• Twan (45)
    Nog meer geld 1 reactie

    Ik weet dat het een hele foute grap is, maar waarom maken ze deze website zo duur voor de alleenstaande ouders. We moeten ook al ontzettend veel geld als alimentatie betalen voor onze kinderen aan de moeders hiervan.

    Je zou haast denken dat ze willen dat er geen geld keer overhouden voor leuke dingen. Maar even alle gekheid op een stokje, waarom is het nodig om een website die speciaal voor alleenstaande vaders is zoveel duurder te maken dan de andere websites. Sommige datingsites vragen de helft van het geld wat we hier moeten betalen, ik vind dat een te groot verschil.

    Bezoek Alleenstaande Vaders

    Twan (45) 25 december 2018
    •  (48)

      Dat is een opmerking die je hier kunt maken omdat we weten dat het (deels) een grapje is haha maar laat het je ex-vrouw maar niet horen, want ik denk niet dat zij zo'n opmerking heel erg weet te waarderen ;-)
      Ik snap ook niet waarom een website voor alleenstaande vaders duurder is dan een normale website en ik vind het ook niet terecht, aangezien hier bijna geen vrouwen op te vinden zijn.
      Als hier nou veeeeeeel meer vrouwen op zouden zitten dan mannen, dus dat de kans heel groot is dat je een leuk iemand tegenkomt, dan zou ik best meer willen betalen voor zoiets maar nu zoals het nu is heb ik het daar niet voor over.

      Jonne (48) 26 juli 2019


Meer informatie en reviews over Alleenstaande Vaders