Vijftigplusdating
6,4

39 reviews

Op vijftigplusdating kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Vijftigplusdating controleert handmatig alle inschrijvingen op echtheid en onjuistheden. Nadat je je gratis hebt ingeschreven kan je rustig op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee communiceren via het anonieme berichtensysteem of het chatsysteem.

Cijfer en gebruikersgemak

Vijftigplusdating heeft van ons een 6.4 gekregen, omdat deze datingsite alweer heel wat jaren mee draait en dat doet het nog naar behoren. Vijftig Plus Dating heeft niet veel opvallende opties of functionaliteiten, maar alles werkt gewoon wel. Een extra aardigheid is dat je buiten de datingsite ook veelal kunt deelnemen in activiteiten die door Vijftig Plus Dating worden georganiseerd.

Prijzenlijst Vijftigplusdating

 • 1 maand abonnement: € 29.50
 • 3 maanden abonnement: € 59,85
 • 6 maanden abonnement: € 89,70
Ontevreden over Vijftigplusdating? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (39)

 • Rein (58)
  Ongewenste afschrijvingen 0 reacties

  Ooit ingeschreven geweest, maar verre van tevreden.
  Op 15/06 kom is er achter dat ze sinds maart '22 maandelijks € 29,95 afschrijven zonder dat ik daar opdracht voor heb gegeven. Nu dus 4x, nu maar zien of ik di kan terugvorderen. oke een tip: uitschrijven en niet aan deelnemen: firma list en bedrog.

  Rein (58) 15 juni 2022
 • gerrit (67)
  nepprofielen 0 reacties

  Heb maanden gewacht tot ik betalend lid werd , en ik dacht na meer dan 70 meldingen van vrouwen die geinteresseerd in me waren, dat er misschien wel eentje tussen zou zitten die met mij zou kunnen matchen .Groot is echter mijn verbazing dat niemand van geen van die 70 vrouwen reageert op een bericht van mijn kant . dus waarschijnlijk nepprofielen die je moeten stimuleren tot aankoop van een abonnement .. en dat gaat maar door met al die voorgekauwde vragen over wat ik het liefst zou willen discuseren etc en of ik langs wil komen voor een glaasje wijn ,reageren erop is tijds-en energieverspilling..trap niet in deze geldverspillerij

  gerrit (67) 24 maart 2022
 • pannie (71)
  bedrog 0 reacties

  Zonder mijn medeweten werd er 29,95 euro van mijn rekening gehaald zonder opdracht van mijnentwege. De naam "mollie" werd vernoemd.
  Er werd ook een domiciliering geopend zonder mijn medeweten.
  Dit zijn bedriegers eerste klas, schrijf jullie zo vlug mogelijk uit want alles wat ze willen is je geld.

  pannie (71) 11 maart 2022
 • mars (52)
  Alleen FakeAccounts 0 reacties

  dacht ga is ff kijken en betaalde 1mnd, want ja zo werkt dat,.. anders zie je niks en kan je niks. maar nu na 6 dagen heb ik het eigenlijk wel al weer gehad. van de 15 verstuurde berichten heb ik zoizo 10 Fakeaccounts gemeld als 'misbruik' gemeld en op 5 berichten geen antwoord ontvangen. Slaat echt helemaal nergens op dit. Volledig Waardeloos Concept op deze manier. Dus een *afrader*.

  mars (52) 4 maart 2022
 • leni (48)
  ik vertrouw deze site niet 0 reacties

  niet gebruiken is mijn advies. krijg een heel naar gevoel van dat bedrijf. systeem. ik heb helaas een lidmaatschap van een half jaar. zie tegen die tijd wel hoe ik dat eraf krijg. erg raar. en nu vooral in deze periode. ik weet het niet. naar. en mijn gevoel klopt meestal. dus nee. niks voor mij. ook al zijn er misschien matches uit onstaan.

  leni (48) 30 december 2021
 • Marcel (50)
  Niet gebruiken want het zijn spammers 0 reacties

  Niet gebruiken, deze website. Dit bedrijf checkt de e-mailadressen niet. Daardoor bleef ik maar spam krijgen van dit bedrijf. Ondanks herhaaldelijke berichten, dat ze het verkeerde e-mailadres gebruikten, veranderde er niks. Er reageerde niet eens iemand. (En ja, ik heb echt wel het goede e-mailadres gebruikt om dit door te geven.) Dit bedrijf is dus volkomen ongeïnteresseerd in hun klanten. Tegen de wet AVG in, weigerde dit bedrijf ook nog eens mijn gegevens te verwijderen. Onwettige bedrijfsvoering. Aangifte volgt. Niet mee in zee gaan dus. Zoek een bedrijf dat zijn klanten serieus neemt.

  Marcel (50) 15 september 2021
 • patricia (69)
  oplichter 0 reacties

  Verwijder Scott62 een "weduwnaar" uit Eindhoven van 69 jaar met een zgn. universitaire opleiding onmiddellijk van de site. Het is een OPLICHTER. Dames trap er niet in, hij eist geld om met hem te chatten zodat hij kan beschikken over uw bank rekening nummer. Hij verzint alle informatie over hemzelf, waar helemaal niets van klopt. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Dergelijke personen doen de betrouwbaarheid van de dating site Geen Goed !!!

  patricia (69) 5 augustus 2021
 • Jef Janssens (66)
  Te mijden 0 reacties

  De site bestaat voor een groot deel uit nepprofielen en/of dames die langs deze weg klanten proberen te werven voor betaalde seks. Dat de redactie claimt dat dergelijke profielen verbannen worden van de site, is een lachertje! Dat de site, wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, een volledige maand in rekening brengt is op zijn zachtst gezegd schandalig. Mannen laat jullie niet misleiden…Het is gewoon geldklopperij…!!!

  Jef Janssens (66) 21 juli 2021
 • Anoniem (49)
  Onbetrouwbaar met fake profielen 0 reacties

  Fake reacties om je abonnementsgeld uit de zak te kloppen. Trap er niet in. Foto’s van de mooie vrouwen zijn nep, van de minder aantrekkelijke echt. Je krijgt een reactie om je aan het lijntje te houden en te zorgen dat je een abonnement neemt en betaald, daarna geen reacties meer.
  Ik raad vooral mannen aan deze site te negeren.

  Anoniem (49) 14 mei 2021
 • Rudi (55)
  Geen activiteit op de site 0 reacties

  Ben nu een maand lid, er komen bijna geen nieuwe leden bij. De meeste vrouwen zijn dag en nacht actief wat vreemd is. Er wordt niet gereageerd op berichten. Zogoed als geen matches.
  Ik zou deze datingsite links laten liggen.

  Rudi (55) 11 februari 2021
 • Rody (77)
  Waardeloos 0 reacties

  Krijg ondanks mijn uitdrukkelijk bezwaar alleen maar reacties van veel jongere dames uit andere regio's.
  Diverse beloften van de organisatie dat mijn mails aan hen binnen 24 uur beantwoord zullen worden worden niet nagekomen.
  Ook op mijn diverse verzoeken om met onmiddellijke ingang mijn profiel te verwijderen, geen reacties van dames meer te willen en mijn lidmaatschap met onmiddellijke ingang te beëindigen worden niet beantwoord.

  Rody (77) 16 november 2020
 • Roos (56)
  Vijftigplusdating ervaring vreemd 0 reacties

  Vreemde site. De klantenservice beantwoordt geen contactverzoeken of mails, met doorgeven van mogelijk misbruik door members wordt niks gedaan, mijn profiel lijkt onzichtbaar te zijn (in 24 uur geen enkele bezoeker, like, bericht e. d.), mijn berichten worden niet gelezen (zelfs als dit een antwoord is op een bericht van een member) en als klap op de vuurpijl neemt de site het gegeven 'herroepingsrecht' niet zo serieus. Ik wilde eigenlijk na één dag mijn membership al stopzetten omdat er veel te weinig mannen zijn die met mij matchen. Vijftig Plus Match vraagt echter een complete maand inschrijfgeld voor een paar dagen lidmaatschap, waarin ik nauwelijks contact heb gehad met andere members. Alle andere datingsites vragen dan een klein bedrag per dag dat je actief bent geweest op de site.
  Ik heb de klantenservice hierover gemaild. Je raadt het al.... Geen antwoord.

  Roos (56) 26 september 2020
 • Niek (64)
  Slechte site ooit 0 reacties

  Op deze site houden ze berichten tegen,zelf ben ik een betaalde member,gelukkig maar voor 1 maand.berichten worden niet gelezen deze houden ze vast,zodat een ander moet betalen om te reageren. Zijn betere sites ! Deze raad ik dan ook zeker af.

  Niek (64) 9 september 2020
 • J (60)
  Weinig activiteit 0 reacties

  Ik kreeg 3 dagen gratis Premium lidmaatschap. Heb mijn account daarna ook meteen verwijderd. Weinig activiteit op de site en profielen zijn vrij summier. Veel gratis leden, bijna geen matches en zeker niet bij mij in de buurt.

  J (60) 3 augustus 2020
 • 50plusalweer (53)
  veel nep 0 reacties

  Ik krijg geregeld mails van geïnteresseerden, een 'reversed search' op google toont dan vaak gejatte foto's van allerlei dames.... jammer

  50plusalweer (53) 11 mei 2020
 • Koninckx Josee (75)
  Klacht 3 reacties

  Had betaald voor 1 maand en nu gaat er automatiscn 29, van mijn rekening
  Hoe daar uit te geraken ?

  Koninckx Josee (75) 19 maart 2020
 • JANSSENS (61)
  VIJFTIGPLUS 0 reacties

  IK BEGIN MIJ ZEER VEEL TWIJFELS TE KRIJGEN OVER DEZE SITE
  VEEL NEB PROFIELEN HEB IK ONDERVONDEN

  JANSSENS (61) 17 maart 2020
 • Speldje (57)
  Te weinig toegankelijk 0 reacties

  Als niet-betalend lid biedt deze site in vergelijking met andere betalende datingsites veel te weinig mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld iemands profiel maar gedeeltelijk zichtbaar. Een profiel zou juist een trigger moeten zijn om je te abonneren. Een verzorgde lay-out en leden controleren op hun echtheid mag dan aantrekkelijk zijn, maar is geen prikkel om te blijven. Opmerkelijk is dat hier veel niet-betalende vijftigplussers zijn. Waarom? Te duur? Te weinig toegankelijkheid tot andere leden? Jullie mogen dan leden controleren, ook ik wil graag weten met wie ik te maken heb zonder daar eerst geld tegenaan te gooien. Je koopt geen schoenen zonder ze eerst te passen!

  Speldje (57) 27 februari 2020
 • Karin (59)
  Vijftigplusdating eerlijke mannen 0 reacties

  Sinds ik op Vijftigplusdating zit, heb ik echt ontzettend veel leuke en lieve mannen ontmoet. Ze zijn allemaal goudeerlijk en behandelen me zoals een vrouw behandelt moet worden.
  Ze doen geen rare voorstellen op sex gericht en dringen ook niet aan als ik aangeef dat het niets zal worden, daar kunnen die broekies op alle andere sites voor jongere mensen nog veel van leren.
  Ik vind het heerlijk dat iedereen hier gewoon eerlijk is en geen andere dingen verwacht dan elkaar gewoon op een leuke manier leren kennen en als het klikt met diegene kun je dan op een date gaan als we dat allebei willen.
  Zo heb ik hier al met één lieve man een afspraakje gehad en dit was heel erg gezellig, er was geen romantische connectie dat was jammer maar ik heb wel oprecht een leuke middag gehad die dag.
  Dus ik wil zeggen dat ik de mannen van vroeger nog een stuk beter vond qua manieren betreft, die mogen ze hier als compliment in hun zak steken.

  Karin (59) 28 juli 2019
 • Daan (53)
  Fijne site met fijne mensen 1 reactie

  Ik vind deze website een hele fijne site met fijne mensen hierop.
  Ik heb al met meerdere vrouwen die ik hier heb ontmoet een date gehad en met de kaatste hiervan heb ik zelfs al een afspraak voor date nummer drie.
  Dus er is dus toch nog hoop voor mensen die er niet in geloven dat ze ook in het echt met je afspreken dat gebeurt hier dus wel.
  Ik hoop dat het zo goed blijft gaan als het nu doet, dan is er hopelijk een nieuwe relatie op komst.

  Daan (53) 23 december 2018
 • Piet (66)
  Afstanden te ver 1 reactie

  Het lijkt allemaal wel zo mooi een website waar je vrouwen kunt ontmoeten, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat deze vrouwen uit heel Nederland komen en dat is lang niet altijd handig.
  Ik vind eigenlijk nooit iemand die bij mij in de buurt woont en dat vind ik wel belangrijk, ik zit er op mijn leeftijd niet meer op te wachten om met het openbaar vervoer het hele land door te reizen voor een vrouw. Die leeftijd dat ik dat deed heb ik inmiddels wel gehad.
  Mij valt het eerlijk gezegd dus een beetje tegen, dit vind ik wel erg jammer omdat ik er best heel erg veel van had verwacht en vooral van had gehoopt.

  Piet (66) 2 september 2018
 • Felix (61)
  vijftigplusdating voor pensionarissen 1 reactie

  Het valt me wel vaker op dat wanneer je op een site kijkt die voor mensen van vijftig jaar en ouder is, is dat deze vaak (veel) meer kosten dan de normale site en ik snap niet zo goed waar dit voor is. Misschien dat je dan geen kinderen meer in huis zou hebben en dus meer te besteden hebben of omdat ze met pensioen zijn, maar dat is juist minder dan je loon en dan ben ik de weg alweer kwijt want het is niet logisch. Ook deze site is weer wat duurder dan een aantal andere 'normale' dating sites, maar hier is het denk ik zo omdat ze hier ook gewoon uitstapjes organiseren en dat is op zich niet normaal overal.

  Felix (61) 14 juli 2018
 • Gary (59)
  Uitstapjes 2 reacties

  Op de site wordt er heel veel reclame gemaakt over dat je buiten deze website om ook nig kunt meedoen aan de uitstapjes die georganiseerd worden.
  In eerste instantie dacht ik meteen van wat leuk een uitstapje voor alleen maar singles daar ga ik naartoe en dan ontmoet ik vast leuke single vrouwen.
  Dus ik daarheen en tot mijn teleurstelling heb ik een vreselijk saaie dag gehad, de opkomst was minimaal en eigenlijk was er niet eens iets georganiseerd op de locatie na.
  Dat dit het diamantje is van de site is dus niet terecht want eigenlijk heb je helemaal niets aan deze uitstapjes.
  Het idee was best leuk en ik had me er ook echt op verheugd maar de werkelijkheid was ene enorme teleurstelling.

  Gary (59) 15 april 2018
 • Dave (62)
  Misstap 1 reactie

  Op aandringen van familie en vrienden heb ik me hier aangemeld, maar ik zelden zo’n spijt van iets gehad. Wat een enorme verspilling van mijn tijd en geld, ik wil alle andere mensen dan ook afraden om dezelfde misstap te begaan als dat ik heb gedaan. Volg je eigen gevoel en als iets je niets lijkt, doet het dan ook niet. Dat bewijst dit gebeuren maar weer.

  Dave (62) 17 maart 2018
 • Billy (60)
  Prima 1 reactie

  Ik vind dat hier prima prijzen worden gevraagd voor een prima site. Heel veel mensen zie je altijd zaniken over de prijzen, hoe laag deze ook zijn maar over wat hier gevraagd wordt mag je zeker niet klagen denk ik. De site zelf is gewoon een prima site met veel mensen hier op. Doordat iedereen vijftig of ouder is, maakt het het vinden van een geschikte partner eenvoudiger.

  Billy (60) 28 februari 2018