Twoo
5,6

52 reviews

Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen, zo staat op Twoo.com. De site is niet direct gericht op daten of het zoeken naar een nieuwe relatie, maar is misschien meer gericht op het zoeken naar vrienden in de directe omgeving. De website zegt te draaien om plezier, games en profielen en meldt dat je door Twoo niet meer alleen bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Twoo heeft van ons een 5.6 gekregen, omdat de site meer bedoeld is om vrienden te ontmoeten in plaats van daten.

Prijzenlijst Twoo

Gratis

Ontevreden over Twoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 52 )

 • jan met de pet (32)
  kat in een zak 5 reacties

  8 op 10 profielen zijn inactief, tussen de actieve profielen zitten vele fake accounts (waarschijnlijk aangemaakt door het team van twoo zelf).
  Deze site trekt op niks. Dikke afrader!
  1 ster omdat het gratis is...

  jan met de pet (32) 26 april 2018
 • Timothy (63)
  Met de tijd mee 1 reactie

  Als je een beetje jong bam geest en lichaam ook trouwens wilt blijven de k ik dat het heel belangrijk is ik met de tijd mee te gaan. En hoe ga je nou beter met alle Steve jobs dingen mee dan door je als single aan te melden bij een dating web site. Het was eigenlijk een beetje schertsend bedoelt maar al snel merkte ik hoe leuk het wel niet is en hoe leuk dr anderen hief wel niet zijn

  Timothy (63) 11 november 2017
 • Bram (42)
  Gratis is geen vrijspraak 1 reactie

  Dat een site gratis is, betekent niet dat de eigenaren verder zelf mogen weten hoe ze het willen regelen.
  Als ze al iets willen regelen, want een site met slechtere eigenschappen dan deze, kan ik zo snel niet bedenken.
  Maak dan geen site als deze denk ik dan, als je niet wilt dat mensen er profijt van hebben.
  Of, vraag desnoods wel geld voor het lid zijn hier, maar zorg in ieder geval dat je de mensen hier wat te bieden hebt.
  Anders is het zonde van onze tijd.

  Bram (42) 23 oktober 2017
 • Koos (55)
  topper onder de toppers 1 reactie

  Ik vind deze website echt een topper onder alle dating websites die ik ken en dat zijn er nogal een aantal.
  Er zijn enorm veel mensen hier te vinden van alle leeftijden die je je maar kan wensen en wat legaal is haha.
  Daarnaast is het helemaal gratis, wat je tegenwoordig eigenlijk nooit meer vindt.
  Het kost altijd wel geld om het één of ander te kunnen sturen, dat is hier niet het geval.
  De vrouwen hier zijn ontzettend leuk en aardig en volgens mij niet nep, want ik heb een keer privegegevens van eentje gehad.

  Koos (55) 5 augustus 2017
 • Urben (43)
  Klein budget veel mogelijk 1 reactie

  Dit is zeker een goede site voor mensen die geen groot budget hebben zoals sommige anderen. Veel mensen schamen zich hier voor en willen dit liever neit toegeven, ik zelf heb hier echter geen problemen mee. Ik heb niet genoeg geld voor een dure dating site en dit is dan voor mij de ideale uitkomst. Ik ben dan ook erg dankbaar dat twoo geen kosten met zich mee brengt en zo het voor iedereen mogelijk maakt om online te kunnen daten.

  Urben (43) 4 augustus 2017
 • Kareltje (32)
  Twoo verwijderen is onmogelijk 0 reacties

  Hallo allemaal,

  Ik ben best tevreden over de website Twoo.com, het is gratis en er zijn best wat leden aanwezig. Nu ben ik er wel een beetje flauw van en wil ik mijn account verwijderen. Dit is echt onmogelijk. Heb uren gezocht, uiteindelijk gevonden! Dan moet je een wachtwoord invullen en wat je ook invult, zelfs het juiste adres, zal niet worden goedgekeurd. Misschien dat er daarom nog zoveel leden op te zien zijn? Niemand weet hoe hij/zij het account moet verwijderen Ha Ha.

  Kareltje (32) 15 juli 2017
 • Ferdi (25)
  Twoo gratis en prima 0 reacties

  Zitten toch nog wel wat aasgieren te zeuren over Twoo terwijl Twoo gewoon gratis is. Waarom zal je zeuren over een gratis service, wees blij dat je contact kan krijgen met andere leden waarbij je niet hoeft te betalen. Dit zie je namelijk bijna nergens meer! Misschien ligt het aan mij maar zo zie ik het wel, waarom zeuren als het gratis is en de service ook nog wel aardig is bovendien? Precies. :)

  Ferdi (25) 21 juni 2017
 • Twoo lover (22)
  Twoo geweldige gratis datingwebsite 0 reacties

  Twoo blijft in mijn ogen een geweldige datingwebsite omdat het gratis is en daardoor iedereen gelijke rechten heeft. Je ziet dat je op betaalde leden wordt genegeerd als je niet hebt betaald *ook niet zo gek* maar op Twoo heb je dit niet. Je kan betalen als je meer aandacht wilt maar als je zelf interesse toont aan wat dames *of heren* kan Twoo gewoon gratis gebruikt worden.

  Twoo lover (22) 18 mei 2017
 • Martijn (24)
  Twoo is nu van lexa match media ofzo 0 reacties

  Sinds Twoo is overgenomen door Lexa is er serieus niets meer van over. Het is geen schim meer van +- 3 jaar terug toen er duizenden nederlandse leden online waren in de avond op een doordeweekse dag. Op dit moment is een chat krijgen bijna onmogelijk en daarnaast is de website er niet mooier op geworden. :( Nu zie je dat wel vaker dat bij een overname het in de soep loopt, kijk naar Hyves, overgenomen door de telegraaf en het is plots niets meer. Zelfde verhaal eigenlijk.

  Martijn (24) 10 maart 2017
 • Sam (24)
  Twoo is weinig op actief raar 2 reacties

  Ondanks dat deze website gratis is vind ik dat er niet veel leden op actief zijn. Ik ga me haast afvragen waarom dit is. Misschien adverteren ze te weinig? Voor een gratis datingsite zal mond op mond reclame toch snel ontstaan lijkt me. Nou goed, misschien over een tijdje nogmaals bekijken.

  Sam (24) 31 januari 2017
 • Leonie (26)
  Twoo overgenomen door lexa 2 reacties

  Ik vind het heel jammer dat Twoo is overgenomen door een bedrijf die ook Lexa in haar beheer heeft. Waarom? Twoo was eerder volledig gratis en er waren altijd duizenden mensen online. Op dit moment kan je als gratis lid minder maar het belangrijkste is dat er bijna niemand meer online is. Wat ze met de leden hebben gedaan weet ik niet maar wat leuke chats krijg je hier niet meer, jammer. Dan maar naar Badoo, denk ik?

  Leonie (26) 30 januari 2017
 • Bjorn (26)
  Goedkoop maar zonder resultaat 0 reacties

  Ik heb al op meerdere gelijkaardige websites tijd doorgebracht en er geld tegenaan gegooid maar zonder succes want de meeste leden zijn niet meer in hun twintigerjaren.

  Via een vriend die heel wat reacties kreeg op Twoo, ben ik er ook terechtgekomen.
  Om de functionaliteiten die de site biedt te kunnen gebruiken heb ik meteen een betalend abonnement erop genomen.
  De site lijkt alles te hebben; foto's, oproepingstekst, vragenlijstjes, "discover" functie die willekeurige leden toont, enzovoort. Hierdoor wordt het gemakkelijk om zelf duidelijk te maken wie je bent en wie je zoekt, dit werkt ook in omgekeerde richting.

  Na meer dan een jaar betalend lid te zijn, heb ik beslist om mijn lidmaatschap stop te zetten.
  Deze site is gewoon niet gemaakt voor mensen die iets serieus zoeken, tenzij men daarmee bedoelt "serieus veel geld erin te stoppen".
  Bijna niemand bezoekt er je profielpagina behalve mensen van hetzelfde geslacht, keerzijde is dat de (extra te betalen) eenmalige "boost" functies wel aandacht trekken. Zo ben je weer even populair en krijg je misschien een enkel bericht.

  De site misleidt mensen door bij extra's geen bevestiging te vragen, de actieknoppen die op een bevestigingsknop lijken, voeren de aankoop een tweede keer uit. Het is alsof bij een product uit het winkelrek nemen om de verpakking te lezen er meteen een medewerker het geld uit je zakken komt halen en je het niet meer terug kan zetten.

  Besluit:
  Een betrouwbare, goed ontworpen website voor wie geld teveel heeft en graag rondkijkt maar niets voor wie iets serieus zoekt tenzij je op zoek bent naar tienermeisjes die een spaarvarkentje/oppas voor hun kinderen zoeken.
  Marketing en geldklopperij noem ik het en wie met emotionele zaken zoals datingsites bezig is, waakt om die reden niet over zijn geld.

  Gebruik de site maar met mate en verwacht er niets van want anders worden dromen kapotgemaakt.
  Wie weet verandert dit nog wel maar zo sta ik er nu tegenover.

  Ik raad Twoo zeker niemand af want het lijkt mij een goed te vertrouwen site te zijn maar de vernoemde minpuntjes zorgen ervoor dat ik het ook niet zal aanraden.

  Bjorn (26) 25 december 2016
 • Randy (59)
  akkoord 0 reacties

  Van mijn kant ga ik hier prima mee akkoord. De bedoelingen zijn duidelijk aan gegeven en je weet waar je voor betaald.
  Je komt niet met onverwachte dingen aan zetten. Dat scheelt een hele hoop.

  Randy (59) 14 oktober 2016
 • Karel (47)
  Twoo was eerder beter dan dat het nu ... 1 reactie

  Twoo was 1 jaar geleden veel actiever dan dat het nu is. Ondanks dat het gratis is voel ik me hier niet op mijn plek. De vrouwen zien je niet staan en chatten dan ook totaal niet met je. Misschien je tijd toch maar besteden aan een betaalde datingwebsite?

  Karel (47) 22 september 2016
 • Wesley (30)
  Twoo is van lexa 1 reactie

  Sinds wanneer is Twoo van Lexa dan? Vroeger waren er onwijs veel actieve gebruikers te vinden op Twoo, tegenwoordig zijn er niet meer dan +- 10 online.

  Wesley (30) 14 augustus 2016
 • Kereltje (26)
  twoo standaard vragen iedere dag 2 reacties

  Iedere dag krijg ik een standaard bericht van een dame naar me toe geworpen. Standaard berichten die een vrouw nooit zelf zou stellen is mijn mening. Vragen als:

  - Hoe zit je toekomst over 10 jaar?
  - Iets zegt me dat jij een leuke persoon bent!
  - Wat is het leukste dat je vandaag overkomen is?

  En zo nog veel meer... Kijk, het zou kunnen.... Maar als je dan antwoord en ze reageren nooit meer... Daar gaat het mis Twoo! Daar vallen jullie door de mand.

  Het is dat jullie gratis zijn en dat ik er eigenlijk niet over mag klagen. Toch doe ik het :D

  Kereltje (26) 26 april 2016
 • Gerard van Steenen (48)
  Twoo fan 3 reacties

  Vroeger heb ik mijn vriendin leren kennen op Twoo. Dit is ongeveer 3 jaar geleden.
  Helaas, in verband met trieste omstandigheden ben ik weer zoekende.
  Sinds vorige week het weer geprobeerd op Twoo.
  Ik merk dat er nog niet 1/5e van de leden actief zijn die er 3 jaar waren.
  Sterker nog, een vrouw vinden om mee te chatten is al erg lastig.
  Laat staan een leuke match, het moet natuurlijk wel goed klikken.
  Geen idee wat er in de 3 jaar is veranderd, de website ziet er nog zo goed als hetzelfde uit.
  Erg jammer, dat is het.

  Gerard van Steenen (48) 7 april 2016
 • tim (24)
  twoo is van lexa en dus nep 3 reacties

  eerst dacht ik dat twoo hetzelfde was als badoo (bijna zelfde naam en gratis). toen las ik dat twoo van lexa is, wat dus betekend dat twoo nep is. Jammer. Er zouden meer gratis datingsites (echte) moeten zijn in nederland. wie gaat er nou geld betalen om te chatten met leden. Ik never nooit niet.

  wat ik me ook nog afvraag is het volgende. waarom mogen sites als lexa, pepper, relatieplanet (en dus ook twoo) mensen zomaar oplichten zonder te boeten. zal ik maar een petitie starten dan? waar gaat het heen met de wereld.

  tim (24) 4 april 2016
 • Ex twoo ganger (23)
  twoo is nep 1 reactie

  ik heb een tijdje op twoo gezeten en heb diverse berichte gekregen van dame's van die gen heb ik ook wel foto uit wisselingen gehad met die foto en onder andere de profiel foto's van een aantal accounts heb ik gegoogeld en kwam ik 9 van de 10 keer uit of op porno sits of bij fransen en amerikanen uit dat word dan niet op op het account weer gegeven

  Ex twoo ganger (23) 2 maart 2016
 • Mac (35)
  Twoo datingsite 0 reacties

  Twoo was eerder een website waar ik dagelijks op keek. Een leuke datingsite die bovendien gratis was. Nu lexa oftewel Meetic het heeft overgenomen is er niks meer van over. Het is nog steeds gratis maar er zijn amper nog actieve leden op Twoo, laat staan actieve dames. Jammer!

  Mac (35) 10 december 2015