• Karel (56)
  C date veel te duur 1 reactie

  Er staat dat C-date geen goede beoordeling heeft omdat er niet zo veel vrouwen op zouden zitten als dat er beloofd is en ik denk ook echt dat dat waar is. Dat kan haast niet anders en bovendien zitten er altijd veel meer mannen op een datingsite dan dat hier vrouwen op zitten, misschien komt dat in de toekomst nog maar nu is dat in ieder geval nog niet zo helaas.

  Maar los daarvan heb ik een hele andere klacht wat hier totaal niets mee te maken heeft maar in mijn ogen nog wel veel belangrijker is als de andere argumenten om iets te beoordelen en dat is de prijzenlijst die hier bij hoort. Dit slaat toch helemaal nergens op, de prijzen die ze hier vragen zijn vele malen te hoog. Gewoonweg afzetters zijn het in de hoop dat de mensen toch wel betalen omdat ze zo graag iemand willen ontmoeten. Nou mij niet gezien.

  Bezoek C Date

  Karel (56) 28 december 2018
  • (48)

   C-date is zeker niet goedkoop, dat ben ik absoluut met je eens. Maar als ik kijk wat ik krijg voor dit geld dan ben ik hier helemaal niet ontevreden over. Op heel veel websites is het zo dat je je geld eigenlijk weg gooit op een datingsite, maar dat is op C-date niet zo want je krijgt er een heerlijke opwindende avond voor terug. Dus dan vind ik het niet erg om af en toe wat te betalen.

   Jacob (48) 3 februari 2019


Meer informatie en reviews over C Date