Bilove
6,6

22 reviews

Bi love maakt het mogelijk die fantasie waar te maken, grenzen te verleggen of om ervaringen uit te wisselen. Het voordeel van deze datingsite is dan ook dat er een grote kans is op een match omdat iedereen op zoek is naar hetzelfde.

Cijfer en gebruikersgemak

Bi love heeft van ons een 6.6 gekregen omdat dit een van de weinige sites is voor vrouwen die in contact willen komen met andere vrouwen. Wel is het jammer dat er ook nog mannelijke hetero's te vinden zijn op te site.

Prijzenlijst Bi love

 • 3 maanden abonnement: € 38,85
 • 6 maanden abonnement: € 59,70
 • 24 maanden abonnement: € 79,95
Ontevreden over Bilove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 22 )

 • Mevr Steijn (52)
  Fake 0 reacties

  Deze site wemelt van de nep profielen,een grote fake site,zonde geld geloof me,ALS je al een reactie mag krijgen ,loopt het bijna altijd uit op telefoonnummers uitwisselen en dan hoor je vervolgens niets meer!! Een grote fiasco ,niet doen zou ik aanraden ,zonde geld !

  Mevr Steijn (52) 3 juni 2020
 • mariet (48)
  zelden antwoord 0 reacties

  Een paar keer heb ik een abonnement afgesloten bij bilove en een oproep geplaatst. Ik heb al tientallen berichtjes gestuurd aan vrouwen, maar ik krijg zelden een reactie terug. Hoe kan dat? Teleurstellend.

  mariet (48) 7 december 2019
 • Romy (37)
  Veel opties weinig kans 0 reacties

  Er staat hier in de omschrijving dat de kans groot is dat je hier iemand vindt, omdat iedereen op zoek is naar hetzelfde.
  Maar dat vind ik juist niet omdat je hier meer mogelijkheden tot je beschikking hebt, je kunt hetero man zijn/ hetero vrouw zijn of iemand van het eigen geslacht zoeken.
  Dus dat iedereen hier op zoek is naar hetzelfde vind ik juist niet, je hebt hier meer opties dan op andere websites en daardoor is de kans dat je iemand vindt in mijn ogen eerder kleiner dan groter omdat het een veel selectievere zoekactie is op deze manier.
  Ook vind ik dat bilove een te hoog bedrag vraagt voor een abonnement hier en dat is wel iets wat ik steeds vervelender vind worden.
  in het begin deerde het me niet zo zeer omdat ik dacht dat de kans heel groot zou zijn dat ik binnen no time iemand had gevonden, maar hoe langer het duurt hoe mee het je kost.

  Romy (37) 26 juli 2019
 • Iris (45)
  Bilove nieuwsgierig 2 reacties

  Wanneer je wel een hetero relatie hebt, maar toch nieuwsgierig bent naar hoe het zal zijn, dan is Bilove in mijn ogen een hele geschikte site.
  Ik ben al 15 jaar getrouwd met mijn schat van een man, maar ik hou te veel van mooie vrouwen en ik heb me altijd al afgevraagd hoe het zal zijn om het met een vrouw te doen.
  Ik denk echt dat ik biseksueel ben maar ik heb hier nooit aan toegegeven, omdat ik al van jongs af aan bij mijn huidige man ben en zo heb ik nooit de mogelijkheid gehad om hier mee te experimenteren.
  Niet dat ik klaag, want ik heb een heel gelukkig huwelijk, maar ik vind het heel fijn om soms erotische gesprekken te hebben met de vrouwen die hier zitten.
  Voor mij is het dus een hele goede website.

  Iris (45) 13 november 2018
 • Luukje (35)
  Bilove er tussen in 1 reactie

  Bilove is echt een site waar mensen op zitten die eigenlijk een beetje op zoek zijn naar een date met iemand van hetzelfde geslacht. In dat geval kun je volgens mij beter naar een site voor gay mannen, dan dat je hier op zit.
  Je hebt tegenwoordig zo veel verschillende soorten websites dat de mensen enorm verspreid zitten hier over.
  Dat komt er dan wel op neer dat op websites als bilove niet zo heel veel leden zitten, van alle categorieën is hier denk ik het minste animo voor.
  Ik denk ook dat in het algemeen mensen of op zoek zijn naar een hetero relatie of naar een homosexuele relatie en niet perse bisexueel.
  Misschien dat dat het probleem is, want hier zitten naar mijn idee gewoon veel te weinig leden op.

  Luukje (35) 12 augustus 2018
 • Nicoll (40)
  Bilove voor vrouwen 1 reactie

  Ik ben een biseksuele vrouw van 40 jaar en voor een vrouw van mijn leeftijd en met mijn voorkeur is Bilove een perfecte datingwebsite. Ik heb een aantal keer gemerkt dat hier vooral biseksuele vrouwen op deze website zitten en niet veel mannen die zowel op mannen als vrouwen vallen. Nu is dat aan de ene kant natuurlijk heel erg fijn voor mij, maar dat houdt wel in dat ik hier alleen op zoek kan gaan naar een leuke vrouw aangezien er amper mannen op zitten. Misschien dat die mannen dan meer op de homoseksuele websites zitten, dat zou natuurlijk wel heel goed kunnen dan. Maar over het algemeen vind ik dit een hele mooie en leuke site, de prijzen zijn niet te duur en de vrouwen zijn zeer aantrekkelijk! Mannen ook, maar daar zijn er gewoon wat minder van, op zich niet heel erg.

  Nicoll (40) 9 juli 2018
 • Dorien (39)
  Veel mannen hier die hetero zijn 1 reactie

  De site is eigenlijk een beetje vroor vrouwen die ook op zoek zijn naar vrouwen, maar dat is niet wat je hier vindt.
  Ik vind dat hier heel erg veel mannen op zitten die gewoon hetero zijn en die kicken op bisexuele vrouwen.
  Schijnbaar vinden ze dit sexy of wat het is weet ik niet, want het moet voor hen toch ook duidelijk zijn dat zij nooit een relatie zullen krijgen met een vrouw die op vrouwen valt.
  Ik denk dat hoe oud mannen ook zijn, het toch altijd een fantasie van hen zal blijven, twee vrouwen die zoenen of iets dergelijks.
  Raar dat dit beeld voor hen zoveel sexueler getint is dan gewoon een man en een vrouw die aan het zoenen zijn.

  Dorien (39) 11 mei 2018
 • Max (43)
  Slecht scorende site 1 reactie

  Bilive is een slecht scorende site en ik denk dat dit een reden heeft en dus terecht is. Ik vind het ook geen goede site, het leden aantal hier is enorm laag en de mensen ie er op zitten daar vraag ik me bij af wat ze hier überhaupt doen en of ze wel weten waar deze site voor bedoelt is. Je schiet er dus nada mee op wanneer je hier een account hebt aangemaakt.

  Max (43) 11 maart 2018
 • Fred (42)
  Goedkope site goedkope mensen 1 reactie

  Bilove is geen dure site, maar dit heeft helaas ook als gevolg dat het hele goedkope mensen aan trekt. Zelfs het soort mensen dan voor wat geld wel bepaalde dingen bij je wil doen. Het lijkt mij niet de bedoeling dat dat type mensen op een dating web site thuis hoort. Ik snap dat sommige mensen wanhopig zijn, maar als ze dit zoeken kunnen ze dat ook wel ergens anders vinden l.

  Fred (42) 26 februari 2018
 • Lizzy (31)
  Barst van de hetero mannen 1 reactie

  Het is een site voor mensen die bi zijn, maar wanneer je je hier aanmeld, dan zie je dat het her nog steeds barst van de hetero mannen. Het blijft schijnbaar heel interessant voor hetero mannnen om twee vrouwen te zien die aan het zoenen zijn of meer. Maar waar ik dan niet bij kan met mijn hoofd is dat zij hier dus niets te zoeken hebben, want ondanks dat we bi zijn is de kans toch wel heel erg aanwezig dat we naar een vrouw neigen, anders zaten we wel op een normale datingsite. De mannen zitten hier dus voor niets.

  Lizzy (31) 2 februari 2018
 • Mick (36)
  Bilove is niet duur 1 reactie

  De prijzen die bilove voor een lidmaatschap vraagt, zijn niet hoog vind ik. Wat je hier betaald voor drie maanden lidmaatschap ben je bij de meeste datingwebsites al kwijt aan één maand, dus dat vind ik hier best wel goed. Er zijn alleen niet heel veel leden hier te vinden op de website, wel genoeg, maar het is niet zo dat je keus hebt uit talloze mensen. Misschien is dat ook wel beter, hoe meer keus hoe moeilijker het wordt zeggen ze altijd. De mensen die erop zitten, vind ik wel heel aardig en leuk, dus dan is het ook al snel minder erg. Niet echt minpunten dus en wel een aantal pluspunten, lijkt me netjes voor een site.

  Mick (36) 12 januari 2018
 • Yvette (33)
  Goede site 1 reactie

  Ik snap niet waarom mensen allemaal zo beledigd doen dat er een site is die speciaal is voor bisexuele mensen. Ik vind dit juist handig, zo zit je ook niet met het probleem dat je mensen eerst moet vragen waar ze op vallen wanneer je een leuk iemand hebt ontmoet. Iedereen hier is bi, dus dan is het toch goed. Dat gedoe tegenwoordig dat je gelijk een racist bent op wat voor gebied dan ook snap ik niet hoor, laat mensen gewoon dingen splitsen zoals onder andere sites als deze dan helpt ons dat alleen maar met bepaalde dingen. Het is waarschijnlijk alleen maar handig bedoelt een site speciaal voor bisexuele mensen en dan zitten er totaal geen kwade bedoelingen achter. Daarbij is de site zelf hartstikke goed vind ik, dus waar hebben we het over.

  Yvette (33) 17 december 2017
 • Karlijn (39)
  Waarom nodig 1 reactie

  Ik weet dat er vaker geklaagd wordt, waarom er altijd speciale sites nodige zijn voor homo's en lesbisch en ook zo als nu voor mensen die bi sexueel zijn. Het wordt steeds meer geaccepteerd wanneer je geen hetero bent en ook steeds meer mensen durven er openlijk voor uit te komen, maar dan nog is het dus schijnbaar nodig dat er aparte sites voor hen gemaakt wordt. Ik vind eigenlijk dat we nu in een tijdperk zijn beland dat iedereen gewoon op één algemene date website zou moeten kunnen zitten, wat je voorkeur ook is van geaardheid. Als dat nu nog niet kan, wanneer dan in hemelsnaam wel? Gewoon ophouden met dat moeilijke gedoe zou ik zeggen!

  Karlijn (39) 27 oktober 2017
 • Elmar (35)
  mannen die geen bi zijn 2 reacties

  Wat ik heel veel hier tegenkom, zijn mannen die zeggen dat ze bi zijn maar dat helemaal niet zijn. Sommigen geven zelfs eerlijk toe dat ze het niet zijn, maar gewoon kikken op vrouwen die bi seksueel zijn en zich daarom hier hebben aangemeld. Ik vind dat misbruik maken van de situatie en ik vind dan ook dat de mensen van wie de site is hier strenger op mogen controleren. Hoe weet ik ook niet, maar daar is vast iets voor mogelijk. Ik heb al talloze keren een blauwtje gelopen omdat ik een leuke man dacht te ivnden hier en dan bleek ineens dat ze gewoon hetero waren.

  Elmar (35) 1 oktober 2017
 • Kiki (35)
  aparte site nodig 1 reactie

  Het is toch eigenlijk ontzettend slecht dat voor mensen die bisexueel zijn, een aparte site moet worden gemaakt. Net als mensen die homosexueel zijn. Ik vind dat iedereen, waar je ook op valt, op eenzelfde site terecht zou moeten kunnen. Nu weet ik toevallig dat er een paar websites zijn waar dit ook kan, maar ook een helemaal waar dit eigenlijk niet de bedoeling is, dat vind ik jammer. Daarentegen is het dan natuurlijk wel weer top dat de mensen van bilove hier rekening mee hebben gehouden en een site speciaal voor mensen zoals 'wij' hebben gemaakt.

  Kiki (35) 26 augustus 2017
 • maurice (51)
  Bilove om te kijken 1 reactie

  Ik ben zelf geen bi maar ik voel me altijd enorm aangetrokken tot voruwen die dat wel zijn. Ik vind hen op de één of andere manier nog sexy'er en sensueler dan de 'normale' hetero vrouwen. Het lijkt net of zij zich meer durven te uiten op sexueel gebeid. Dat is ook een belangrijke reden voor mij waarom ik hier een lidmaatschap heb en tot nu toe kan ik niet zekggen dat het me niet bevalt. In tegendeel zelfs.

  maurice (51) 21 augustus 2017
 • Luuk (33)
  Waarom niet per maand 1 reactie

  Wat ik hier heel raar vind is dat je wel lid kunt worden, maar dat je er dan gelijk minimaal drie maanden aan vast zit. Waarom kun je niet gewoon een week of een maand o.i.d. lid worden om desnoods uit te proberen en daarna kun je dan alsnog verlangen voor een langere tijd. Ik was dus genoodzaakt om de volle pond voor die drie maanden te dokken, achteraf heb ik hier spijt van. Zou het niet nog een keer doen.

  Luuk (33) 18 juni 2017
 • Tara (44)
  Weinig chats 0 reacties

  In verhouding met de andere datingsites waar ik lid van ben geweest heb ik hier maar heel weinig uit kunnen halen.
  Weinig chats met zowel mannen als vrouwen en als dit een keer lukte, draaide het op niets uit.
  Jammer maar heleaas

  Tara (44) 25 juli 2016
 • John (28)
  Weinig aanspraak op Bilove 1 reactie

  Weinig aanspraak op Bilove.nl. Het is het betalen niet waard.

  John (28) 13 mei 2015
 • Merel (44)
  bilove werkt heel goed 1 reactie

  Als bi-seksuele vrouw vind ik het erg moeilijk om dat te tonen in het openbaar. Bilove is daarom voor mij een goede uitkomst. In no-time had ik al een leuke afspraak met een andere vrouw en een tijdje erna ook nog met een man. De website werkt dus heel erg goed.

  Merel (44) 6 mei 2015