• Nicoll (40)
  Bilove voor vrouwen 1 reactie

  Ik ben een biseksuele vrouw van 40 jaar en voor een vrouw van mijn leeftijd en met mijn voorkeur is Bilove een perfecte datingwebsite. Ik heb een aantal keer gemerkt dat hier vooral biseksuele vrouwen op deze website zitten en niet veel mannen die zowel op mannen als vrouwen vallen. Nu is dat aan de ene kant natuurlijk heel erg fijn voor mij, maar dat houdt wel in dat ik hier alleen op zoek kan gaan naar een leuke vrouw aangezien er amper mannen op zitten. Misschien dat die mannen dan meer op de homoseksuele websites zitten, dat zou natuurlijk wel heel goed kunnen dan. Maar over het algemeen vind ik dit een hele mooie en leuke site, de prijzen zijn niet te duur en de vrouwen zijn zeer aantrekkelijk! Mannen ook, maar daar zijn er gewoon wat minder van, op zich niet heel erg.

  Bezoek Bilove

  Nicoll (40) 9 juli 2018
  • (35)

   Maar wat ik me dan afvraag is waarom je voor een site voor bisexuele vrouwen en mannen kiest en niet gewoon een datingsite voor lesbische dames.
   Dat lijkt mij dan veel handiger en dan zit je ook niet met al die mannen die hier op geilen, niet dat ik daar ervaring mee heb maar dat lijkt mij zelf heel erg vervelend als je daar niet echt op zit te wachten.
   Maar ik kan hier ook niet over oordelen, want ik heb daar zelf nooit mee te maken gehad.

   Luukje (35) 12 augustus 2018


Meer informatie en reviews over Bilove