Badoo
8,7

310 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (310)

 • ICTfanaat (22)
  Badoo goed systeem maar nog niet bulletproof 1 reactie

  Badoo heeft een systeem ontwikkelt waarbij de foto's die iemand upload worden gescreend door google of die ook nog voorkomt op andere sites. Desondanks is het mij gelukt om toch enkele dames op fakeheid te betrappen. Wat je moet doen:

  1. Open een nieuw venster in je browser.
  2. Typ in het nieuwe venster: www.google.nl/imghp
  3. Sleep de foto naar de imghp venster.

  Hierna zullen de resultaten op andere websites worden getoond. Indien er buitenlandse websites tussen staan, FAKE!

  ICTfanaat (22) 4 april 2016
 • Mickey mouse (30)
  Badoo en hotornot is de top 1 reactie

  Badoo en Hotornot (zelfde database) horen naar mijn mening op iedere review website bovenaan te staan - Alleen al het feit dat er 30336223478901 leden op dit moment zijn! Ik dacht eerst dat dit een automatische teller was maar dit is echt waar, je komt de zoekpagina niet door! Daarnaast is het gratis. Wat wil je nog meer?

  Mickey mouse (30) 21 maart 2016
 • Linda Timmers (19)
  Best date ever van Badoo 0 reacties

  Na 2 week te hebben gechat met een leuke jongen hebben we gisteren onze eerste date achter de rug gehad! Leuk leuk! We zijn wel te verstaan naar de snackbar geweest :D Best date ever!

  Linda Timmers (19) 19 maart 2016
 • Rene (26)
  Badoo van top naar flop na update 0 reacties

  Na jaren trouw lid te zijn geweest van Badoo hebben ze sinds kort een extra foto verificatie als update toegevoegd. Je moet hiervoor iets doen met je hand voor een webcam. Maar als je geen webcam hebt kun je eigenlijk wel vertrekken want alle leden denken dat je nep bent. Goed gedaan Badoo, van top naar flop. Is niet de eerste keer dat een update niet goed functioneert.

  Rene (26) 17 maart 2016
 • Pleurop (25)
  Vrouwen krijgen teveel aandacht op badoo 0 reacties

  Sommige mannen klagen over het feit dat je weinig chats krijgt als man zijnde. Dit klopt ook en ik weet hoe dit komt. Een vriendin van me heeft ook Badoo en krijgt iedere dag tussen de 50 en 200 nieuwe chats binnen. Als ik zoveel berichten zou krijgen zal ik ze ook niet allemaal beantwoorden. Je kunt er zelfs bijna gek van worden denk ik. Als de website open staat gaat het de heletijd bling bling bling bling....

  Pleurop (25) 9 maart 2016
 • Dirk (28)
  Badoo veel verificaties 0 reacties

  Ik heb een account aangemaakt, mooi mooi! Totdat Badoo zegt dat je 3 verificaties moet doen voordat je account wordt goedgekeurd.

  Telefoon verificatie is geen probleem. :)
  Mail verificatie is ook geen probleem. :)
  Maar dan komt het: een Facebook heb ik niet. En een webcam vind ik nogal raar, waar blijft de privacy? :(

  Wel jammer dat ik nu nooit een account op Badoo kan krijgen. Volgens deze reviews was het een aardig goede site. :(

  Dirk (28) 5 maart 2016
 • Niels (23)
  Badoo is een fijne website 0 reacties

  Badoo is een fijne website om een date te krijgen. Ik was verhuisd en kende niemand in mijn nieuwe omgeving. Ook hiervoor dient Badoo!

  Niels (23) 3 maart 2016
 • Harm Smeman (27)
  Vrouwen worden voor getrokken op badoo 0 reacties

  Het verschil tussen mannen en vrouwen op Badoo is groot. Eerst had ik alleen een mannen account (ik ben een man), toen ik wat had gechat zeiden vrouwen dat ze niets betaalden en ze toch een kroontje hadden. Dus ook maar een vrouwen account aangemaakt om te testen. Na een volledige dag kreeg ik dan ook gratis het kroontje!? Blijkbaar worden vrouwen voor getrokken. Desondanks mogen we niet klagen denk ik over Badoo.

  Harm Smeman (27) 2 maart 2016
 • Lima (34)
  Pas op voor mensen die vragen om geld over te make 1 reactie

  Pas op voor mensen die vragen om je rekening nummer of mensen die vragen om geld over te maken. Dit doen ze pas na een tijdje zodat je ze wat meer "vertrouwd". Dit heeft mij in totaal 450 euro gekost. Haar zoon lag zogenaamd in het ziekenhuis.... Tja... Had ik haar niet moeten geloven?

  Lima (34) 27 februari 2016
 • Krekel (24)
  Verloederde badoo datingsite 1 reactie

  Deze datingsite zit naar mijn mening in een neerwaartse spiraal. Eerder kon je hier nog wel eens gratis een leuke vrouw weg snaaien. Tegenwoordig antwoord niemand meer en heb ik het idee dat er ook veel neppers op Badoo zitten. Spijtig, de enige datingsite die gratis is verloedert ook.

  Krekel (24) 24 februari 2016
 • ismael (23)
  Badoo goede site voor dating 0 reacties

  Er word helas veel geadverteert op badoo. ik merkte dit al meteen. uit eindelijk is het me gelukt om 3 dates te krijgen in een maand tijd. Zo gek is het dus niet, toch? :)

  ismael (23) 21 februari 2016
 • Anoniem (23)
  Niemand praat op badoo tegen mij 0 reacties

  Waarom wil niemand mij :( !!? ik voel me een mislukkeling! Is er dan niemand die me een beetje aandacht wil geven !!? Waarom probeer ik het ook nog !!? Groeten van een boze klant die zich een mislukkeling vind !!!

  Anoniem (23) 6 februari 2016
 • Chantal (24)
  Badoo werkt niet 1 reactie

  Telefoonverificatie werkt niet waardoor ik mijn account niet klaar kan maken. Grote fout.

  Chantal (24) 2 februari 2016
 • Leon (34)
  Badoo en hotornot beste dating 0 reacties

  Alleen al om het feit dat op Badoo iedere dag duizenden nieuwe leden komen zal ik me hierop al aanmelden. Samen met Tinder en Hotornot de beste in de datingindustrie.

  Leon (34) 31 januari 2016
 • Kereltje (22)
  Badoo telefoonverificatie 0 reacties

  Ik heb al een jaar een account op Badoo.nl maar plots moet ik mijn account verifieren door middel van telefoonverificatie. Dit lukt echter niet omdat de browser telkens ververst. Ik lees hier dat het vaker voorkomt, helaas helpt het beheer van Badoo ook niet.

  Kereltje (22) 29 januari 2016
 • Appie Happie (21)
  Badoo telefoonverificatie 0 reacties

  Wanneer ik mijn account wil activeren vraagt Badoo om mijn telefoonnummer. Na invoering geeft Badoo de melding: Telefoonnummer is al in gebruik., Dit terwijl ik 100% zeker weet dat dit de eerste keer is dat ik Badoo gebruik. Ik lees vaker dat er een fout zit in de telefoonverificatie., Het is al een week geleden dat ik de klantenservice heb ingelicht., nog zonder gehoor.

  Appie Happie (21) 11 januari 2016
 • Suus (28)
  Badoo telefoonnummer verificatie werkt niet 0 reacties

  Badoo is een datesite met onwijs veel opties. Door de bomen zie je het bos niet meer zullen we maar zeggen. Ze hebben ook een optie dat iemand zijn account moet verifieren met een telefoonnummer. Terwijl dit (nog) helemaal niet werkt. Mijn account is dus nooit geactiveerd. Een vriendin van me heeft Badoo aangeraden, mijn mening is helaas negatief.

  Suus (28) 9 januari 2016
 • Bas Veldhuis (19)
  Badoo 0 reacties

  Ik heb me hierop aangemeld zoek me op. Bas Veldhuis :)

  Bas Veldhuis (19) 3 januari 2016
 • Nienke (34)
  Badoo vol met onnozele overbesekste mannen 0 reacties

  Als vrouw krijg je de meest belachelijke berichten op Badoo en oversekste mannen zijn er in overvloed. Hierdoor zijn mijn bevooroordelingen waarheid geworden. Op een datingwebsite, zelfs Badoo, krijg je geen prins op het witte paard. Zelfs geen prins op een gevlekt paard, eerder op een ezeltje. Je zult 3e, 4e en 5e keus mannen treffen die van wanhopigheid niet meer weten wat ze moeten doen. Hetzelfde wat je in een bar aantreft, daar zijn ze dan ook nog eens dronken.

  Nienke (34) 3 januari 2016
 • Stan (35)
  test 1 man test 2 vrouw 0 reacties

  Sinds 2 weken ben ik weer lid geworden van Badoo. Helaas is het alleen maar nog meer achteruit gegaan.

  Ik heb een serieuze profieltekst getypt met o.a. eigenschappen, hobbies en dingen die ik leuk en niet leuk vind. Ook heb ik 40+ serieuze interesses toegevoegd.
  Verder heb ik 3 foto's toegevoegd. Alle 3 een beetje spontane portretfoto's. Ik heb een gemiddeld uiterlijk, geen adonis, maar ook geen nerd.

  Ik ben dagelijks actief geweest op Badoo met het kennismakingsspel en het bekijken van profielen via 'leden in de buurt'.

  Dit zijn mijn cijfers van de afgelopen week:

  Berichten: 0
  Vinden jou leuk: 0
  Maakten je favoriet: 0
  Bezoekers: 8
  Score: 0
  Fotobeoordelingen: 1, 2 en 2 sterretjes (uit 5 sterretjes)

  Badoo vind ik erg onduidelijk als het aankomt op die score en fotobeoordelingen.
  De score is afhankelijk van het aantal vrouwen dat op het hartje klikt bij het kennismakingsspel?
  De fotobeoordelingen zijn voor mij helemaal een raadsel. Nergens, maar dan ook echt nergens kan ik vinden hoe ik foto's van anderen kan beoordelen!

  Vorige week heb ik een vrouwenprofiel aangemaakt om het verschil eens te zien. Ik heb weer een serieuze profieltekst en serieuze interesses. Dus geen onzin zoals kledingmerken, winkels, etc. In de profieltekst heb ik staan dat ik niet gediend ben van seksuele berichtjes.
  Ook heb ik natuurlijk foto's toegevoegd. 6 nette (portret)foto's die bijna geen lichaamsvormen laten zien van een leuk uitziende vrouw.
  Bij het uploaden van de foto's kreeg ik gelijk gratis superkrachten voor 3 dagen.

  Ik heb mezelf een leeftijd gegeven van 25 en ik zoek een date van 25-30 en ik woon in het midden van het land.
  Dit zijn mijn cijfers van de afgelopen week voor het vrouwenprofiel:

  Berichten: 40
  Vinden jou leuk: 394
  Maakten je favoriet: 21
  Bezoekers: 150
  Score: 6,64 (428 van de 645 mensen vonden jou Hot!)
  Fotobeoordelingen: 3, 3, 3, 3 en 5 sterretjes (1 foto heeft nog niet genoeg stemmen)

  Met dit profiel ben ik elke dag 2 of 3 keer even online geweest. Ik heb niet het kennismakingspel gespeeld en ik heb geen mannenprofielen bekeken. Had ik dat wel allemaal gedaan dan waren bovenstaande cijfers natuurlijk nog veel hoger!

  Ook via mijn vrouwenprofiel kan ik weer helemaal nergens vinden hoe ik foto's kan beoordelen! Ik heb mijn eigen mannenprofiel bezocht, bij geen enkele foto die 5 sterretjes te vinden.

  Nu de berichtjes. Overspoeld worden met berichtjes is wel meegevallen. 40 in een week tijd. Misschien dat een serieus profiel het slechte gedeelte van de mannen afschrikt?
  Wel is het ene berichtje nog kanslozer dan de andere. Hieronder even een paar berichtjes.
  Let op: Ik heb deze berichtjes rechtstreeks en in hun totaal gekopieerd en hier geplakt. Schrijf- en spelfouten en het ontbreken van interpunctie zijn dus niet mijn schrijfstijl.

  Hi heb je een goeie kerst gehad

  Hey hey hoe is het met je en nog iets leuks gedaan vandaag

  Wat leuke foto's hebt jij gemaakt

  Hoi, alles goed? Heb je een gezellige kerst? Wat ben je leuk!

  Goedenavond alles goed?

  Hey alles goed met jou?

  Hey

  Hoi Also goed met jou

  Wil je met me trouwen? Want vrouwen zoals jij zijn uitgestorven d8 ik

  Heej

  Goededag wilde even zeggen dat je leuke foto's hebt groeten w.

  hoi

  Goedemiddag

  hey hoe gaat het met jou
  wat voor film,s heb je allemaal al gezien ben ook dol op film,s en series kijken

  Hee

  Hi

  Hi....leuk je hier te ontmoeten!!

  Heeey
  Je hebt een heel mooi stukje tekst geschreven meiss. Lijkt me leuk om met jou misschien in het nieuwe jaar een drankje te gaan drinken

  heey alles goed

  Heehee

  hey alles goed

  Hey hallo

  Heyy

  Hee leukerd! Studeer je op de uithof?

  Juist, dit is zo'n beetje het gemiddelde niveau van de mannen. Van de 40 berichtjes waren er maar 2 langere berichtjes, maar dat was ook niet echt iets om over naar huis te schrijven!
  Seksuele berichtjes heb ik niet gehad. Misschien helpt het als je zegt in je profiel dat je hier niet van gediend bent. En/of misschien helpen ook de serieuze tekst en nette foto's.

  Stan (35) 2 januari 2016