50plusrelatie
6,2

23 reviews

50plusrelatie.nl is een vijftig plus datingwebsite in Nederland en Belgie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Inschrijven is gratis en je kan alleen leden vinden die 40 jaar of ouder zijn. Bekijk tienduizenden foto's op de fotomuur en krijg directe toegang tot alle profielen en foto's. Momenteel heeft 50plusrelatie.nl meer dan 85.000 leden.

Cijfer en gebruikersgemak

Een 6,2 is wat we 50plusrelatie hebben mogen geven. De website is redelijk overzichtelijk maar helaas aan de oudbollige kant. De hoeveelheid actieve leden is niet bepaald hoog te noemen. Dit kan in de toekomst uiteraard veranderen.

Prijzenlijst 50plusrelatie

 • 1 maand abonnement: € 14,99
 • 3 maanden abonnement: € 29,97
 • 6 maanden abonnement: € 45,00
Ontevreden over 50plusrelatie? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (23)

 • Jacob (63)
  50plusrelatie vooral mannelijk 0 reacties

  Als je op 50plusrelatie kijkt, dan valt je al heel snel op dat het vooral mannen zijn die hier op zitten.
  En tenzij je homo bent, is dit nu niet bepaald waar je op zit te wachten.
  Vrouwen van die leeftijd daten blijkbaar niet online of in ieder geval niet op die site en dat is wel een probleem.
  Verder vind ik de website helemaal niet slecht, maar als er bijna geen vrouwen op te vinden zijn dan houdt de lol daar wel snel op.

  Jacob (63) 10 januari 2020
 • Fred (59)
  50plusrelatie stelt niet veel voor 0 reacties

  Het lijkt zo leuk, een datingsite speciaal voor mensen van vijftig jaar en ouder, maar meer dan een naam vind ik het eerlijk gezegd niet.
  Ja natuurlijk zitten er mensen op van vijftig jaar en ouder, maar verder is het gewoon een datingsite als alle anderen zonder dat het ook maar iets heeft wat deze website uniek maakt.
  Dan heb je mij niet overtuigd want zo zijn er nog honderd andere datingsites die net zo leuk zijn of misschien zelfs nog wel leuker.

  Fred (59) 2 januari 2020
 • Herman (59)
  50plusrelatie goede ervaring 0 reacties

  Op 50plusrelatie zitten, heel logisch haha, alleen mensen van 50 jaar en ouder. Dit vind ik zelf een groot voordeel, want deze mensen hebben geen zin meer in al die ongein die de jeugd nog op liefdesgebied uithaalt. Deze mensen zijn serieus op zoek, net als ik. Ik ben geen man in de midlifecrisis die een jong grietje van half zijn leeftijd zoekt, ik zoek een mooie, leuke en bovenal lieve vrouw die met mij een stabiele relatie op wil bouwen en zo onze tweede helft van ons leven wil besteden. Ik wil reizen en allerlei andere leuke dingen met haar doen, maar naar een festival gaan (zoals de jonkies), staat niet op mijn lijstje van dingen die ik nog wil doen.

  Herman (59) 30 oktober 2019
 • Paul (56)
  50plusdating ervaring 0 reacties

  Ik heb me in zekere zin op deze website aangemeld als laatste hoop op het vinden van een leuke lieve en mooie vrouw.
  Eenmaal hier op de site heb ik die hoop ook snel opgegeven, want ten eerste zitten er niet erg veel vrouwen op de site en daarbij komt ook nog dat de vrouwen die hier zitten een stuk ouder zijn dan ik.
  Ik heb niets tegen een wat oudere vrouw maar het moet niet te gek worden.

  Paul (56) 25 oktober 2019
 • Gerrit (60)
  50plusrelatie voor 40 en ouder 0 reacties

  Het kan aan mij liggen, maar iets in deze website is naar mijn mening zeker niet logisch.
  Je hebt een website die 50plusrelatie heet en dan zou je denken dat er mensen van 50 jaar en ouder op deze website zitten maar dat is dus niet het geval.
  Het gaat hier om mensen die 40 jaar en ouder zijn maar in dat geval slaat de naam van de website helemaal nergens op vind ik.
  Dit werkt ook een beetje in mijn nadeel omdat ik al aan de oudere kant ben en ik ben niet op zoek naar een vrouw van 40 maar wel iemand van 50 of ouder.
  Voor de rest vind ik de site een goede site en heb ik hier niets over te klagen, dus eigenlijk gewoon een goede site maar een beetje jammer van de naam (of van de regels hier).

  Gerrit (60) 15 december 2018
 • Billy (59)
  Hartstikke leuk 1 reactie

  Ik wist er in het begin nooit van af dat er ook websites zijn voor mensen die over de 50 zijn en ik dacht altijd dat een datingsite meer voor de jongere generatie zou zijn. Dit is dus gelukkig niet het geval en heb je ook gewoon websites als 50plusrelatie voor mensen zoals ik. Hiervoor zal ik op een 'normale' datingsite en daar was het dus zo dat er heel veel jongeren op zaten. Ik voelde me hier altijd ontzettend oud en niet op mijn plek, want die mooie jonge vrouwen die zitten toch niet te wachten op zo'n oude man als ik. Daarbij zijn die websites vaak ook nog eens veel duurder ook dan deze site. Hier betaal je maar vijftien euro per maand en bij de meeste andere sites is dat toch wel het dubbele, ten minste dat is wel wat ik gewend ben op andere datingsites. Ik vind dit dus echt top! En ik voel me hier helemaal op mijn plek wat betreft de mensen die er op zitten, erg fijn!

  Billy (59) 12 augustus 2018
 • Derick (59)
  50plus voor binnen en buitenland 1 reactie

  Wat ik bij deze website zelf heel erg fijn vind is dat de website voor binnen en buitenland is want zowel de Nederlandse als de Belgische mensen mogen hier op zitten om op zoek te gaan naar een date. Voor mensen zoals ik die bijvoorbeeld in Limburg wonen, is het helemaal niet erg om het stukje naar België af te reizen en dat is vaak voor ons zelfs nog dichter bij dan wanneer we bijvoorbeeld naar groningen of noord holland moeten reizen om daar af te spreken met een vrouw. Daarbij komt nog ons mooie limburgse dialect haha die past natuurlijk ook heel erg mooi bij het vlaamse taaltje. Niet dat ik perse met een Belgische vrouw wil daten hoor, helemaal niet, maar ik zie het wel als weer een extra mogelijkheid om voor mijzelf een mooie en lieve vriendin/vrouw te vinden.

  Derick (59) 9 juli 2018
 • Rudy (53)
  Letterlijk behoorlijk plus 1 reactie

  Het is wek 50 en plusbmaar dit wordt wel heel erg letterlijk genomen want de mensen die hierop zitten zijn ver over de 50 heen. Ik vind het prima om met een vrouw te daten die misschien iets ouder is dan dat ik ben maar ook ik zit er niet op te wachten om te daten of een relatie te beginnen met iemand van 65 of ouder.

  Rudy (53) 16 juni 2018
 • Erwin (53)
  Site met een goede prijs 1 reactie

  Voor mij speelt de prijs van een website vest een grote rol als single zijnde die toch een heleboel vaste lasten moet betalen. Deze website heeft een hele goede prijs vind ik, het is niet te duur en levert toch goed werk. Er zitten veel mensen op en zelfs mensen uit België wat de kansen nog weer verder verruimt. Ik ben er blij mee.

  Erwin (53) 11 maart 2018
 • Geesje (56)
  40 of 50 plus 1 reactie

  Wat ik heel raar vind hier is dat je je kunt aanmelden wanneer je 40 jaar of ouder bent, terwijl de website vijftig plus heet dat is toch heel erg raar. Doe dan dat je je ook pas mag aanmelden wanneer je deze leeftijds grens hebt bereikt. Of noem de site veertig plus relatie een van de twee want dit slaat toch nergens op.

  Geesje (56) 26 februari 2018
 • Gerard (61)
  Investeren in mezelf 1 reactie

  Ik vond het wel weer een keer tijd worden dat ik weer op zoek ga naar een nieuwe vrouw. Vaak geven mensen dit een beetje op wanneer ze een bepaalde leeftijd zijn gepasseerd, maar dat ben ik niet van plan. Ik denk dat het helemaal niet uit maakt hoe oud je bent, iedereen heeft recht op een relatie. En websites zoals deze zijn hier speciaal boor gemaakt. Ik vind het een leuke site en ik hoop dat het effect heeft.

  Gerard (61) 4 februari 2018
 • Toon (62)
  Oudbollig is niet altijd slecht 1 reactie

  In de omschrijving staat dat deze site oudbollig is en daarom niet zo'n heel erg hoog cijfer krijgt, dat vind ik niet terecht. Waar je rekening mee moet houden, is dat de mensen die erop zitten 50 of ouder zijn en dus ook wel wat oudbollig. Dat houdt in dat het juist goed op elkaar is afgestemd en dat de mensen die erop zitten ook krijgen waar ze op hopen en zo ervaar ik het wel, dus ik vind het helemaal geen probleem als het een beetje oudbollig is, want dat hoop ik juist omdat ik zelf ook oudbollig ben. Ik vind het een fijne site, die bovendien niet duur is.

  Toon (62) 12 januari 2018
 • Kasper (62)
  Lekker goedkoop 1 reactie

  Een site om mensen te ontmoeten voor onder de 15 euro per maand! Ik wou dat ik deze site eerder had gevonden, want dit bedrag is heel zeldzaam voor zo'n periode. Er zijn veel websites die het dubbele vragen en sommige websites hebben zelfs het lef zelfs nog meer dan het dubbele te vragen. Toen ik deze tegen kwam is het dus ook niet gek dat ik me hier gelijk aanmeldde en me op de andere site meteen heb afgemeld. Toen was het nog de vraag of de site wel even goed zou zijn, omdat het natuurlijk goedkoper is. Tot nu toe heb ik nog helemaal niets te klagen over 50plusrelatie en ik hoop ook echt dat dit zo blijft. De dames zijn allemaal vijftig of ouder, dat vind ik best handig eerlijk gezegd.

  Kasper (62) 28 december 2017
 • Leo (62)
  Onvriendelijk 1 reactie

  Ik vind de mensen op deze site absoluut niet gezellig en vriendelijk naar andere leden toe. Mij is geleerd iedereen met respect te behandelen en je altijd netjes te gedragen. Nou snap ik ook wel dat iedereen op een andere manier de normen en waarden is bijgebracht, maar op deze manier zit ik hier niet met plezier en dat lijkt me toch wel de bedoeling. Voordat ik iemand op een date ga vragen, wil ik wel een goede klik met deze persoon hebben en dat moet ook op basis zijn van wederzijds respect en op basis van vriendelijkheid naar elkaar toe. Wanneer je niet aardig bent naar de ander, loopt de date vanzelfsprekend in de soep.

  Leo (62) 26 november 2017
 • Joseph (59)
  Niet duur 1 reactie

  15 euro, of zelfs nog iets minder, per maand betalen voor een datingwebsite is niet veel vind ik! Ik ben ondertussen wel een beetje een kenner hiervan als zeg ik het zelf, helaas want dat betekent ook dat ik al heel lang alleen ben, maar er zijn vele andere sites die veel en veel meer vragen. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant van 50plusrelatie. Wat ook fijn is, is dat het leeftijdsverschil hier niet heel groot is, omdat iedereen 50 of ouder is. Dat maakt het zoeken naar een partner iets makkelijker, of dat ook zo is weet ik niet, maar zo voelt het wel.

  Joseph (59) 1 oktober 2017
 • Berend (63)
  60plus mag ook 1 reactie

  Een website die 50plus heet, maar volgens mij zijn het vooral mensen van 60plus die hier op zitten, ik ben hier zelf ook iemand van. Ik denk dat ik wel snap waarom, mensen die net 50plus zijn, zoeken vaak iemand die een paar jaar jonger is, in de 40 dus. Ja, dan zit je op een website als deze niet goed. Met als gevolg dat mensen van 60 en ouder hier wel terecht komen, maar in mijn ogen doet dit er totaal niet toe, want ik heb hier de tijd van mijn leven. Ik vind alles leuk, de verhalen die iedereen elkaar vertel en de foto's die je kunt bekijken vna elkaar.

  Berend (63) 26 augustus 2017
 • Willem (64)
  Ontevreden 1 reactie

  Toen ik me hier voor het eerst online meldde, had ik het idee dat ik hier hopelijk een leuken ieuwe vrouw kon vinden die tijd met mij door zou willen brengen en leuke dingen met me zou willen doen.
  Nu zijn die er ook heus wel, maar het zijn er bij wijze van spreke maar een stuk of 3, omdat er maar zo ontzettend weinig mensen hier zijn.
  Bijna alle mensen die ik hier rond zie struinen zijn mannen en de paar vrouwen die er dan te vinden zijn, krijgen waarschijnlijk zoveel aandacht van iedereen dat ze nooit voor mij zullen kiezen.

  Willem (64) 5 augustus 2017
 • Mona (59)
  Weinig leden 1 reactie

  Ik vind dat deze website ontzettend weinig leden heeft. Misschien heeft het te maken met de leeftijd en dat wij niet de generatie van het internet en media zijn, maar dan nog vind ik het aantal dat hier te vinden is wel heel erg weinig. De mannen die er te vinden zijn is daarentegen niks mis mee, daar kan ik het erg goed mee vinden.

  Mona (59) 9 juni 2017
 • Piet (64)
  waarom zo negatief 1 reactie

  Waarom moeten mensen toch altijd van die negatieve dingen schrijven, in plaats van het negatieve kun je ook proberen de mooie kanten er van in te zien. Ik vind het bijvoorbeeld een waardevolle site, die oude knarren zoals ik, ook nog weer een kans op geluk bieden. Niemand die je daar over hoort, je hoort mensen alleen maar als ze niet tevreden zijn, dat vind ik nou toch zo jammer he.

  Piet (64) 7 juni 2017
 • Koby (63)
  gunstige prijzen 1 reactie

  ik heb nu al een aantal keer geprobeerd een leuke man te vinden via het internet.
  overal vragen ze wel een financiële vergoeding hiervoor, ook hier.
  dat is ook net erg als je het mij vraagt.
  het is mij echter opgevallen dat ze hier aanzienlijk minder geld vragen dan op verschillende andere websites.
  dat is een positief iets.
  ook vind ik het fijn dat hier gefilterd wordt op leeftijd, zo is de kans voor oudere mensen alleen maar groter dat ze een leuke lieve metgezel vinden.

  Koby (63) 4 juni 2017