• Billy (59)
  Hartstikke leuk 1 reactie

  Ik wist er in het begin nooit van af dat er ook websites zijn voor mensen die over de 50 zijn en ik dacht altijd dat een datingsite meer voor de jongere generatie zou zijn. Dit is dus gelukkig niet het geval en heb je ook gewoon websites als 50plusrelatie voor mensen zoals ik. Hiervoor zal ik op een 'normale' datingsite en daar was het dus zo dat er heel veel jongeren op zaten. Ik voelde me hier altijd ontzettend oud en niet op mijn plek, want die mooie jonge vrouwen die zitten toch niet te wachten op zo'n oude man als ik. Daarbij zijn die websites vaak ook nog eens veel duurder ook dan deze site. Hier betaal je maar vijftien euro per maand en bij de meeste andere sites is dat toch wel het dubbele, ten minste dat is wel wat ik gewend ben op andere datingsites. Ik vind dit dus echt top! En ik voel me hier helemaal op mijn plek wat betreft de mensen die er op zitten, erg fijn!

  Bezoek 50plusrelatie

  Billy (59) 12 augustus 2018
  • (60)

   Die zijn er wel en hier zijn ook best wel een aantal van maar deze site is in dat geval niet bepaald handig geweest.
   Ze zeggen hier namelijk dat het een site is voor mensen van 40 en ouder terwijl de site 50plusrelatie heet.
   Het kan aan mij liggen hoor, maar ik snap hier niet echt waarom hier voor is gekozen want dat komt totaal niet met elkaar overeen.
   Ik zou dan of de site 40plusrelatie noemen of mensen toestaan van 50 jaar en ouder, maar niet op de manier hoe ze het nu doen.

   Gerrit (60) 15 december 2018


Meer informatie en reviews over 50plusrelatie