• Derick (59)
  50plus voor binnen en buitenland 1 reactie

  Wat ik bij deze website zelf heel erg fijn vind is dat de website voor binnen en buitenland is want zowel de Nederlandse als de Belgische mensen mogen hier op zitten om op zoek te gaan naar een date. Voor mensen zoals ik die bijvoorbeeld in Limburg wonen, is het helemaal niet erg om het stukje naar België af te reizen en dat is vaak voor ons zelfs nog dichter bij dan wanneer we bijvoorbeeld naar groningen of noord holland moeten reizen om daar af te spreken met een vrouw. Daarbij komt nog ons mooie limburgse dialect haha die past natuurlijk ook heel erg mooi bij het vlaamse taaltje. Niet dat ik perse met een Belgische vrouw wil daten hoor, helemaal niet, maar ik zie het wel als weer een extra mogelijkheid om voor mijzelf een mooie en lieve vriendin/vrouw te vinden.

  Bezoek 50plusrelatie

  Derick (59) 9 juli 2018
  • (59)

   Wanneer je in Limburg of daar in de buurt woont, dan kan ik me voorstellen dat het heel handig is als de website ook voor belgische vrouwen geld.
   Maar wanneer je in het midden of het noorden van het land woont, lijkt dit me niet echt belangrijk, mij maakt dat in ieder geval niets uit.
   Aan de andere kant heb je dan wel weer meer vrouwen om mee te chatten en dat is nooit verkeerd in mijn ogen.
   Maar zelf geef ik toch wel de voorkeur eaan een lieve en mooie oerhollandse schoonheid, het liefst eentje die ook een beetje bij mij in de buurt woont.
   Dat maakt een relatie opbouwen toch altijd een stukje makkelijker en ik ben niet echt een voorstander van het item lange afstandrelaties.
   Dat is in mijn ogen altijd gedoemd om te mislukken.

   Billy (59) 12 augustus 2018


Meer informatie en reviews over 50plusrelatie