Badoo
8,7

310 reviews

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

Cijfer en gebruikersgemak

Badoo heeft van ons een 8.7 gekregen omdat Badoo veel leden heeft en het chatten gratis is. Het design ziet er ook goed uit en het is prettig om met Badoo te werken. Deze website is eigenlijk geen datingsite voor mensen die op zoek zijn naar liefde.

Prijzenlijst Badoo

Gratis

Ontevreden over Badoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (310)

 • Barry (26)
  badoo chats stokken 0 reacties

  Qua aantal profielen op Badoo hoef je niet te klagen. Dit zijn miljoenen tot miljarden. Het jammere is dat veel profielen plots na 3 berichten te hebben getypt stoppen met praten. De meeste gesprekken stokken bij:

  - nog wat leuks gedaan?
  - alles goed?

  Zo moeilijk zijn deze vragen toch niet?

  Barry (26) 28 december 2015
 • Leepert (22)
  Badoo is de beste 0 reacties

  Ik lees tussen de vele positieve reviews toch ook wat negatieve wat ik niet kan bevatten. Als het je serieus niet lukt om een partner te vinden op Badoo dan lukt het je nergens. Badoo heeft verreweg de meeste mensen online en dus het meeste kans. Daarnaast is het ook nog eens gratis en profielen worden geverifieerd door telefoonnummer, facebook, enzovoort.

  Klein minpuntje is dat ik er een tijd over heb gedaan om de nummer verificatie goed uit te voeren. Ik denk dat hier nog een storing in zit want ik heb er meer klachten over gelezen.

  Leepert (22) 19 december 2015
 • Badoo (23)
  Gratis en beste datingsite 0 reacties

  Verreweg de datingsite met de meeste leden en daarnaast nog gratis ook! Mensen die betalen voor datingsites als Pepper, Lexa, enzovoort, zijn gek. Op badoo heb je veel meer kans op een date en het kost je nop!

  Badoo (23) 7 december 2015
 • Badoo (26)
  Badoo 0 reacties

  Wat is er gebeurd met Badoo? Veel dingen staan ergens anders, dingen werken niet meer en het ergste nog: mannen denken dat ik ook op mannen val terwijl ik aan heb gevinkt op vrouwen te vallen. Badoo werkte zo goed en plotseling zitten er veel fouten in.

  Badoo (26) 19 november 2015
 • Niels (27)
  Badoo was toch gratis 0 reacties

  Eerder was Badoo toch gratis? Tegenwoordig heb je wel superpower nodig om bijvoorbeeld te zien wie je profiel bezoekt. Wel jammer. Maar Badoo is in mijn ogen, zeker met de vele leden, wel een top datingsite.

  Niels (27) 11 november 2015
 • Badoo (26)
  Badoo 0 reacties

  Toch wel een van mijn favoriete datingwebsites. Het fijne aan Badoo is vooral dat berichten sturen gratis is, hier is Badoo volgens mij uniek in.

  Ik schrijf deze review omdat je moet tegenwoordig wel oppassen op welke datingwebsite je terecht komt, het is me al eens gebeurd dat ik 100 euro op een dag kwijt was omdat ik betaalde per bericht namelijk. Waar je op moet letten is of de bedrijfsnaam op de contact of voorwaarden pagina staat, hierna even checken of deze in Nederland is gevestigd. Meestal zit het dan wel goed!

  Badoo (26) 25 oktober 2015
 • Youri (26)
  Update Badoo 0 reacties

  Sinds kort kijken er allemaal mannen op mijn profiel en beginnen er zelfs sommige een gesprek terwijl ik toch echt zoek op vrouwen. Fout in een update? Alles staat ook weer op andere plekken namelijk. Badoo je was zo goed bezig, blijf daar dan bij!

  Youri (26) 12 oktober 2015
 • Man (30)
  Badoo update werkt niet goed 0 reacties

  Badoo heeft sinds afgelopen week een update gedaan waardoor de website nog onoverzichtelijker is geworden en de website onthoudt niet dat ik alleen vrouwen zoek, hierdoor krijg ik nu ook telkens profielbezoekers en berichten van mannen. Daar zit ik niet op te wachten...

  Man (30) 7 oktober 2015
 • Lianne (27)
  Badoo mannen denken dat ik nep ben 0 reacties

  Als vrouw ben je bevooroordeeld. Iedere man die ik spreek denkt dat ik nep ben, moet echt praten als een brugman om te bewijzen dat ik echt ben. Geen aanrader dus!

  Lianne (27) 29 september 2015
 • Gerard (23)
  Tevreden over Badoo 0 reacties

  Ik ben tevreden over Badoo omdat het gratis is en er duizenden online gebruikers zijn. Een date is snel gemaakt.

  Gerard (23) 20 september 2015
 • Jasper (39)
  Badoo gratis 0 reacties

  Net als Cupidos ook nooit iets voor betaald en hier kun je ook makkelijk nieuwe mensen leren kennen kostenloos! In de tijd van de crisis niet onbelangrijk. Wel veel neppers op Badoo.

  Jasper (39) 10 september 2015
 • John (29)
  Badoo is fake 0 reacties

  Badoo is een slechte datingwebsite die gebruik maakt van fake accounts. De mooie dames die interesse in jou tonen zijn zogenaamd populair en je kunt alleen met ze praten als je betaald. Zodra je betaald hebben de dames ineens geen contact meer met je. Daarnaast hoor ik vanuit mijn vriendenkring dat Badoo Facebook accounts overneemt en die ongevraagd op Badoo zet, met deze accounts kun je niet chatten! Maar ze zijn wel populair in de hoop dat mensen gaan betalen. Het lijkt hierdoor ook heel vol maar het zijn dus gewoon fake accounts!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

  John (29) 12 augustus 2015
 • Isaac (30)
  Gemengde gevoelens 0 reacties

  Ik kijk met gemengde gevoelens terug op mijn tijd op Badoo.nl.
  Het fijne is natuurlijk dat het gratis is en dat er miljoenen mensen op te vinden zijn.
  Nadeel is dat er bijna niemand antwoord. Of dit komt door het feit dat er miljoenen mensen op zitten weet ik niet. Daarom raadt ik Badoo.nl niet aan bij derden.

  Isaac (30) 23 juni 2015
 • Waarom (27)
  waarom de naam badoo 0 reacties

  Ik vind de website best aardig werken. Maar wat ik me dan af vraag. Waarom noemen ze deze site in hemelsnaam Badoo? Van Yabadabadoo? De flintstones? Iemand een idee?
  Je moet het ze nageven, je onthoudt het wel.

  Waarom (27) 22 juni 2015
 • Pascal (22)
  Reageren 0 reacties

  Waarom antwoorden hier zo weinig vrouwen? Ik heb echt wel duizend vrouwen aangesproken met "hoi hoe is het", gewoon even om te kijken hoeveel er reageren. In totaal 2, jawel, 2!
  Wel mooi dat het gratis is maar je hebt er niets aan.

  Pascal (22) 20 juni 2015
 • Vrouwtje28 (28)
  favoriete website 0 reacties

  Badoo is 1 van mijn favoriete websites samen met Hearts.nl. Het jammere aan badoo vind ik wel dat er weinig mensen antwoorden. Krijgen die de melding niet goed binnen, of?

  Vrouwtje28 (28) 16 juni 2015
 • Indiarules (26)
  Jammerlijk 0 reacties

  Badoo is een erg fijne website om mee te werken. Jammerlijke is wel dat 98% niet reageert of uberhaupt je berichtje niet leest.

  Indiarules (26) 10 juni 2015
 • Michelle (21)
  Lullen als een brugman 0 reacties

  Je moet hier lullen als een brugman om iemand ervan te overtuigen dat je echt bent. De omgekeerde wereld dus!
  Het is toch niet normaal dat 80% begint met de tekst: jij bent vast ook fake? En dan ook nog denken dat ze na deze tekst nog een kans maken :S

  De mannen op datingwebsites zijn natuurlijk al 2e keuze maar dit slaat echt nergens op!

  Michelle (21) 3 juni 2015
 • Braker (21)
  Badoo the best 0 reacties

  Simpel zat. Gratis en duizenden online leden. Hier moet je zijn.

  Braker (21) 3 juni 2015
 • Harold (20)
  review 0 reacties

  Ik had hier laatst een account aangemaakt. De site werkt goed en het is overzichtelijk. Jammerlijk is dat er bijna niemand terug praat. Wat naar mijn mening toch wel belangrijk is.

  Harold (20) 30 mei 2015