Vijftigplusdating
6,4

36 reviews

Op vijftigplusdating kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Vijftigplusdating controleert handmatig alle inschrijvingen op echtheid en onjuistheden. Nadat je je gratis hebt ingeschreven kan je rustig op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee communiceren via het anonieme berichtensysteem of het chatsysteem.

Cijfer en gebruikersgemak

Vijftigplusdating heeft van ons een 6.4 gekregen, omdat deze datingsite alweer heel wat jaren mee draait en dat doet het nog naar behoren. Vijftig Plus Dating heeft niet veel opvallende opties of functionaliteiten, maar alles werkt gewoon wel. Een extra aardigheid is dat je buiten de datingsite ook veelal kunt deelnemen in activiteiten die door Vijftig Plus Dating worden georganiseerd.

Prijzenlijst Vijftigplusdating

 • 1 maand abonnement: € 29.50
 • 3 maanden abonnement: € 59,85
 • 6 maanden abonnement: € 89,70
Ontevreden over Vijftigplusdating? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (36)

 • Dave (62)
  Misstap 1 reactie

  Op aandringen van familie en vrienden heb ik me hier aangemeld, maar ik zelden zo’n spijt van iets gehad. Wat een enorme verspilling van mijn tijd en geld, ik wil alle andere mensen dan ook afraden om dezelfde misstap te begaan als dat ik heb gedaan. Volg je eigen gevoel en als iets je niets lijkt, doet het dan ook niet. Dat bewijst dit gebeuren maar weer.

  Dave (62) 17 maart 2018
 • Billy (60)
  Prima 1 reactie

  Ik vind dat hier prima prijzen worden gevraagd voor een prima site. Heel veel mensen zie je altijd zaniken over de prijzen, hoe laag deze ook zijn maar over wat hier gevraagd wordt mag je zeker niet klagen denk ik. De site zelf is gewoon een prima site met veel mensen hier op. Doordat iedereen vijftig of ouder is, maakt het het vinden van een geschikte partner eenvoudiger.

  Billy (60) 28 februari 2018
 • Donald (64)
  Activiteiten 1 reactie

  Ik moet bekennen dat ik maar zelden gebruik maak van de website om een afspraakje met een mooie lieve vrouw te zoeken, maar de activiteiten die georganiseerd worden. Daar ga ik wel heel vaak heen, dit past beter bij mij. Bij de activiteiten ben je omgeven door allemaal echte mensen, waar je hardop mee kunt praten en waar je geen berichten naar hoeft te typen om vervolgens een hele tijd te hoeven wachten op een reactie.

  Donald (64) 10 februari 2018
 • Dennis (59)
  Beetje saai 1 reactie

  Eigenlijk klopt de omschrijving van deze site wel. Het is een site waar bij alle belangrijke dingen er wel op zitten en dit doet het ook prima, maar het heeft niet echt speciale opties of extraatjes die je nog kunt gebruiken wanneer je dit wilt. Ik vind het persoonlijk een beetje saai, maar het doet het prima dat wel.

  Dennis (59) 14 januari 2018
 • Leo (55)
  Vijftig tot 100 1 reactie

  Waar ik me heel erg over heb verbaasd is de leeftijd van mensen die hier nog online zijn. Bij vijftig plus denk ik aan vijftig, zestig jaar, misschien zelfs maximaal zeventig maar meer dan ook echt niet. Tot mijn verbazing zag ik mensen die ver boven de zeventig zijn hier ook nog online, dat vind ik hartstikke grappig, maar ook leuk om te zien dat de mensheid zich zo blijft ontwikkelen ook bij de ouderen. Dat het de site dan voor mij hartstikke saai maakt omdat bijna iedereen hier veel te oud voor mij is neem ik dan maar van harte. Ik vind het leuk dat mensen van die leeftijden hier ook nog welkom zijn en dat is zeker prijzenswaardig. Helaas niets voor mij dus, ik zal het toch op een site voor iets jongere mensen moeten zoeken. Maar 'no hard feelings' naar deze site , zeker niet.

  Leo (55) 29 december 2017
 • Hilly (61)
  Extra activiteiten 1 reactie

  Deze site is voor mij echt een gezelligheidstherapie. En dan bedoel ik niet alleen alle verschillende online gesprekken die ik hier voer, maar ook alle extra activiteiten die georganiseerd worden door deze site. Juist die extra activiteiten maakt het zo leuk en dan bouw je ook echt een band op met verschillende andere leden. We zijn echt vrienden geworden en bij verschillende mensen heb ik al meer zien opbloeien dan alleen vriendschap. Bij mijzelf nog niet helaas, maar ik hoop zeker dat dat nog gaat komen op den duur.

  Hilly (61) 23 oktober 2017
 • Tiny (61)
  Rouwproces 1 reactie

  Wat ik hier heel plezierig vind is dat de mensen hier allemaal wat ouder zijn en dus ook allemaal meer hebben meegemaakt in het leven dan dat ze een keer zijn laten staan door een vriendje. Hier zijn er mensen die net als ik weduwe zijn en zo echt de vreselijke momenten in het leven kennen. Wat je dan merkt is dat mensen je begrijpen en zo ontstaat er dan ook sneller een klik tussen twee personen. Ik vind het een fijne mannier om nieuwe personen te leren kennen en zo hopelijk een nieuwe partner voor mij.

  Tiny (61) 31 juli 2017
 • Vijftigplusser (55)
  Niet altijd geschikt 1 reactie

  Het is wel allemaal heel leuk en aardig bedacht dit. Maar je moet ook wel bedenken dat veel mannen van vijftig plus en misschien ook wel vrouwen, dat weet ik niet, juist op zoek zijn naar een jonger iemand en niet naar iemand van hun eigen leeftijd. En dat is het enige wat je hier niet vindt, omdat je hier alleen mensen hebt van vijftig jaar of ouder. Ik vind dit niet handig gedaan. Ik vind het zowiezo een beetje discriminerend, waarom zou je een leeftijd vastbinden aan zo'n site, zou dat werkelijk nut hebben? Ik denk het nieteerlijk gezegd.

  Vijftigplusser (55) 29 juli 2017
 • Winnifred (63)
  Juist voor ons 1 reactie

  Hier is goed over nagedacht als je het mij vraagt. De jongeren gaan nog wel uit en leren zo mensen kennen maar hoe ouder je wordt hoe minder je dat doet. Wij gaan niet naar de discotheek of een andere kroeg. Daarom is het online dating echt een uitkomst, juist voor de ouderen hoe gek dat ook lijkt. Ik merk ook echt dat iedereen hier erg serieus is en de vrouwen hier zijn liever en leuker dan ik had durven dromen

  Winnifred (63) 26 juli 2017
 • Koen (60)
  Helemaal niets 1 reactie

  Deze website vind ik echt helemaal, maar dan ook helemaal niets!
  Je betaald best wel heel erg veel geld, voor een site waar je helemaal niets voor terug krijgt.
  Je kunt net zo goed niet betalen, want dit heeft totaal geen toegevoegde waarde.
  Jammer dat ik dat niet eerder wist, want dan was ik er sowieso nooit aan begonnen in eerste instantie.
  Daarom wil ik bij deze ook andere mensen waarschuwen voor de nadelen en hoop ik te voorkomen dat meer mensen spijt krijgen van betalingen net als ik.

  Koen (60) 18 juni 2017
 • Janny (62)
  Geliefd 1 reactie

  Wat heerlijk om je weer geliefd en verliefd te voelen!
  Ik kan het alle mensen aanraden die een tijdlang alleen zijn geweest om wat voor reden dan ook.
  Al is het alleen maar om weer in aanraking te komen met verschillende mensen, het voelt heerlijk om dat contact weer op te pakken.
  En wanneer die ene leuke persoon er dan ook nog bij zit, is het helemaal super natuurlijk.

  Janny (62) 8 juni 2017
 • Lucas (61)
  je voelt je oud 1 reactie

  Door een site als deze ga je jezelf ook heel erg oud voelen, vind ik en dat is nou juist wat je niet wilt.
  Op het gebied van liefde heb ik ten minste zelf geen zin om me één of andere oude bok te voelen, op die manier voel je je dan toch ook niet aantrekkelijk en in staat om een leuke vrouw te vinden.
  Ik snap het idee er wel achter hoor, dat je dan meer ouderen bij elkaar krijgt, maar ik denk dat het voor het libido en dergelijke averechts werkt.

  Lucas (61) 5 juni 2017
 • Eelco (57)
  beter voor zelfvertrouwen 1 reactie

  Ik denk dat het voor veel 50+ers beter is voor hun zelfvertrouwen om op deze website te daten. Als ik naar mezelf kijk wel in ieder geval, bij jongeren denk je toch geen kans te maken, dus waarom zou je het dan uberhaupt proberen. Hier zitten alleen maar mensen van jouw leeftijd en zo maak je ook meer kans. Dus eigenlijk is het niet alleen beter voor je zelfvertrouwen, maar is de kans op een goed resultaat ook groter.

  Eelco (57) 3 juni 2017
 • Gert (59)
  Hokjes plaatsen 1 reactie

  Wat ik erg jammer aan zoiets vind, is dat je dan weer mensen in hokjes gaat plaatsen. Want ik vind het op andere websites af en toe juist wel gezellig om een keer met een jonger iemand te chatten. En dan hoeft dat helemaal niet perse met romantische intenties te zijn, maar dat kan ook gewoon eek eer voor de gezelligheid zijn. Dat kan hier dus niet, dat vind ik jammer. Ik ben zelf niet zo'n voorstander van het labelen van mensen.

  Gert (59) 28 mei 2017
 • Louis (63)
  Goed 1 reactie

  Wat goed dat er zoiets gemaakt wordt met het oog op ouderen.
  Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat de jongere generatie toch totaal niet zit te wachten op oudjes zoals ik.
  Met een site als deze kunnen ouderen zich zonder schaamte of iets dergelijks aanmelden en zo hebben ze ook nog kans op slagen.
  Ik vind het een goed iets, absoluut!

  Louis (63) 25 mei 2017
 • Geertje (56)
  Leeftijdscategorie 1 reactie

  Eindelijk een site waar ook vrouwen van mijn leeftijd nog een kans maken. Op de meeste sites krijgen vooral de jongere dames alle aandacht (wat ook best logisch is natuurlijk). Op deze site moet je vijftig of ouder zijn, dat betekent dat ook mijn leeftijdscategorie weer aan bod komt!

  Geertje (56) 17 augustus 2016