• Bjorn (26)
  Goedkoop maar zonder resultaat 0 reacties

  Ik heb al op meerdere gelijkaardige websites tijd doorgebracht en er geld tegenaan gegooid maar zonder succes want de meeste leden zijn niet meer in hun twintigerjaren.

  Via een vriend die heel wat reacties kreeg op Twoo, ben ik er ook terechtgekomen.
  Om de functionaliteiten die de site biedt te kunnen gebruiken heb ik meteen een betalend abonnement erop genomen.
  De site lijkt alles te hebben; foto's, oproepingstekst, vragenlijstjes, "discover" functie die willekeurige leden toont, enzovoort. Hierdoor wordt het gemakkelijk om zelf duidelijk te maken wie je bent en wie je zoekt, dit werkt ook in omgekeerde richting.

  Na meer dan een jaar betalend lid te zijn, heb ik beslist om mijn lidmaatschap stop te zetten.
  Deze site is gewoon niet gemaakt voor mensen die iets serieus zoeken, tenzij men daarmee bedoelt "serieus veel geld erin te stoppen".
  Bijna niemand bezoekt er je profielpagina behalve mensen van hetzelfde geslacht, keerzijde is dat de (extra te betalen) eenmalige "boost" functies wel aandacht trekken. Zo ben je weer even populair en krijg je misschien een enkel bericht.

  De site misleidt mensen door bij extra's geen bevestiging te vragen, de actieknoppen die op een bevestigingsknop lijken, voeren de aankoop een tweede keer uit. Het is alsof bij een product uit het winkelrek nemen om de verpakking te lezen er meteen een medewerker het geld uit je zakken komt halen en je het niet meer terug kan zetten.

  Besluit:
  Een betrouwbare, goed ontworpen website voor wie geld teveel heeft en graag rondkijkt maar niets voor wie iets serieus zoekt tenzij je op zoek bent naar tienermeisjes die een spaarvarkentje/oppas voor hun kinderen zoeken.
  Marketing en geldklopperij noem ik het en wie met emotionele zaken zoals datingsites bezig is, waakt om die reden niet over zijn geld.

  Gebruik de site maar met mate en verwacht er niets van want anders worden dromen kapotgemaakt.
  Wie weet verandert dit nog wel maar zo sta ik er nu tegenover.

  Ik raad Twoo zeker niemand af want het lijkt mij een goed te vertrouwen site te zijn maar de vernoemde minpuntjes zorgen ervoor dat ik het ook niet zal aanraden.

  Bezoek Twoo

  Bjorn (26) 25 december 2016


Meer informatie en reviews over Twoo