• Jacob (48)
  Opwinding 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar wat opwinding, dan zit je op C-date zeker goed, er zitten hier onwijs veel leuke vrijgezelle vrouwen op die maar wat graag een spannend afspraakje met je willen maken. En dan niet perse voor een romantisch dinertje, maar die echt voor de actie gaan.
  En dat vind ik natuurlijk totaal niet erg, want na mijn huwelijk van 20 jaar heb ik wel zin in weer een keer wat opwinding in mijn leven, dat is de laatste jaren ontzettend uitgebleven en mede daardoor is het huwelijk helaas ook op niets uitgelopen.
  Ik vind dan ook dat ik als man nu wat opwinding heb verdient, dit ging ik zoeken op C-date en opwinding is ook zeker wat ik hier heb gevonden. Van mij krijgen ze dus zeker weten een dikke duim!

  Bezoek C Date

  Jacob (48) 3 februari 2019
  • (43)

   De vrouwen hier zijn inderdaad alles behalve saai te noemen en dat vind ik een heel positief punt aan deze vrouwen. Ik ben zelf ook iemand die van actie en avontuur gaat, ook wanneer ik op date ga zou ik niet snel voor een diner kiezen maar meer voor iets waarbij we actief bezig kunnen zijn. Zo heeft iedereen natuurlijk zijn ding en niet alle vrouwen houden van actieve dates dus die zullen hier minder van gecharmeerd zijn.
   Zowel mannen als vrouwen verdienen opwinding in hun relatie/leven en daar moet je beiden dan een beetje in tegemoet komen vind ik, je wilt elkaar gelukkig maken en houden en daar moet je wel tijd en moeite in investeren anders lukt dat nooit.

   Jens (43) 13 juli 2019


Meer informatie en reviews over C Date