Alleenstaande Vaders
5,8

20 reviews

Als alleenstaande vader met een kind is het soms lastig om de juiste partner te vinden. Onderzoek toont aan dat alleenstaande ouders online een grotere kans kunnen maken.Voordeel van de datingsite is dat je op voorhand weet dat leden op de site kinderen hebben.

Cijfer en gebruikersgemak

Alleenstaande Vaders heeft van ons een 5.8 gekregen omdat dit een goedwerkende site is met een groot voordeel. Namelijk, je komt direct in contact met vrouwen die ook kinderen hebben. Je dient je wel te verifiëren alvorens je kan starten met daten.

Prijzenlijst Alleenstaande Vaders

 • 1 maand abonnement: € 29,50
 • 3 maanden abonnement: € 59,85
 • 6 maanden abonnement: € 89,70
 • 12 maanden abonnement: € 119,40
Ontevreden over Alleenstaande Vaders? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (20)

 • Jonne (48)
  Reclame voor vrouwen maken 0 reacties

  Alleenstaande vaders is een website waar ook echt alleen maar alleenstaande vaders op zitten en dat is natuurlijk niet wat je wilt bereiken, tenzij je op mannen valt.
  Volgens mij moet er veel meer reclame gemaakt worden voor vrouwen om er voor te zorgen dat zij zich ook gaan aanmelden op deze website want anders schiet het niet heel veel op en kunnen wij hier wel als mannen zitten wachten op die leuke vrouw die voorbij moet komen, maar als dit telkens maar één is dan schiet het niet op.
  Op zich is het ook best logisch als je er over nadenkt dat er bijna geen vrouwen hier op zitten aangezien het alleenstaande vaders heet, dat is niet echt iets waar vrouwen op zoeken en waarvan ze denken hé daar wil ik mij op aanmelden.
  Dus zoals het nu is vind ik het niets, maar ik ben wel van mening dat het echt potentie heeft als ze reclame gaan maken voor vrouwen om dit aan te trekken.

  Jonne (48) 26 juli 2019
 • Twan (45)
  Nog meer geld 1 reactie

  Ik weet dat het een hele foute grap is, maar waarom maken ze deze website zo duur voor de alleenstaande ouders. We moeten ook al ontzettend veel geld als alimentatie betalen voor onze kinderen aan de moeders hiervan.

  Je zou haast denken dat ze willen dat er geen geld keer overhouden voor leuke dingen. Maar even alle gekheid op een stokje, waarom is het nodig om een website die speciaal voor alleenstaande vaders is zoveel duurder te maken dan de andere websites. Sommige datingsites vragen de helft van het geld wat we hier moeten betalen, ik vind dat een te groot verschil.

  Twan (45) 25 december 2018
 • Hendrik (52)
  Niet in de smaak 1 reactie

  Volgens mij is een website die alleenstaande vaders heet niet bepaald een website die goed in de smaak ligt bij de vrouwen. Ik kan me ten misnte niet voorstellen dat ik zou gaan zoeken naar een website voor alleenstaande moeders en me hier zou aanmelden. Volgens mij is die site er ook trouwens, maar dat is toch logisch dat een man daar niet naar zoekt. Net zoals ik het ook logisch vind dat een vrouw zich niet zal aanmelden op deze site en dat is dus ook amper het geval. Ik heb hier al een tijdje een profiel en het valt me iedere keer opnieuw op hoe weinig vrouwen heir maar op zitten en online zijn. Dat is heel erg zonde, want ik ben wel echt op zoek naar iemand maar in dit tempo ga ik die hier helaas niet vinden ben ik bang.

  Hendrik (52) 12 augustus 2018
 • Gert (45)
  Alleenstaande vaders heeft veel voordelen 1 reactie

  Wat een goed en bovenal slim idee om een site te ontwikkelen die speciaal gemaakt is voor alleenstaande vaders, of de kinderen nu bij vader of moeder wonen komt dan later wel ter sprake. Ik vind dat de site alleenstaande vaders een heleboel voordelen heeft ten opzichte van de algemene datingwebsites, namelijk:

  - vrouwen zijn vooraf op de hoogte van een eerdere relatie waar één of meerdere kinderen uit voortgekomen zijn.
  - vrouwen zijn op zoek naar een man met kinderen, of
  - vrouwen vinden het niet erg dat een man al kinderen met een andere vrouw heeft.
  - de website is niet duur en is goed te betalen wanneer je ook al alimentatie moet betalen aan je ex-vrouw/ex-vriendin

  Daar komt nog bij dat de site er in zijn geheel ook goed uitziet en je best snel een account aangemaakt kunt hebben. Ik zat binnen een paar minuten met de eerste vrouw te chatten nadat ik een account voor mezelf had aangemaakt. Wat ik altijd lastiger vind is om een goede foto van mijzelf te vinden voor op mijn profiel, ten eerste ben ik niet zo fotogeniek en ten tweede heb ik ook haast geen (goede) foto's van mijzelf alleen.

  Gert (45) 9 juli 2018
 • Terrence (43)
  Wanhoop 1 reactie

  Voordat je je aan zo’n website als alleenstaande vaders aanmeldt moet je de wanhoop wel echt nabij zijn geloof ik want dat is echt een waardeloze site. En nog een dure ook! Ik snap sowieso niet dat dit soort sites er zijn want als je een partner tegen komt dan neem je diegene met alles erop en er aan lijkt mij , of hij/zij nou een kind heeft of niet kom je daarna wel achter.

  Terrence (43) 16 juni 2018
 • Dave (42)
  Aannames 1 reactie

  Heel veel mensen hier gaan er van uit dat je als alleenstaande vader gescheiden bent en dat de kinderen grotendeels bij moeder zijn. Misschien js dit bij een groot aantal vaders hier ook wek zo, maar begrijp wel dat deze aannames niet bij iedereen kloppen. Ik ben bijvoorbeeld weduwe en heb drie jonge kinderen waar ik in mijn eentje voor zorg, ik heb al meerdere keren gemerkt dat de vrouwen hier niet op zitten te wachten. Dat is dus maar weer eens de valkuil van aannames.

  Dave (42) 11 maart 2018
 • Dennis (36)
  Geen meerwaarde 1 reactie

  Ik heb een tijdje een account gehad op deze site, maar hier zitten zo weinig mensen op dat het totaal geen meerwaarde had. En van de mensen die hierop zitten is ongeveer 95 procent hiervan ook nog eens man namelijk een alleenstaande vader. Dus ik heb me lager aangemeld op een ‘normale’ datingsite en dit bevalt nu al vele malen beter alleen door het aantal leden dat erop zit.

  Dennis (36) 26 februari 2018
 • Dennis (41)
  Zetje nodig 1 reactie

  Wat jammer dat deze site zo slecht draait, echt zonde vind ik het. Het idee is zo goed, ik denk dan ook dat dit echt zo’n website is die even een zetje in de goede richting nodig heeft en een beetje op gang moeten komen. Wanneer dat gebeurt is, denk ik dat het wel goed zal gaan draaien. Zoals ik al zei, het idee is heel goed. Nu de rest nog.

  Dennis (41) 3 februari 2018
 • Bart (44)
  Slecht 1 reactie

  Alleenstaande Vaders is een hele slechte site. Als het van deze site af hangt, blijf ik volgens mij mijn hele leven lang alleenstaande vader want hier zal ik echt nooit een vrouw vinden. Ze vragen erg veel geld als je lid wilt worden, maar hier heb je helemaal niets aan want je vind er toch niet iemand online. Beter zoek je een andere site en ga je het daar proberen, heb ik wel gedaan in ieder geval en het bevalt me nu al beter dan deze website.

  Bart (44) 12 januari 2018
 • Naomi (37)
  Vaders en moeders 1 reactie

  Hier staat dat alleenstaande vaders alleen staande moeders tegen komen, maar volgens mij zijn het niet alleen maar alleenstaande moeders die hier een man zoeken. Ik zelf zit hier ook online en ik heb nog geen kinderen van mijzelf, dit sluit ik natuurlijk nooit uit. Maar ik val dan dus niet onder de norm alleenstaande moeders, vandaar mmijn vraag of het alleen maar voor vaders en moeders is hier en niet voor vrouwen die zelf geen kinderen hebben maar wel een relatie met een vader zouden willen hebben.

  Naomi (37) 25 december 2017
 • Jan (48)
  Naamsbekendheid 1 reactie

  Deze site is niet bekend genoeg, er zitten bijna geen leden op. En de leden die erop zitten, zijn inderdaad alleen maar alleenstaande vaders. Je hebt ook vrouwen nodig op deze site, die met die alleenstaande vaders willen daten. Ik moet ook zeggen dat ik hier een keer per toeval op ben beland, anders had ik ook geen benul gehad van het bestaan van deze website. Het is belangrijk dat de site gaat groeien, want volgens mij krimpt het ledenaantal steeds verder en verder. Misschien zijn advertenties of een andere manier van reclame maken een idee.

  Jan (48) 26 november 2017
 • Lars (43)
  Alleen voor ouders 1 reactie

  In de tekst lees ik telkens dat het voordeel is dat alleenstaande vaders alleenstaande moeders vinden. Maar wie zegt dat wij persé iemand zoeken die zelf ook ouder is? Persoonlijk maakt het mij niet uit of de vrouw al kinderen heeft of niet, het gaat er om dat het klikt met diegene. Dus ik zou het raar vinden dat enkel alleenstaande ouders zich hier aan mogen melden en niet kinderloze vrouwen die het niet erg vinden om met een alleenstaande vader te daten.

  Lars (43) 1 oktober 2017
 • Leo (39)
  Bijna alleen maar mannen 1 reactie

  Het nadeel aan een site voor alleenstaande vaders, is dat het ook echt bijna alleen maar alleenstaande vaders zijn die zich hier aanmelden en bijna geen vrouwen. Die melden zich vast aan op alleenstaande moeders haha. Ergens snap ik dat ook wel hoor, want het is op zich best raar dat een vrouw zich op een site aanmeldt die voor alleenstaande vaders gemaakt is, als je begrijpt wat ik bedoel, dat is best vreemd. Maar dat is wel de bedoeling, want anders schieten wij alsnog niets op. Verder vind ik het een mooie site, die makkelijk is in gebruik.

  Leo (39) 26 augustus 2017
 • Patricia (37)
  waar zijn ze dan 1 reactie

  Ik ben een alleenstaande moeder en heb er mede om die reden totaal geen probleem mee om een samengesteld gezin te worden. Dus met een alleen staande vader, maar wanneer ik hier ga zoeken vind ik maar een handjevol vaders en dat is nou niet echt bepaald veel soeps ook nog. Het lijkt me toch dat er veel meer alleenstaande vaders zijn die het wel zien zitten om weer in het dating circuit te springen, maar schijnbaar weten ze niet van deze site af denk ik. Wie weet een tip om meer reclame te gaan maken.

  Patricia (37) 1 augustus 2017
 • Joost (33)
  Fijne site 1 reactie

  Voor mij als alleenstaande papa is deze site ideaal.
  Mijn zoontje van drie jaar oud komt bij mij op de eerste plek, en op deze site kun je dat ook gewoon melden en wordt het geaccepteerd.
  Wel merk ik dat veel dames hier een ideaalbeeld hebben waar niet aan voldaan kan worden

  Joost (33) 2 augustus 2016
 • Jolijn (45)
  Sexy 1 reactie

  Sexy, zorgsame papa's wie wil dat nou niet!!!
  Ik hou er van hoor, van die papa's waarbij hun kind op één staat.
  Zelf ben ik een alleenstaande moeder, dus ik weet wat het is om alles voor je kinderen over te hebben.

  Jolijn (45) 25 juli 2016
 • alleenstaande vader (45)
  Alleenstaande vader is nep 1 reactie

  Hoi ik ben een alleenstaande vader die dacht op een leuke datingsite te zitten. Helaas is het me nooit gelukt een date te krijgen via deze site.

  alleenstaande vader (45) 29 juni 2016
 • Ywan (40)
  alleenstaande vaders is nep 0 reacties

  www.alleenstaande-vaders.nl is nep gevonden door ondergetekende! Toen ik hier achter kwam en een pissige mail had gestuurd wist ik al dat ik geen antwoord zou krijgen. Ach ja wat moet een alleenstaande vader nog doen in deze tijd? Je kunt niemand meer vertrouwen blijkt maar weer. Na wat research te hebben gepleegd blijkt dat deze site van Dimex Online te zijn. Helaas antwoord dit bedrijf ook niet. Verrassend is het niet.

  Ywan (40) 15 april 2016
 • Naampje (31)
  triest 1 reactie

  Triest! Dat zulke websites er nog zijn.

  Alleenstaande mamas
  Alleenstaande papas
  Alleenstaande vaders
  Alleenstaande moeder

  Allemaal 1 pot nat........ Meld je gewoon aan op Lexa, cupidos, of wat dan ook... Dan ben je er 10 keer sneller!

  Naampje (31) 23 april 2015
 • Spuitelf (44)
  alleenstaande vaders te duur 0 reacties

  Is van dezelfde maker als alleenstaande moeders (kan iedereen bedenken) en naar mijn mening een website zonder kwaliteit.
  Ik vind ook dat je voor 30 euro per maand (duurder dan alle andere datingsites) erg weinig krijgt.
  Ik raad eerder een bekende website, lees Lexa, pepper, enzovoort. aan dan deze website.

  Spuitelf (44) 24 maart 2015