• Gert (45)
    Alleenstaande vaders heeft veel voordelen 1 reactie

    Wat een goed en bovenal slim idee om een site te ontwikkelen die speciaal gemaakt is voor alleenstaande vaders, of de kinderen nu bij vader of moeder wonen komt dan later wel ter sprake. Ik vind dat de site alleenstaande vaders een heleboel voordelen heeft ten opzichte van de algemene datingwebsites, namelijk:

    - vrouwen zijn vooraf op de hoogte van een eerdere relatie waar één of meerdere kinderen uit voortgekomen zijn.
    - vrouwen zijn op zoek naar een man met kinderen, of
    - vrouwen vinden het niet erg dat een man al kinderen met een andere vrouw heeft.
    - de website is niet duur en is goed te betalen wanneer je ook al alimentatie moet betalen aan je ex-vrouw/ex-vriendin

    Daar komt nog bij dat de site er in zijn geheel ook goed uitziet en je best snel een account aangemaakt kunt hebben. Ik zat binnen een paar minuten met de eerste vrouw te chatten nadat ik een account voor mezelf had aangemaakt. Wat ik altijd lastiger vind is om een goede foto van mijzelf te vinden voor op mijn profiel, ten eerste ben ik niet zo fotogeniek en ten tweede heb ik ook haast geen (goede) foto's van mijzelf alleen.

    Bezoek Alleenstaande Vaders

    Gert (45) 9 juli 2018
    •  (52)

      Die dingen zijn ook allemaal echt wel slim en er is goed over nagedacht dat ben ik helemaal met je eens. Maar ik denk dan wel dat hier meer advertenties voor moeten komen richting de vrouwen, zodat zij weten dat deze site bestaat en dat zij zich hier ook voor kunnen en mogen aanmelden. Want ik betwijfel of er wel voldoende vrouwen zijn die dit weten. Ik denk het namelijk niet.

      Hendrik (52) 12 augustus 2018


Meer informatie en reviews over Alleenstaande Vaders