• Janne (46)
  Even wennen niet mijn ding 2 reacties

  Ik vond de manier van Bumble echt even wennen, ik ben namelijk iemand die de man eigenlijk altijd de eerste stap laat zetten en dat is niet hoe het hier in zijn werk gaat.
  Soms vond ik het erg vervelend als mannen rare en oneervolle opmerkingen tegen mij maakte op andere websites, dus ik had eerlijk gezegd verwacht dat dit concept mij eigenlijk heel goed zou bevallen.
  Dit was helaas niet waar, ik ben er achter gekomen dat dit toch niet mijn ding is en dat ongeacht de rare opmerkingen soms, ik meer van de oude stempel ben en er op hoop dat de man toch die eerste stap richting mij zal zetten.

  Bezoek Bumble

  Janne (46) 20 februari 2019
  • (36)

   Ik vind het echt heel erg jammer dat je er op deze manier in staat! Hebben de feministen alles dan voor niets gedaan en de vrouwen voor niets gelijke rechten gegeven? Zoals ik jou hoor, lijk je haast een eeuw te laat geboren te zijn. Ik vind dit heerlijk zoals ze het hier doen, maar ik ben ook een zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw. Misschien moet ke eerst aan jezelf gaan werken en wanneer je die stap zelf durft te nemen, dan pas weer aan het daten gaan.

   Roos (36) 20 februari 2019
  • (46)

   Dan is dit misschien juist voor jou wel een goede en leerzame oefening. Je bent een sterke vrouw die weet wat ze wil, wees niet bang om dot ook kenbaar te maken en af en toe gewoon lekker te pakken wat je graag hebben wilt.

   Maurits (46) 24 februari 2019


Meer informatie en reviews over Bumble