• Hendrik (52)
  Niet in de smaak 1 reactie

  Volgens mij is een website die alleenstaande vaders heet niet bepaald een website die goed in de smaak ligt bij de vrouwen. Ik kan me ten misnte niet voorstellen dat ik zou gaan zoeken naar een website voor alleenstaande moeders en me hier zou aanmelden. Volgens mij is die site er ook trouwens, maar dat is toch logisch dat een man daar niet naar zoekt. Net zoals ik het ook logisch vind dat een vrouw zich niet zal aanmelden op deze site en dat is dus ook amper het geval. Ik heb hier al een tijdje een profiel en het valt me iedere keer opnieuw op hoe weinig vrouwen heir maar op zitten en online zijn. Dat is heel erg zonde, want ik ben wel echt op zoek naar iemand maar in dit tempo ga ik die hier helaas niet vinden ben ik bang.

  Bezoek Alleenstaande Vaders

  Hendrik (52) 12 augustus 2018
  • (45)

   Zo had ik het eerlijk gezegd jog nooit bekeken, maar als je er dieper over nadenkt dan dit er wel een hele grote kern van waarheid in denk ik.

   Er zitten ook niet heel veel vrouwen op deze website, dit had ik Al opgemerkt maar ik had nooit de connectie gelegd met de reden die jij hier voor had bedacht.

   Twan (45) 25 december 2018


Meer informatie en reviews over Alleenstaande Vaders