• Iris (45)
  Bilove nieuwsgierig 2 reacties

  Wanneer je wel een hetero relatie hebt, maar toch nieuwsgierig bent naar hoe het zal zijn, dan is Bilove in mijn ogen een hele geschikte site.
  Ik ben al 15 jaar getrouwd met mijn schat van een man, maar ik hou te veel van mooie vrouwen en ik heb me altijd al afgevraagd hoe het zal zijn om het met een vrouw te doen.
  Ik denk echt dat ik biseksueel ben maar ik heb hier nooit aan toegegeven, omdat ik al van jongs af aan bij mijn huidige man ben en zo heb ik nooit de mogelijkheid gehad om hier mee te experimenteren.
  Niet dat ik klaag, want ik heb een heel gelukkig huwelijk, maar ik vind het heel fijn om soms erotische gesprekken te hebben met de vrouwen die hier zitten.
  Voor mij is het dus een hele goede website.

  Bezoek Bilove

  Iris (45) 13 november 2018
  • (37)

   Misschien voor die mensen wel, maar dat is niet bepaald eerlijk tegenover de mensen die al weten wat ze willen, zij zitten er natuurlijk niet op te wachten om als proefpersoon te worden gebruikt.
   Want wat nou als je heel leuk contact hebt met een vrouw en zij valt uiteindelijk voor jou, en dan kom je er toch nog achter dat het niet helemaal bij je past en zie je er dus alsnog van af.
   Dan heeft die vrouw allereerst tijd en energie in jou gestoken die ze ook in iemand anders had kunnen steken en daarnaast zadel je iemand op met een gebroken hart of in ieder geval een gekwetst hart.
   Dus ik snap jouw kant van het verhaal heel goed, maar ik hoop dat je mij ook snapt.

   Romy (37) 26 juli 2019
  • (39)

   De recensie van deze “Iris” is niet betrouwbaar. Dit riekt naar iemand die belangen heeft bij de site van Bilove. Een medewerker bijvoorbeeld. Om de positieve recensie op te krikken (want die zijn er amper voor deze site!!). Deze recensie dus aub niet als voor waar aannemenn

   PK (39) 21 maart 2021


Meer informatie en reviews over Bilove