Vijftigplusdating
6,4

30 reviews

Op vijftigplusdating kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Vijftigplusdating controleert handmatig alle inschrijvingen op echtheid en onjuistheden. Nadat je je gratis hebt ingeschreven kan je rustig op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee communiceren via het anonieme berichtensysteem of het chatsysteem.

Cijfer en gebruikersgemak

Vijftigplusdating heeft van ons een 6.4 gekregen, omdat deze datingsite alweer heel wat jaren mee draait en dat doet het nog naar behoren. Vijftig Plus Dating heeft niet veel opvallende opties of functionaliteiten, maar alles werkt gewoon wel. Een extra aardigheid is dat je buiten de datingsite ook veelal kunt deelnemen in activiteiten die door Vijftig Plus Dating worden georganiseerd.

Prijzenlijst Vijftigplusdating

 • 1 maand abonnement: € 29.50
 • 3 maanden abonnement: € 59,85
 • 6 maanden abonnement: € 89,70
Ontevreden over Vijftigplusdating? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 30 )

 • Rudi (55)
  Geen activiteit op de site 0 reacties

  Ben nu een maand lid, er komen bijna geen nieuwe leden bij. De meeste vrouwen zijn dag en nacht actief wat vreemd is. Er wordt niet gereageerd op berichten. Zogoed als geen matches.
  Ik zou deze datingsite links laten liggen.

  Rudi (55) 11 februari 2021
 • Rody (77)
  Waardeloos 0 reacties

  Krijg ondanks mijn uitdrukkelijk bezwaar alleen maar reacties van veel jongere dames uit andere regio's.
  Diverse beloften van de organisatie dat mijn mails aan hen binnen 24 uur beantwoord zullen worden worden niet nagekomen.
  Ook op mijn diverse verzoeken om met onmiddellijke ingang mijn profiel te verwijderen, geen reacties van dames meer te willen en mijn lidmaatschap met onmiddellijke ingang te beëindigen worden niet beantwoord.

  Rody (77) 16 november 2020
 • Roos (56)
  Vijftigplusdating ervaring vreemd 0 reacties

  Vreemde site. De klantenservice beantwoordt geen contactverzoeken of mails, met doorgeven van mogelijk misbruik door members wordt niks gedaan, mijn profiel lijkt onzichtbaar te zijn (in 24 uur geen enkele bezoeker, like, bericht e. d.), mijn berichten worden niet gelezen (zelfs als dit een antwoord is op een bericht van een member) en als klap op de vuurpijl neemt de site het gegeven 'herroepingsrecht' niet zo serieus. Ik wilde eigenlijk na één dag mijn membership al stopzetten omdat er veel te weinig mannen zijn die met mij matchen. Vijftig Plus Match vraagt echter een complete maand inschrijfgeld voor een paar dagen lidmaatschap, waarin ik nauwelijks contact heb gehad met andere members. Alle andere datingsites vragen dan een klein bedrag per dag dat je actief bent geweest op de site.
  Ik heb de klantenservice hierover gemaild. Je raadt het al.... Geen antwoord.

  Roos (56) 26 september 2020
 • Niek (64)
  Slechte site ooit 0 reacties

  Op deze site houden ze berichten tegen,zelf ben ik een betaalde member,gelukkig maar voor 1 maand.berichten worden niet gelezen deze houden ze vast,zodat een ander moet betalen om te reageren. Zijn betere sites ! Deze raad ik dan ook zeker af.

  Niek (64) 9 september 2020
 • J (60)
  Weinig activiteit 0 reacties

  Ik kreeg 3 dagen gratis Premium lidmaatschap. Heb mijn account daarna ook meteen verwijderd. Weinig activiteit op de site en profielen zijn vrij summier. Veel gratis leden, bijna geen matches en zeker niet bij mij in de buurt.

  J (60) 3 augustus 2020
 • 50plusalweer (53)
  veel nep 0 reacties

  Ik krijg geregeld mails van geïnteresseerden, een 'reversed search' op google toont dan vaak gejatte foto's van allerlei dames.... jammer

  50plusalweer (53) 11 mei 2020
 • Koninckx Josee (75)
  Klacht 2 reacties

  Had betaald voor 1 maand en nu gaat er automatiscn 29, van mijn rekening
  Hoe daar uit te geraken ?

  Koninckx Josee (75) 19 maart 2020
 • JANSSENS (61)
  VIJFTIGPLUS 0 reacties

  IK BEGIN MIJ ZEER VEEL TWIJFELS TE KRIJGEN OVER DEZE SITE
  VEEL NEB PROFIELEN HEB IK ONDERVONDEN

  JANSSENS (61) 17 maart 2020
 • Speldje (57)
  Te weinig toegankelijk 0 reacties

  Als niet-betalend lid biedt deze site in vergelijking met andere betalende datingsites veel te weinig mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld iemands profiel maar gedeeltelijk zichtbaar. Een profiel zou juist een trigger moeten zijn om je te abonneren. Een verzorgde lay-out en leden controleren op hun echtheid mag dan aantrekkelijk zijn, maar is geen prikkel om te blijven. Opmerkelijk is dat hier veel niet-betalende vijftigplussers zijn. Waarom? Te duur? Te weinig toegankelijkheid tot andere leden? Jullie mogen dan leden controleren, ook ik wil graag weten met wie ik te maken heb zonder daar eerst geld tegenaan te gooien. Je koopt geen schoenen zonder ze eerst te passen!

  Speldje (57) 27 februari 2020
 • Karin (59)
  Vijftigplusdating eerlijke mannen 0 reacties

  Sinds ik op Vijftigplusdating zit, heb ik echt ontzettend veel leuke en lieve mannen ontmoet. Ze zijn allemaal goudeerlijk en behandelen me zoals een vrouw behandelt moet worden.
  Ze doen geen rare voorstellen op sex gericht en dringen ook niet aan als ik aangeef dat het niets zal worden, daar kunnen die broekies op alle andere sites voor jongere mensen nog veel van leren.
  Ik vind het heerlijk dat iedereen hier gewoon eerlijk is en geen andere dingen verwacht dan elkaar gewoon op een leuke manier leren kennen en als het klikt met diegene kun je dan op een date gaan als we dat allebei willen.
  Zo heb ik hier al met één lieve man een afspraakje gehad en dit was heel erg gezellig, er was geen romantische connectie dat was jammer maar ik heb wel oprecht een leuke middag gehad die dag.
  Dus ik wil zeggen dat ik de mannen van vroeger nog een stuk beter vond qua manieren betreft, die mogen ze hier als compliment in hun zak steken.

  Karin (59) 28 juli 2019
 • Daan (53)
  Fijne site met fijne mensen 1 reactie

  Ik vind deze website een hele fijne site met fijne mensen hierop.
  Ik heb al met meerdere vrouwen die ik hier heb ontmoet een date gehad en met de kaatste hiervan heb ik zelfs al een afspraak voor date nummer drie.
  Dus er is dus toch nog hoop voor mensen die er niet in geloven dat ze ook in het echt met je afspreken dat gebeurt hier dus wel.
  Ik hoop dat het zo goed blijft gaan als het nu doet, dan is er hopelijk een nieuwe relatie op komst.

  Daan (53) 23 december 2018
 • Piet (66)
  Afstanden te ver 1 reactie

  Het lijkt allemaal wel zo mooi een website waar je vrouwen kunt ontmoeten, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat deze vrouwen uit heel Nederland komen en dat is lang niet altijd handig.
  Ik vind eigenlijk nooit iemand die bij mij in de buurt woont en dat vind ik wel belangrijk, ik zit er op mijn leeftijd niet meer op te wachten om met het openbaar vervoer het hele land door te reizen voor een vrouw. Die leeftijd dat ik dat deed heb ik inmiddels wel gehad.
  Mij valt het eerlijk gezegd dus een beetje tegen, dit vind ik wel erg jammer omdat ik er best heel erg veel van had verwacht en vooral van had gehoopt.

  Piet (66) 2 september 2018
 • Felix (61)
  vijftigplusdating voor pensionarissen 1 reactie

  Het valt me wel vaker op dat wanneer je op een site kijkt die voor mensen van vijftig jaar en ouder is, is dat deze vaak (veel) meer kosten dan de normale site en ik snap niet zo goed waar dit voor is. Misschien dat je dan geen kinderen meer in huis zou hebben en dus meer te besteden hebben of omdat ze met pensioen zijn, maar dat is juist minder dan je loon en dan ben ik de weg alweer kwijt want het is niet logisch. Ook deze site is weer wat duurder dan een aantal andere 'normale' dating sites, maar hier is het denk ik zo omdat ze hier ook gewoon uitstapjes organiseren en dat is op zich niet normaal overal.

  Felix (61) 14 juli 2018
 • Gary (59)
  Uitstapjes 2 reacties

  Op de site wordt er heel veel reclame gemaakt over dat je buiten deze website om ook nig kunt meedoen aan de uitstapjes die georganiseerd worden.
  In eerste instantie dacht ik meteen van wat leuk een uitstapje voor alleen maar singles daar ga ik naartoe en dan ontmoet ik vast leuke single vrouwen.
  Dus ik daarheen en tot mijn teleurstelling heb ik een vreselijk saaie dag gehad, de opkomst was minimaal en eigenlijk was er niet eens iets georganiseerd op de locatie na.
  Dat dit het diamantje is van de site is dus niet terecht want eigenlijk heb je helemaal niets aan deze uitstapjes.
  Het idee was best leuk en ik had me er ook echt op verheugd maar de werkelijkheid was ene enorme teleurstelling.

  Gary (59) 15 april 2018
 • Dave (62)
  Misstap 1 reactie

  Op aandringen van familie en vrienden heb ik me hier aangemeld, maar ik zelden zo’n spijt van iets gehad. Wat een enorme verspilling van mijn tijd en geld, ik wil alle andere mensen dan ook afraden om dezelfde misstap te begaan als dat ik heb gedaan. Volg je eigen gevoel en als iets je niets lijkt, doet het dan ook niet. Dat bewijst dit gebeuren maar weer.

  Dave (62) 17 maart 2018
 • Billy (60)
  Prima 1 reactie

  Ik vind dat hier prima prijzen worden gevraagd voor een prima site. Heel veel mensen zie je altijd zaniken over de prijzen, hoe laag deze ook zijn maar over wat hier gevraagd wordt mag je zeker niet klagen denk ik. De site zelf is gewoon een prima site met veel mensen hier op. Doordat iedereen vijftig of ouder is, maakt het het vinden van een geschikte partner eenvoudiger.

  Billy (60) 28 februari 2018
 • Donald (64)
  Activiteiten 1 reactie

  Ik moet bekennen dat ik maar zelden gebruik maak van de website om een afspraakje met een mooie lieve vrouw te zoeken, maar de activiteiten die georganiseerd worden. Daar ga ik wel heel vaak heen, dit past beter bij mij. Bij de activiteiten ben je omgeven door allemaal echte mensen, waar je hardop mee kunt praten en waar je geen berichten naar hoeft te typen om vervolgens een hele tijd te hoeven wachten op een reactie.

  Donald (64) 10 februari 2018
 • Dennis (59)
  Beetje saai 1 reactie

  Eigenlijk klopt de omschrijving van deze site wel. Het is een site waar bij alle belangrijke dingen er wel op zitten en dit doet het ook prima, maar het heeft niet echt speciale opties of extraatjes die je nog kunt gebruiken wanneer je dit wilt. Ik vind het persoonlijk een beetje saai, maar het doet het prima dat wel.

  Dennis (59) 14 januari 2018
 • Leo (55)
  Vijftig tot 100 1 reactie

  Waar ik me heel erg over heb verbaasd is de leeftijd van mensen die hier nog online zijn. Bij vijftig plus denk ik aan vijftig, zestig jaar, misschien zelfs maximaal zeventig maar meer dan ook echt niet. Tot mijn verbazing zag ik mensen die ver boven de zeventig zijn hier ook nog online, dat vind ik hartstikke grappig, maar ook leuk om te zien dat de mensheid zich zo blijft ontwikkelen ook bij de ouderen. Dat het de site dan voor mij hartstikke saai maakt omdat bijna iedereen hier veel te oud voor mij is neem ik dan maar van harte. Ik vind het leuk dat mensen van die leeftijden hier ook nog welkom zijn en dat is zeker prijzenswaardig. Helaas niets voor mij dus, ik zal het toch op een site voor iets jongere mensen moeten zoeken. Maar 'no hard feelings' naar deze site , zeker niet.

  Leo (55) 29 december 2017
 • Hilly (61)
  Extra activiteiten 1 reactie

  Deze site is voor mij echt een gezelligheidstherapie. En dan bedoel ik niet alleen alle verschillende online gesprekken die ik hier voer, maar ook alle extra activiteiten die georganiseerd worden door deze site. Juist die extra activiteiten maakt het zo leuk en dan bouw je ook echt een band op met verschillende andere leden. We zijn echt vrienden geworden en bij verschillende mensen heb ik al meer zien opbloeien dan alleen vriendschap. Bij mijzelf nog niet helaas, maar ik hoop zeker dat dat nog gaat komen op den duur.

  Hilly (61) 23 oktober 2017