• Robert (48)
  Too good to be true 0 reacties

  Ik heb redelijk veel ervaring met datingsites. En deze spant tot nu toe de kroon. Wat een oplichting is deze app. Heel veel mooie vrouwen. Te mooi. Met prachtige foto’s van all over the world. Vrouwen in pilotenuniform, vrouwen aan het surfen, in de sahara, in de bergen, bij de wereldwonderen. Echt prachtige foto’s, Maar zelden in Nederland gemaakt. Zo heb ik nog niet een Nederlands autokenteken gezien.
  De meeste vrouwen komen uit plaatsen als Haarlen, Gouda of Delft. De duurdere steden, zeg maar. En bijna allemaal topjobs; marketing manager, een baan bij het UMC of een bestuursfunctie. Het kan niet op! Het is too good to be true. En dat is het ook!

  Veel vrouwen hebben geen typisch Nederlandse naam; Ioana, Jittra, Chiare, Jill en Aya hoor je zelden in ons land. En je hebt al snel matches. Met mooie vrouwen (op andere datingsites ging dat niet zo snel). De dames hebben tot 24 uur na de match om te reageren.

  En dan komt de aap uit de mouw.

  Tegen betaling krijgen de mooie dames met wie jij matcht extra tijd om te reageren. Een mooi verdienmodel. Trap er niet in.

  Bezoek Bumble

  Robert (48) 24 november 2020


Meer informatie en reviews over Bumble