Alleenstaande Vaders
5,8

Als alleenstaande vader met een kind is het soms lastig om de juiste partner te vinden. Onderzoek toont aan dat alleenstaande ouders online een grotere kans kunnen maken.Voordeel van de datingsite is dat je op voorhand weet dat leden op de site kinderen hebben.

Alleenstaande Vaders heeft van ons een 5.8 gekregen omdat dit een goedwerkende site is met een groot voordeel. Namelijk, je komt direct in contact met vrouwen die ook kinderen hebben. Je dient je wel te verifiëren alvorens je kan starten met daten.

Prijzenlijst Alleenstaande Vaders:
1 maand abonnement: € 29,50
3 maanden abonnement: € 59,85
6 maanden abonnement: € 89,70
12 maanden abonnement: € 119,40

Review gemiddelde2 sterren waardering 15 reviews

Bezoek Alleenstaande Vaders

https://www.alleenstaande-vaders.nl

Ontevreden over Alleenstaande Vaders?
Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews ( 15 )

 • Dave (42)
  Aannames 0 reacties

  Heel veel mensen hier gaan er van uit dat je als alleenstaande vader gescheiden bent en dat de kinderen grotendeels bij moeder zijn. Misschien js dit bij een groot aantal vaders hier ook wek zo, maar begrijp wel dat deze aannames niet bij iedereen kloppen. Ik ben bijvoorbeeld weduwe en heb drie jonge kinderen waar ik in mijn eentje voor zorg, ik heb al meerdere keren gemerkt dat de vrouwen hier niet op zitten te wachten. Dat is dus maar weer eens de valkuil van aannames.

  3 sterren waardering

  Dave (42) 11 maart 2018
 • Dennis (36)
  Geen meerwaarde 1 reactie

  Ik heb een tijdje een account gehad op deze site, maar hier zitten zo weinig mensen op dat het totaal geen meerwaarde had. En van de mensen die hierop zitten is ongeveer 95 procent hiervan ook nog eens man namelijk een alleenstaande vader. Dus ik heb me lager aangemeld op een ‘normale’ datingsite en dit bevalt nu al vele malen beter alleen door het aantal leden dat erop zit.

  2 sterren waardering

  Dennis (36) 26 februari 2018
 • Dennis (41)
  Zetje nodig 1 reactie

  Wat jammer dat deze site zo slecht draait, echt zonde vind ik het. Het idee is zo goed, ik denk dan ook dat dit echt zo’n website is die even een zetje in de goede richting nodig heeft en een beetje op gang moeten komen. Wanneer dat gebeurt is, denk ik dat het wel goed zal gaan draaien. Zoals ik al zei, het idee is heel goed. Nu de rest nog.

  3 sterren waardering

  Dennis (41) 3 februari 2018
 • Bart (44)
  Slecht 1 reactie

  Alleenstaande Vaders is een hele slechte site. Als het van deze site af hangt, blijf ik volgens mij mijn hele leven lang alleenstaande vader want hier zal ik echt nooit een vrouw vinden. Ze vragen erg veel geld als je lid wilt worden, maar hier heb je helemaal niets aan want je vind er toch niet iemand online. Beter zoek je een andere site en ga je het daar proberen, heb ik wel gedaan in ieder geval en het bevalt me nu al beter dan deze website.

  1 ster waardering

  Bart (44) 12 januari 2018
 • Naomi (37)
  Vaders en moeders 1 reactie

  Hier staat dat alleenstaande vaders alleen staande moeders tegen komen, maar volgens mij zijn het niet alleen maar alleenstaande moeders die hier een man zoeken. Ik zelf zit hier ook online en ik heb nog geen kinderen van mijzelf, dit sluit ik natuurlijk nooit uit. Maar ik val dan dus niet onder de norm alleenstaande moeders, vandaar mmijn vraag of het alleen maar voor vaders en moeders is hier en niet voor vrouwen die zelf geen kinderen hebben maar wel een relatie met een vader zouden willen hebben.

  3 sterren waardering

  Naomi (37) 25 december 2017
 • Jan (48)
  Naamsbekendheid 1 reactie

  Deze site is niet bekend genoeg, er zitten bijna geen leden op. En de leden die erop zitten, zijn inderdaad alleen maar alleenstaande vaders. Je hebt ook vrouwen nodig op deze site, die met die alleenstaande vaders willen daten. Ik moet ook zeggen dat ik hier een keer per toeval op ben beland, anders had ik ook geen benul gehad van het bestaan van deze website. Het is belangrijk dat de site gaat groeien, want volgens mij krimpt het ledenaantal steeds verder en verder. Misschien zijn advertenties of een andere manier van reclame maken een idee.

  1 ster waardering

  Jan (48) 26 november 2017
 • Lars (43)
  Alleen voor ouders 1 reactie

  In de tekst lees ik telkens dat het voordeel is dat alleenstaande vaders alleenstaande moeders vinden. Maar wie zegt dat wij persé iemand zoeken die zelf ook ouder is? Persoonlijk maakt het mij niet uit of de vrouw al kinderen heeft of niet, het gaat er om dat het klikt met diegene. Dus ik zou het raar vinden dat enkel alleenstaande ouders zich hier aan mogen melden en niet kinderloze vrouwen die het niet erg vinden om met een alleenstaande vader te daten.

  2 sterren waardering

  Lars (43) 1 oktober 2017
 • Leo (39)
  Bijna alleen maar mannen 1 reactie

  Het nadeel aan een site voor alleenstaande vaders, is dat het ook echt bijna alleen maar alleenstaande vaders zijn die zich hier aanmelden en bijna geen vrouwen. Die melden zich vast aan op alleenstaande moeders haha. Ergens snap ik dat ook wel hoor, want het is op zich best raar dat een vrouw zich op een site aanmeldt die voor alleenstaande vaders gemaakt is, als je begrijpt wat ik bedoel, dat is best vreemd. Maar dat is wel de bedoeling, want anders schieten wij alsnog niets op. Verder vind ik het een mooie site, die makkelijk is in gebruik.

  3 sterren waardering

  Leo (39) 26 augustus 2017
 • Patricia (37)
  waar zijn ze dan 1 reactie

  Ik ben een alleenstaande moeder en heb er mede om die reden totaal geen probleem mee om een samengesteld gezin te worden. Dus met een alleen staande vader, maar wanneer ik hier ga zoeken vind ik maar een handjevol vaders en dat is nou niet echt bepaald veel soeps ook nog. Het lijkt me toch dat er veel meer alleenstaande vaders zijn die het wel zien zitten om weer in het dating circuit te springen, maar schijnbaar weten ze niet van deze site af denk ik. Wie weet een tip om meer reclame te gaan maken.

  3 sterren waardering

  Patricia (37) 1 augustus 2017
 • Joost (33)
  Fijne site 1 reactie

  Voor mij als alleenstaande papa is deze site ideaal.
  Mijn zoontje van drie jaar oud komt bij mij op de eerste plek, en op deze site kun je dat ook gewoon melden en wordt het geaccepteerd.
  Wel merk ik dat veel dames hier een ideaalbeeld hebben waar niet aan voldaan kan worden

  2 sterren waardering

  Joost (33) 2 augustus 2016
 • Jolijn (45)
  Sexy 1 reactie

  Sexy, zorgsame papa's wie wil dat nou niet!!!
  Ik hou er van hoor, van die papa's waarbij hun kind op één staat.
  Zelf ben ik een alleenstaande moeder, dus ik weet wat het is om alles voor je kinderen over te hebben.

  4 sterren waardering

  Jolijn (45) 25 juli 2016
 • alleenstaande vader (45)
  Alleenstaande vader is nep 1 reactie

  Hoi ik ben een alleenstaande vader die dacht op een leuke datingsite te zitten. Helaas is het me nooit gelukt een date te krijgen via deze site.

  1 ster waardering

  alleenstaande vader (45) 29 juni 2016
 • Ywan (40)
  alleenstaande vaders is nep 0 reacties

  www.alleenstaande-vaders.nl is nep gevonden door ondergetekende! Toen ik hier achter kwam en een pissige mail had gestuurd wist ik al dat ik geen antwoord zou krijgen. Ach ja wat moet een alleenstaande vader nog doen in deze tijd? Je kunt niemand meer vertrouwen blijkt maar weer. Na wat research te hebben gepleegd blijkt dat deze site van Dimex Online te zijn. Helaas antwoord dit bedrijf ook niet. Verrassend is het niet.

  1 ster waardering

  Ywan (40) 15 april 2016
 • Naampje (31)
  triest 1 reactie

  Triest! Dat zulke websites er nog zijn.

  Alleenstaande mamas
  Alleenstaande papas
  Alleenstaande vaders
  Alleenstaande moeder

  Allemaal 1 pot nat........ Meld je gewoon aan op Lexa, cupidos, of wat dan ook... Dan ben je er 10 keer sneller!

  1 ster waardering

  Naampje (31) 23 april 2015
 • Spuitelf (44)
  alleenstaande vaders te duur 0 reacties

  Is van dezelfde maker als alleenstaande moeders (kan iedereen bedenken) en naar mijn mening een website zonder kwaliteit.
  Ik vind ook dat je voor 30 euro per maand (duurder dan alle andere datingsites) erg weinig krijgt.
  Ik raad eerder een bekende website, lees Lexa, pepper, enzovoort. aan dan deze website.

  1 ster waardering

  Spuitelf (44) 24 maart 2015

Plaats een review