief woord coor deze site, ik ben juist erg tevreden.

  Jans (53) 26 juli 2017
 • Jessica (38)
  Veel te duur 1 reactie

  Je kunt op deze site alleen maar per maand betalen, dit maakt het voor smmige mensen niet betaalbaar.
  Niet iedereen heeft even 50 euro per maand over voor dit soort ongein.
  Daarom is deze stie voor mij echt een no go@

  Jessica (38) 20 juli 2016
 • gerard (34)
  Geen enkel profiel is echt 2 reacties

  Geen enkel profiel is echt. De vrouwen blijven je vragen stellen zodat dan meer credits moet aanschaffen.
  Geen enkel persoon gaat in op persoonlijke vragen en de gepubliceerde foto komen niet van Belgische of Nederlandse vrouwen

  gerard (34) 4 februari 2016
 • Bert (50)
  weinig kans en duur 1 reactie

  Tim, Anotherlove heeft nu een minimum pakket ter waarde van 60 euro helaas. Moeten we maar weer verder zoeken. Ik moet wel zeggen dat Anotherlove meer gebruikers heeft dan C Date. Waardoor je dus meer kans hebt daaro op succes.

  Bert (50) 20 juni 2015