Badoo
8,7

273 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 23.881 keer bezocht.

Reviews ( 273 )

 • Richard Moorman (29)
  Badoo scammers 1 reactie

  Er zitten veel scammers op badoo die je proberen over te halen te mailen en dan om geld gaan vragen. Binnen 1 dag al... Hoe stom kun je zijn, dat mensen daar nog in trappen is eigenlijk ongelofelijk maar het zal wel gebeuren. Anders zouden ze het niet doen.

  Mensen: geef nooit geld uit aan iemand die je niet kent en uberhaupt nog niet in het echt hebt gezien.

  Richard Moorman (29) 26 april 2016
 • Kevin (22)
  badoo check systeem anti faker 0 reacties

  Het nieuwe check systeem van Badoo werkt goed! Is anti faker :D Mensen die niet een bepaalde foto van zichzelf kunnen maken worden als fake gemeld en kun je dus simpel ontwijken. Goed gedaan Badoo. Fakers hadden de overhand vond ik.

  Kevin (22) 17 april 2016
 • Peter (29)
  nooit je prive gegevens delen op ba... 0 reacties

  Geef nooit snel je prive gegevens aan andere leden. Dit heeft mij een heleboel geld gekost omdat een vrouw zogenaamd een ziek zoontje had. Ze kon het zelf niet meer betalen dus vroeg ze om wat geld over te maken (was overigens een buitenlandse rekening). Volgens de politie kunnen ze het geld niet terughalen.

  Peter (29) 7 april 2016
 • ICTfanaat (22)
  Badoo goed systeem maar nog niet bu... 1 reactie

  Badoo heeft een systeem ontwikkelt waarbij de foto's die iemand upload worden gescreend door google of die ook nog voorkomt op andere sites. Desondanks is het mij gelukt om toch enkele dames op fakeheid te betrappen. Wat je moet doen:

  1. Open een nieuw venster in je browser.
  2. Typ in het nieuwe venster: www.google.nl/imghp
  3. Sleep de foto naar de imghp venster.

  Hierna zullen de resultaten op andere websites worden getoond. Indien er buitenlandse websites tussen staan, FAKE!

  ICTfanaat (22) 4 april 2016
 • Mickey mouse (30)
  Badoo en hotornot is de top 1 reactie

  Badoo en Hotornot (zelfde database) horen naar mijn mening op iedere review website bovenaan te staan - Alleen al het feit dat er 30336223478901 leden op dit moment zijn! Ik dacht eerst dat dit een automatische teller was maar dit is echt waar, je komt de zoekpagina niet door! Daarnaast is het gratis. Wat wil je nog meer?

  Mickey mouse (30) 21 maart 2016
 • Linda Timmers (19)
  Best date ever van Badoo 0 reacties

  Na 2 week te hebben gechat met een leuke jongen hebben we gisteren onze eerste date achter de rug gehad! Leuk leuk! We zijn wel te verstaan naar de snackbar geweest :D Best date ever!

  Linda Timmers (19) 19 maart 2016
 • Rene (26)
  Badoo van top naar flop na update 0 reacties

  Na jaren trouw lid te zijn geweest van Badoo hebben ze sinds kort een extra foto verificatie als update toegevoegd. Je moet hiervoor iets doen met je hand voor een webcam. Maar als je geen webcam hebt kun je eigenlijk wel vertrekken want alle leden denken dat je nep bent. Goed gedaan Badoo, van top naar flop. Is niet de eerste keer dat een update niet goed functioneert.

  Rene (26) 17 maart 2016
 • Pleurop (25)
  Vrouwen krijgen teveel aandacht op ... 0 reacties

  Sommige mannen klagen over het feit dat je weinig chats krijgt als man zijnde. Dit klopt ook en ik weet hoe dit komt. Een vriendin van me heeft ook Badoo en krijgt iedere dag tussen de 50 en 200 nieuwe chats binnen. Als ik zoveel berichten zou krijgen zal ik ze ook niet allemaal beantwoorden. Je kunt er zelfs bijna gek van worden denk ik. Als de website open staat gaat het de heletijd bling bling bling bling....

  Pleurop (25) 9 maart 2016
 • Dirk (28)
  Badoo veel verificaties 0 reacties

  Ik heb een account aangemaakt, mooi mooi! Totdat Badoo zegt dat je 3 verificaties moet doen voordat je account wordt goedgekeurd.

  Telefoon verificatie is geen probleem. :)
  Mail verificatie is ook geen probleem. :)
  Maar dan komt het: een Facebook heb ik niet. En een webcam vind ik nogal raar, waar blijft de privacy? :(

  Wel jammer dat ik nu nooit een account op Badoo kan krijgen. Volgens deze reviews was het een aardig goede site. :(

  Dirk (28) 5 maart 2016
 • Niels (23)
  Badoo is een fijne website 0 reacties

  Badoo is een fijne website om een date te krijgen. Ik was verhuisd en kende niemand in mijn nieuwe omgeving. Ook hiervoor dient Badoo!

  Niels (23) 3 maart 2016
 • Harm Smeman (27)
  Vrouwen worden voor getrokken op ba... 0 reacties

  Het verschil tussen mannen en vrouwen op Badoo is groot. Eerst had ik alleen een mannen account (ik ben een man), toen ik wat had gechat zeiden vrouwen dat ze niets betaalden en ze toch een kroontje hadden. Dus ook maar een vrouwen account aangemaakt om te testen. Na een volledige dag kreeg ik dan ook gratis het kroontje!? Blijkbaar worden vrouwen voor getrokken. Desondanks mogen we niet klagen denk ik over Badoo.

  Harm Smeman (27) 2 maart 2016
 • Lima (34)
  Pas op voor mensen die vragen om ge... 1 reactie

  Pas op voor mensen die vragen om je rekening nummer of mensen die vragen om geld over te maken. Dit doen ze pas na een tijdje zodat je ze wat meer "vertrouwd". Dit heeft mij in totaal 450 euro gekost. Haar zoon lag zogenaamd in het ziekenhuis.... Tja... Had ik haar niet moeten geloven?

  Lima (34) 27 februari 2016
 • Krekel (24)
  Verloederde badoo datingsite 1 reactie

  Deze datingsite zit naar mijn mening in een neerwaartse spiraal. Eerder kon je hier nog wel eens gratis een leuke vrouw weg snaaien. Tegenwoordig antwoord niemand meer en heb ik het idee dat er ook veel neppers op Badoo zitten. Spijtig, de enige datingsite die gratis is verloedert ook.

  Krekel (24) 24 februari 2016
 • ismael (23)
  Badoo goede site voor dating 0 reacties

  Er word helas veel geadverteert op badoo. ik merkte dit al meteen. uit eindelijk is het me gelukt om 3 dates te krijgen in een maand tijd. Zo gek is het dus niet, toch? :)

  ismael (23) 21 februari 2016
 • Anoniem (23)
  Niemand praat op badoo tegen mij 0 reacties

  Waarom wil niemand mij :( !!? ik voel me een mislukkeling! Is er dan niemand die me een beetje aandacht wil geven !!? Waarom probeer ik het ook nog !!? Groeten van een boze klant die zich een mislukkeling vind !!!

  Anoniem (23) 6 februari 2016
 • Chantal (24)
  Badoo werkt niet 1 reactie

  Telefoonverificatie werkt niet waardoor ik mijn account niet klaar kan maken. Grote fout.

  Chantal (24) 2 februari 2016
 • Leon (34)
  Badoo en hotornot beste dating 0 reacties

  Alleen al om het feit dat op Badoo iedere dag duizenden nieuwe leden komen zal ik me hierop al aanmelden. Samen met Tinder en Hotornot de beste in de datingindustrie.

  Leon (34) 31 januari 2016
 • Kereltje (22)
  Badoo telefoonverificatie 0 reacties

  Ik heb al een jaar een account op Badoo.nl maar plots moet ik mijn account verifieren door middel van telefoonverificatie. Dit lukt echter niet omdat de browser telkens ververst. Ik lees hier dat het vaker voorkomt, helaas helpt het beheer van Badoo ook niet.

  Kereltje (22) 29 januari 2016
 • Appie Happie (21)
  Badoo telefoonverificatie 0 reacties

  Wanneer ik mijn account wil activeren vraagt Badoo om mijn telefoonnummer. Na invoering geeft Badoo de melding: Telefoonnummer is al in gebruik., Dit terwijl ik 100% zeker weet dat dit de eerste keer is dat ik Badoo gebruik. Ik lees vaker dat er een fout zit in de telefoonverificatie., Het is al een week geleden dat ik de klantenservice heb ingelicht., nog zonder gehoor.

  Appie Happie (21) 11 januari 2016
 • Suus (28)
  Badoo telefoonnummer verificatie we... 0 reacties

  Badoo is een datesite met onwijs veel opties. Door de bomen zie je het bos niet meer zullen we maar zeggen. Ze hebben ook een optie dat iemand zijn account moet verifieren met een telefoonnummer. Terwijl dit (nog) helemaal niet werkt. Mijn account is dus nooit geactiveerd. Een vriendin van me heeft Badoo aangeraden, mijn mening is helaas negatief.

  Suus (28) 9 januari 2016

Plaats een review