Bumble
6,8

Bumble heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij vrouwelijke gebruikers kunnen kiezen of het een match is ja of nee om zo de eerste stap te zetten. Om vanuit hier een gesprek met diegene aan te gaan. Je kan dan ook stellen dat vrouwen het heft in handen nemen. Het idee van Bumble is om de ouderwetse regels van het daten te wijzigen. Bumble geeft de gebruikers het initiatief en vertrouwen om te daten en online vrienden te maken.

Cijfer en gebruikersgemak

Bumble krijgt van ons een 6,8 als eindcijfer. Dit omdat het alleen te gebruiken is via de app. Enkele postitieve dingen aan deze app zijn dat ze doen aan fotoverificatie waardoor je meteen ziet dat je met echte personen chat en dat je ene account kan registreren via je facebook profiel.

Prijzenlijst Bumble

Geen informatie over te vinden.

Bezoek Bumble

https://bumble.com/nl

Ontevreden over Bumble?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 80 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Karin (50)
  Vrouwen aan de macht 0 reacties

  Het is een Bertje gekscherend bedoelt, maar wanneer je er goed over nadenkt is dat wel hoe het er hier op de site aan toe gaat.
  De vrouwen hebben hier in principe alle macht, want hoe leuk een man een vrouw ook kan vinden, het is hier alleen aan de vrouwen of ze hier wat mee willen doen of niet.
  Nu vind ik het wel weer een beetje extreem dat het alleen bij de vrouwen ligt, van mij mag een relatie altijd gewoon van twee kanten komen je bent immers gelijkwaardig aan elkaar.
  Maar het idee vind ik voor de verandering wel een keer grappig.

  Karin (50) 10 maart 2019
 • Maurits (46)
  Klacht 1 reactie

  Ik ben er allereerst volledig voor dat vrouwen de mogelijkheid moeten hebben en krijgen om de eerste stap te zetten richting een man voor een relatie of een date. Maar om dat nu bij alleen de vrouwen meer te leggen vind ik weer een beetje te veel van het goede. Waarom kan en mag het niet gewoon vanuit twee kanten komen, zo gaat dat in het echte leven toch ook. Dis ondanks een deels goed punt, vind ik deze manier ook absoluut niet logisch gevonden.

  Maurits (46) 24 februari 2019
 • Janne (46)
  Even wennen niet mijn ding 2 reacties

  Ik vond de manier van Bumble echt even wennen, ik ben namelijk iemand die de man eigenlijk altijd de eerste stap laat zetten en dat is niet hoe het hier in zijn werk gaat.
  Soms vond ik het erg vervelend als mannen rare en oneervolle opmerkingen tegen mij maakte op andere websites, dus ik had eerlijk gezegd verwacht dat dit concept mij eigenlijk heel goed zou bevallen.
  Dit was helaas niet waar, ik ben er achter gekomen dat dit toch niet mijn ding is en dat ongeacht de rare opmerkingen soms, ik meer van de oude stempel ben en er op hoop dat de man toch die eerste stap richting mij zal zetten.

  Janne (46) 20 februari 2019

Plaats een review