Badoo
8,7

313 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (313)

 • moon (46)
  beetje saai maar verder prima 1 reactie

  Ik had verwacht dat dit een hele grote en populaire website zou zijn! Helaas viel dat een beetje tegen. Eerlijk gezegd vind ik het er een beetje saai, maar verder is alles prima hoor. Je wordt zeker goed behandeld en krijgt waar voor je geld enzo. Maar ik ga liever naar andere dating sites.

  moon (46) 10 oktober 2016
 • James Hambel (21)
  Search lovely ladys from the netherlands 1 reactie

  Hi lovely ladys from the Netherlands! My name is James and i joined Badoo a few days ago. The website is cool and most of the people from the Netherlands are chatting English with me. Kind and friendly! I live in Groningen for now so if you want to chat and maybe more, search for James Hambel on Badoo. :) See you soon?

  James Hambel (21) 9 oktober 2016
 • sanne (47)
  opgepimpte profielen 0 reacties

  Wat ik hier heel veel tegen kom, zijn van die opgepimpte profielen waarvan je vooraf al weet dat ruim de helft er van niet klopt. Jammer dat daar niet wat meer naar gekeken wordt, of van die rare foto's op hun profiel, ik houd daar niet van.

  sanne (47) 8 oktober 2016
 • bud (42)
  leukk 0 reacties

  leuke site met leuke dames! veel te praten en leuke foto's krijg ik toegestuurd.

  bud (42) 5 oktober 2016
 • Foxy de kikker (19)
  Insane goede site 2 reacties

  Deze website is insane goed! Veel vrouwen die op jacht zijn naar nice meetings. Het kost ook nog eens niks, wat wil je nog meer?

  Foxy de kikker (19) 4 oktober 2016
 • Aasje (26)
  Badoo prima en beter dan pepper 1 reactie

  Gratis en goed. Wat moet je er nog meer over zeggen? Wat fakers? ja klopt.. Maar daarom is het dan ook gratis en is er minder toezicht. Ik zit op Pepper, Badoo en Hearts. Pepper is te duur voor wat je krijgt. Badoo is prima omdat het gratis is maar de toezicht laat te wensen over. Hearts is de beste van het stel.

  Aasje (26) 2 oktober 2016
 • Vin (27)
  Gratis maar met gebruiksaanwijzing 1 reactie

  Een datingsite met een gebruiksaanwijzing. Wanneer je weet hoe deze app/website werkt kan het je veel opleveren. Anders loopt het geheid uit op niets. Ik merk zelf dat veel vrouwen niet weten hoe het werkt want ik krijg sporadisch een bericht terug, de meesten lezen het bericht niet. Dat het gratis is, is voor mij super. Dit zie je elders niet meer.

  Vin (27) 30 september 2016
 • rambo (39)
  bad ass mtfkrs 0 reacties

  jullie zijn zeker linke soep, de eigenaars van deze dating site. beetje geld afpakken van onschuldige mensen, ik hoop dat jullie hier een keer voor worden opgepakt! als ik één van jullie te pakken krijg...

  rambo (39) 28 september 2016
 • anoniem (56)
  niet te spreken over deze site 0 reacties

  ik ben absoluut niet te spreken over deze site. Er wordt niet goed met de klanten omgegegaan wanneer iemand een vraag of iets dergelijks heeft. Uiteraard wanneer het om geld gaat, reageren ze helemaal niet en ben je het geld gewoon kwijt. Ook al hebben ze daar helemaal geen recht op. Ik ben woest.

  anoniem (56) 27 september 2016
 • hayden (32)
  best leuk 1 reactie

  ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar op zich is het best leuk om een keertje uit te proberen.
  of ik lang lid blijf weet ik niet want ik vind het wel enorm duur.

  hayden (32) 26 september 2016
 • bart (52)
  zelfde bericht 0 reacties

  Ik snij me met dit bericht waarschijnlijk in de vingers omdat ik iets beken wat eigenlijk niet mag. maar ik heb de stoute schoenen aangetrokken en meerdere accounts aangemaakt. nu is het echter zo dat ik door dames op de verschillende accounts hetzelfde wordt aangesproken. het is dus gewoon een soort massa bericht ofzo of kopiëren en plakken. het komt in ieder geval niet echt over op mij!

  bart (52) 25 september 2016
 • Anoniempje (27)
  Badoo gratis en miljoenen leden wat wil je nog mee 0 reacties

  Miljoenen leden, gratis. Do i have to say more? :)

  Anoniempje (27) 20 september 2016
 • tara (33)
  waardeloos 0 reacties

  je mag hier eigenlijk niet schelden dat weet ik maar wat een *** site is dit. ik kan er werkelijk waar helemaal niks mee. mannen willen helemaal geen relatie, ze willen alleen maar een nummertje maken en daar ben ik niet voor in de stemming. zodra je ze dit duidelijk maakt worden ze boos en wordt je ronduit beledigd.,

  tara (33) 11 september 2016
 • Ferdinand (25)
  Badoo GEWELDIGE website 0 reacties

  GEWELDIGE website. Ik heb de reviews een beetje doorgelezen en de meningen variëren nogal. Ik kan jullie vertellen: Badoo is GEWELDIG. Gratis en ONWIJS veel members die contact met je proberen te leggen. Wat wil je nog meer?

  Ferdinand (25) 10 september 2016
 • Arthur (52)
  nice 0 reacties

  i like this webpage a lot. there are many hot girls to find here. the girls like to send naked pictures, which i don't mind ofcourse hahaha

  Arthur (52) 5 september 2016
 • Badoo Fan (31)
  Buitenlandse oplichters op Badoo 1 reactie

  Veel vrouwen uit het buitenland die gebrekkig nederlands praten of zelfs engels. Hiermee nooit in zee gaan! Deze mensen zijn uit op je spaarcenten. Smoesjes als een familielid is ziek, boek wat geld over heb ik al meerdere keren voorbij zien komen.

  Badoo Fan (31) 2 september 2016
 • Happy (21)
  Tevreden over badoo nl 0 reacties

  Mooie website met de meeste leden die ik ooit heb gezien. Er komt geen einde aan dat spel! Ben blij met mijn account.

  Happy (21) 27 augustus 2016
 • youri (34)
  span 0 reacties

  de hele tijd dat ik hier op zat zaten allemaal meisjes me te spammen, totdat ik ging betalen.
  dat valt wel heel erg op als je het mij vraagt, wat een oplichters!

  youri (34) 22 augustus 2016
 • Dirk (19)
  badoo app werkt prima maar is wel link 1 reactie

  Badoo werkt prima op je telefoon op een app. Je krijgt een popupje op je telefoon net als een sms als iemand een berichtje stuurt. Nadeel is dat als je niet wilt dat je vrienden weten dat je Badoo hebt, dan mag je je telefoon nooit meer in handen laten krijgen van je vrienden want die zien de popups meteen.

  Dirk (19) 21 augustus 2016
 • Peter (24)
  Badoo is net zo als Twoo 1 reactie

  Badoo is een prima website als je weet waar alles staat. De vele opties kunnen het onduidelijk maken. Ik vind dat je Badoo kunt vergelijken met Twoo: beide gratis en ik zie verder ook veel verschillen.

  Peter (24) 19 augustus 2016