Vijftigplusdating
6,4

24 reviews

Op vijftigplusdating kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Vijftigplusdating controleert handmatig alle inschrijvingen op echtheid en onjuistheden. Nadat je je gratis hebt ingeschreven kan je rustig op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee communiceren via het anonieme berichtensysteem of het chatsysteem.

Cijfer en gebruikersgemak

Vijftigplusdating heeft van ons een 6.4 gekregen, omdat deze datingsite alweer heel wat jaren mee draait en dat doet het nog naar behoren. Vijftig Plus Dating heeft niet veel opvallende opties of functionaliteiten, maar alles werkt gewoon wel. Een extra aardigheid is dat je buiten de datingsite ook veelal kunt deelnemen in activiteiten die door Vijftig Plus Dating worden georganiseerd.

Prijzenlijst Vijftigplusdating

 • 1 maand abonnement: € 29.50
 • 3 maanden abonnement: € 59,85
 • 6 maanden abonnement: € 89,70
Ontevreden over Vijftigplusdating? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 1.900 keer bezocht.

Reviews ( 24 )

 • Eelco (57)
  beter voor zelfvertrouwen 1 reactie

  Ik denk dat het voor veel 50+ers beter is voor hun zelfvertrouwen om op deze website te daten. Als ik naar mezelf kijk wel in ieder geval, bij jongeren denk je toch geen kans te maken, dus waarom zou je het dan uberhaupt proberen. Hier zitten alleen maar mensen van jouw leeftijd en zo maak je ook meer kans. Dus eigenlijk is het niet alleen beter voor je zelfvertrouwen, maar is de kans op een goed resultaat ook groter.

  Eelco (57) 3 juni 2017
 • Gert (59)
  Hokjes plaatsen 1 reactie

  Wat ik erg jammer aan zoiets vind, is dat je dan weer mensen in hokjes gaat plaatsen. Want ik vind het op andere websites af en toe juist wel gezellig om een keer met een jonger iemand te chatten. En dan hoeft dat helemaal niet perse met romantische intenties te zijn, maar dat kan ook gewoon eek eer voor de gezelligheid zijn. Dat kan hier dus niet, dat vind ik jammer. Ik ben zelf niet zo'n voorstander van het labelen van mensen.

  Gert (59) 28 mei 2017
 • Louis (63)
  Goed 1 reactie

  Wat goed dat er zoiets gemaakt wordt met het oog op ouderen.
  Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat de jongere generatie toch totaal niet zit te wachten op oudjes zoals ik.
  Met een site als deze kunnen ouderen zich zonder schaamte of iets dergelijks aanmelden en zo hebben ze ook nog kans op slagen.
  Ik vind het een goed iets, absoluut!

  Louis (63) 25 mei 2017
 • Geertje (56)
  Leeftijdscategorie 1 reactie

  Eindelijk een site waar ook vrouwen van mijn leeftijd nog een kans maken. Op de meeste sites krijgen vooral de jongere dames alle aandacht (wat ook best logisch is natuurlijk). Op deze site moet je vijftig of ouder zijn, dat betekent dat ook mijn leeftijdscategorie weer aan bod komt!

  Geertje (56) 17 augustus 2016