C Date
5,6

23 reviews

Voor mensen die zonder al te veel verplichtingen een avontuurlijke date willen, is er C-date, dé casual datingsite van Nederland. Leden op deze site zijn in principe niet op zoek naar een lange, vaste relatie.

Cijfer en gebruikersgemak

C-date heeft van ons een 5.6 gekregen omdat C-date aangeeft dat 58% op de site vrouw is, dit is zeer te betwijfelen. Bovendien is C-date met de prijzen wat aan de hoge kant.

Prijzenlijst C Date

 • 1 maand abonnement: € 49,90
 • 3 maanden abonnement: € 149,70
 • 6 maanden abonnement: € 179,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
Ontevreden over C Date? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 2.217 keer bezocht.

Reviews ( 23 )

 • Lars (34)
  Geen reactie 0 reacties

  Ik heb een aantal meiden op deze site een bericht gestuurd, maar slechts een enkeling van hen reageerde en dan ook nog eens na een behoorlijk aantal dagen. Voor mijn gevoel klopt er iets niet aan deze site. Ze vragen veel geld en je krijgt er eigenlijk niks voor terug. Jammer!

  Lars (34) 29 april 2015
 • Groninger (39)
  slechte dating site 0 reacties

  hier kunnen we allemaal kort in zijn. slechte dating site! te duur voor wat je krijgt want je chat alleen met onbekenden. ga dan naar badoo waar je niet hoeft te betalen en soms kans maakt om met een echt iemand te mogen chatten.

  Groninger (39) 21 april 2015
 • JanPieter (45)
  C date is nep 0 reacties

  Wat TopDatingWebsites al aangeeft is het erg sterk dat er op een sex datingsite 58% vrouw is. Terwijl op een normale datingsite maximaal 30% vrouw is. Ik heb jaren lang samen gewoond en ik kan u vertellen dat vrouwen ook lang niet zoveel seks willen dan een man ;) Maar goed ik had nog geen reviews over C Date gelezen dus ik waag dan graag een gokje. Niemand wil met je afspreken, alsof er mensen achter de panelen zitten die met je chatten? Ik heb geen idee maar het lijkt er sterk op. Dus eigenlijk betaal je 50 euro voor een maand om met hun medewerkers te chatten.

  JanPieter (45) 24 maart 2015

Plaats een review