50plusrelatie
6,2

23 reviews

50plusrelatie.nl is een vijftig plus datingwebsite in Nederland en Belgie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Inschrijven is gratis en je kan alleen leden vinden die 40 jaar of ouder zijn. Bekijk tienduizenden foto's op de fotomuur en krijg directe toegang tot alle profielen en foto's. Momenteel heeft 50plusrelatie.nl meer dan 85.000 leden.

Cijfer en gebruikersgemak

Een 6,2 is wat we 50plusrelatie hebben mogen geven. De website is redelijk overzichtelijk maar helaas aan de oudbollige kant. De hoeveelheid actieve leden is niet bepaald hoog te noemen. Dit kan in de toekomst uiteraard veranderen.

Prijzenlijst 50plusrelatie

 • 1 maand abonnement: € 14,99
 • 3 maanden abonnement: € 29,97
 • 6 maanden abonnement: € 45,00
Ontevreden over 50plusrelatie? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (23)

 • Jacobus (60)
  jong grut 1 reactie

  Wat ik heel raar vind is dat dit een website is voor 50 plus relaties, dus voor mensen over de 50 lijkt mij. Wanneer ik online ben zie ik tot mijn verbazing ook allemaal jonger grut hier rond zwemmen, ik vraag mij dan af hoe zoiets mogelijk is. Dat is toch raar, noem het dan 20plus relatie of iets in die richting. Op deze manier klopt de site niet met de naam die het heeft.

  Jacobus (60) 26 mei 2017
 • Karin (57)
  andere ideeen 1 reactie

  Toch houden mannen en vrouwen hier andere ideeen op na. Volgens mij zoeken mannen van vijftig geen vrouw van deze leeftijd, de vrouwen meoten tegenwoordig alllemaal minimaal tien jaar en het liefst zelfs twintig jaar jonger zijn dan de man. dus an is het effect van deze site volgens mij ook weer weg, jammer dat is het wel.

  Karin (57) 15 april 2017
 • Gert (56)
  Goed idee 1 reactie

  Ik vind zoiets als dit dus echt een enorm goed idee. Op mijn leeftijd heb je niet meer behoefte aan al die jonge mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje, je wilt gewoon een relatie en het liefst zo snel mogelijk. Op deze manier kun je de tijd die je nog hebt delen met degenen die je lief hebt. Ik denk dat de meeste mensen boven de vijftig hier wel net zo over denken, daarom vind ik het een goed idee en ben ik een voorstander van deze website.

  Gert (56) 16 oktober 2016