Twoo
5,6

Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen, zo staat op Twoo.com. De site is niet direct gericht op daten of het zoeken naar een nieuwe relatie, maar is misschien meer gericht op het zoeken naar vrienden in de directe omgeving. De website zegt te draaien om plezier, games en profielen en meldt dat je door Twoo niet meer alleen bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Twoo heeft van ons een 5.6 gekregen, omdat de site meer bedoeld is om vrienden te ontmoeten in plaats van daten.

Prijzenlijst Twoo

Gratis

Review gemiddelde3 sterren waardering 36 reviews

Bezoek Twoo

https://www.twoo.com

Ontevreden over Twoo?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 438 keer bezocht.

Reviews ( 36 )

 • R hoen (36)
  Twoo verwijdering 0 reacties

  Beste klanten verwijderaars,

  Klantenservice kunnen we jullie team niet noemen.

  Ik heb niets gedaan dat tegen uw voorwaarden ingaat. U zal ook niet in staat zijn om dit aan te tonen.

  Het enige wat ik niet heb gedaan is afbeeldingen van mezelf naar andere gebruikers sturen. In de teksten waarin ik aangeef dat ik graag eerst iemand wil keren kennen en geen afbeeldingen stuur zijn door jullie gekenmerkt als spam..

  Russische / Chineese praktijken op jullie website..

  Ik heb eens op internet gezocht naar ervaringen en daar wordt bevestigd wat ook mijn ervaring is. Jullie maken gebruik van vele nepprofielen en feitelijk is dat pure oplichting.

  Ik zal er juridische en op andere manieren alles aan doen om deze vorm van oplichting te helpen tegengaan.

  Daarnaast eis ik in het kader van de AVG / GDPR wetgeving dat u al mijn persoonlijke gegevens per direct verwijderd!

  Met geirriteerde groet,
  R Hoen

  2 sterren waardering

  R hoen (36) 21 november 2018
 • Jesper (57)
  Twoo goed voor een man 1 reactie

  Meestal wanneer je jezelf aanmeldt op een datingsite, dan vind je haast alleen maar mannen gek genoeg.
  Op twoo was dit niet zo dat was iets wat mij meteen opviel, hier zitten namelijk ook meer dan genoeg vrouwen op!
  De site is gratis dus of dat hier een rol in speelt weet ik niet maar dat maaktbhet dilemma of je je wel of niet zou moeten aanmelden wel een stuk gemakkelijker!
  Ik ben erg goed te spreken over de website twoo, het is ten eerste gratis en gen tweede doet het zijn werk prima! Wat wil je nog meer

  5 sterren waardering

  Jesper (57) 30 september 2018
 • Mike (36)
  Dertien in een dozijn 1 reactie

  Der dating site twoo is exact hetzelfde als die tientallen andere dating sites. Ik hoop bij zoiets altijd dat er eentje is die zich onderscheidt van de rest en misschien is die er ook wel hoor maar twoo is het in ieder geval niet. Twoo is nummer dertien in een dozijn, wat inhoudt dat er al (te) veel zijn die hetzelfde of bijna hetzelfde zijn als twoo.

  1 ster waardering

  Mike (36) 23 september 2018
 • Bianca de Graaf (40)
  Chantage door Twoo 2 reacties

  Hallo,

  Ik heb eerder een review geplaatst over Twoo dat het oplichters zijn en ja hoor daar komt nu ook bij dat ze mensen proberen te chanteren.
  In eerste instantie kreeg mijn zoon te horen dat hij geen geld terug kreeg omdat deze zogenaamde site hem voor oplichter heeft uitgemaakt en even een update dit was omdat hij niet nog meer geld wou uitgeven voor een pakket om extra dingen te kunnen ik neem aan dat als je dat niet wilt je ook niet verplicht bent om dit te doen maar blijkbaar denkt Twoo hier anders over.

  Op 08-06-2018 een mail binnen met de boodschap:

  Beste,

  Indien u alle reviews over ons verwijderd zullen wij uw geld terugstorten op uw rekening, dit lijkt ons voor alle partijen fair.


  euh echt niet als zij bang zijn om slechte reviews te krijgen moeten ze de boel ook niet bedonderen. mijn zoon is geen oplichter maar een hard werkende jonge man die dacht via deze weg een date te kunnen krijgen echter ook al zet je in jouw profiel een leeftijd grens word je door oudere vrouwen benaderd en willen ze meteen meer zien en dat kost meer geld en nogmaals als je dit niet wilt word je meteen voor oplichter uit gemaakt en word je profiel verwijderd en ben je jouw geld kwijt ja zo lust ik er ook nog wel meer waardeloos zooitje dat is het en ik laat het er als moeder echt niet bij zitten zijn ze nou helemaal eerst mensen schofferen en dan ook nog chanteren?????? nee zij en die vrouw komen er nog wel achter!!!

  2 sterren waardering

  Bianca de Graaf (40) 10 juni 2018
 • jan met de pet (32)
  kat in een zak 3 reacties

  8 op 10 profielen zijn inactief, tussen de actieve profielen zitten vele fake accounts (waarschijnlijk aangemaakt door het team van twoo zelf).
  Deze site trekt op niks. Dikke afrader!
  1 ster omdat het gratis is...

  1 ster waardering

  jan met de pet (32) 26 april 2018
 • Timothy (63)
  Met de tijd mee 1 reactie

  Als je een beetje jong bam geest en lichaam ook trouwens wilt blijven de k ik dat het heel belangrijk is ik met de tijd mee te gaan. En hoe ga je nou beter met alle Steve jobs dingen mee dan door je als single aan te melden bij een dating web site. Het was eigenlijk een beetje schertsend bedoelt maar al snel merkte ik hoe leuk het wel niet is en hoe leuk dr anderen hief wel niet zijn

  5 sterren waardering

  Timothy (63) 11 november 2017
 • Bram (42)
  Gratis is geen vrijspraak 1 reactie

  Dat een site gratis is, betekent niet dat de eigenaren verder zelf mogen weten hoe ze het willen regelen.
  Als ze al iets willen regelen, want een site met slechtere eigenschappen dan deze, kan ik zo snel niet bedenken.
  Maak dan geen site als deze denk ik dan, als je niet wilt dat mensen er profijt van hebben.
  Of, vraag desnoods wel geld voor het lid zijn hier, maar zorg in ieder geval dat je de mensen hier wat te bieden hebt.
  Anders is het zonde van onze tijd.

  1 ster waardering

  Bram (42) 23 oktober 2017
 • Koos (55)
  topper onder de toppers 1 reactie

  Ik vind deze website echt een topper onder alle dating websites die ik ken en dat zijn er nogal een aantal.
  Er zijn enorm veel mensen hier te vinden van alle leeftijden die je je maar kan wensen en wat legaal is haha.
  Daarnaast is het helemaal gratis, wat je tegenwoordig eigenlijk nooit meer vindt.
  Het kost altijd wel geld om het één of ander te kunnen sturen, dat is hier niet het geval.
  De vrouwen hier zijn ontzettend leuk en aardig en volgens mij niet nep, want ik heb een keer privegegevens van eentje gehad.

  4 sterren waardering

  Koos (55) 5 augustus 2017
 • Urben (43)
  Klein budget veel mogelijk 1 reactie

  Dit is zeker een goede site voor mensen die geen groot budget hebben zoals sommige anderen. Veel mensen schamen zich hier voor en willen dit liever neit toegeven, ik zelf heb hier echter geen problemen mee. Ik heb niet genoeg geld voor een dure dating site en dit is dan voor mij de ideale uitkomst. Ik ben dan ook erg dankbaar dat twoo geen kosten met zich mee brengt en zo het voor iedereen mogelijk maakt om online te kunnen daten.

  5 sterren waardering

  Urben (43) 4 augustus 2017
 • Kareltje (32)
  Twoo verwijderen is onmogelijk 0 reacties

  Hallo allemaal,

  Ik ben best tevreden over de website Twoo.com, het is gratis en er zijn best wat leden aanwezig. Nu ben ik er wel een beetje flauw van en wil ik mijn account verwijderen. Dit is echt onmogelijk. Heb uren gezocht, uiteindelijk gevonden! Dan moet je een wachtwoord invullen en wat je ook invult, zelfs het juiste adres, zal niet worden goedgekeurd. Misschien dat er daarom nog zoveel leden op te zien zijn? Niemand weet hoe hij/zij het account moet verwijderen Ha Ha.

  2 sterren waardering

  Kareltje (32) 15 juli 2017
 • Ferdi (25)
  Twoo gratis en prima 0 reacties

  Zitten toch nog wel wat aasgieren te zeuren over Twoo terwijl Twoo gewoon gratis is. Waarom zal je zeuren over een gratis service, wees blij dat je contact kan krijgen met andere leden waarbij je niet hoeft te betalen. Dit zie je namelijk bijna nergens meer! Misschien ligt het aan mij maar zo zie ik het wel, waarom zeuren als het gratis is en de service ook nog wel aardig is bovendien? Precies. :)

  5 sterren waardering

  Ferdi (25) 21 juni 2017
 • Twoo lover (22)
  Twoo geweldige gratis datingwebsite 0 reacties

  Twoo blijft in mijn ogen een geweldige datingwebsite omdat het gratis is en daardoor iedereen gelijke rechten heeft. Je ziet dat je op betaalde leden wordt genegeerd als je niet hebt betaald *ook niet zo gek* maar op Twoo heb je dit niet. Je kan betalen als je meer aandacht wilt maar als je zelf interesse toont aan wat dames *of heren* kan Twoo gewoon gratis gebruikt worden.

  5 sterren waardering

  Twoo lover (22) 18 mei 2017
 • Martijn (24)
  Twoo is nu van lexa match media ofz... 0 reacties

  Sinds Twoo is overgenomen door Lexa is er serieus niets meer van over. Het is geen schim meer van +- 3 jaar terug toen er duizenden nederlandse leden online waren in de avond op een doordeweekse dag. Op dit moment is een chat krijgen bijna onmogelijk en daarnaast is de website er niet mooier op geworden. :( Nu zie je dat wel vaker dat bij een overname het in de soep loopt, kijk naar Hyves, overgenomen door de telegraaf en het is plots niets meer. Zelfde verhaal eigenlijk.

  1 ster waardering

  Martijn (24) 10 maart 2017
 • Sam (24)
  Twoo is weinig op actief raar 2 reacties

  Ondanks dat deze website gratis is vind ik dat er niet veel leden op actief zijn. Ik ga me haast afvragen waarom dit is. Misschien adverteren ze te weinig? Voor een gratis datingsite zal mond op mond reclame toch snel ontstaan lijkt me. Nou goed, misschien over een tijdje nogmaals bekijken.

  3 sterren waardering

  Sam (24) 31 januari 2017
 • Leonie (26)
  Twoo overgenomen door lexa 2 reacties

  Ik vind het heel jammer dat Twoo is overgenomen door een bedrijf die ook Lexa in haar beheer heeft. Waarom? Twoo was eerder volledig gratis en er waren altijd duizenden mensen online. Op dit moment kan je als gratis lid minder maar het belangrijkste is dat er bijna niemand meer online is. Wat ze met de leden hebben gedaan weet ik niet maar wat leuke chats krijg je hier niet meer, jammer. Dan maar naar Badoo, denk ik?

  2 sterren waardering

  Leonie (26) 30 januari 2017
 • Bjorn (26)
  Goedkoop maar zonder resultaat 0 reacties

  Ik heb al op meerdere gelijkaardige websites tijd doorgebracht en er geld tegenaan gegooid maar zonder succes want de meeste leden zijn niet meer in hun twintigerjaren.

  Via een vriend die heel wat reacties kreeg op Twoo, ben ik er ook terechtgekomen.
  Om de functionaliteiten die de site biedt te kunnen gebruiken heb ik meteen een betalend abonnement erop genomen.
  De site lijkt alles te hebben; foto's, oproepingstekst, vragenlijstjes, "discover" functie die willekeurige leden toont, enzovoort. Hierdoor wordt het gemakkelijk om zelf duidelijk te maken wie je bent en wie je zoekt, dit werkt ook in omgekeerde richting.

  Na meer dan een jaar betalend lid te zijn, heb ik beslist om mijn lidmaatschap stop te zetten.
  Deze site is gewoon niet gemaakt voor mensen die iets serieus zoeken, tenzij men daarmee bedoelt "serieus veel geld erin te stoppen".
  Bijna niemand bezoekt er je profielpagina behalve mensen van hetzelfde geslacht, keerzijde is dat de (extra te betalen) eenmalige "boost" functies wel aandacht trekken. Zo ben je weer even populair en krijg je misschien een enkel bericht.

  De site misleidt mensen door bij extra's geen bevestiging te vragen, de actieknoppen die op een bevestigingsknop lijken, voeren de aankoop een tweede keer uit. Het is alsof bij een product uit het winkelrek nemen om de verpakking te lezen er meteen een medewerker het geld uit je zakken komt halen en je het niet meer terug kan zetten.

  Besluit:
  Een betrouwbare, goed ontworpen website voor wie geld teveel heeft en graag rondkijkt maar niets voor wie iets serieus zoekt tenzij je op zoek bent naar tienermeisjes die een spaarvarkentje/oppas voor hun kinderen zoeken.
  Marketing en geldklopperij noem ik het en wie met emotionele zaken zoals datingsites bezig is, waakt om die reden niet over zijn geld.

  Gebruik de site maar met mate en verwacht er niets van want anders worden dromen kapotgemaakt.
  Wie weet verandert dit nog wel maar zo sta ik er nu tegenover.

  Ik raad Twoo zeker niemand af want het lijkt mij een goed te vertrouwen site te zijn maar de vernoemde minpuntjes zorgen ervoor dat ik het ook niet zal aanraden.

  3 sterren waardering

  Bjorn (26) 25 december 2016
 • Randy (59)
  akkoord 0 reacties

  Van mijn kant ga ik hier prima mee akkoord. De bedoelingen zijn duidelijk aan gegeven en je weet waar je voor betaald.
  Je komt niet met onverwachte dingen aan zetten. Dat scheelt een hele hoop.

  3 sterren waardering

  Randy (59) 14 oktober 2016
 • Karel (47)
  Twoo was eerder beter dan dat het n... 1 reactie

  Twoo was 1 jaar geleden veel actiever dan dat het nu is. Ondanks dat het gratis is voel ik me hier niet op mijn plek. De vrouwen zien je niet staan en chatten dan ook totaal niet met je. Misschien je tijd toch maar besteden aan een betaalde datingwebsite?

  3 sterren waardering

  Karel (47) 22 september 2016
 • Wesley (30)
  Twoo is van lexa 1 reactie

  Sinds wanneer is Twoo van Lexa dan? Vroeger waren er onwijs veel actieve gebruikers te vinden op Twoo, tegenwoordig zijn er niet meer dan +- 10 online.

  2 sterren waardering

  Wesley (30) 14 augustus 2016
 • Kereltje (26)
  twoo standaard vragen iedere dag 2 reacties

  Iedere dag krijg ik een standaard bericht van een dame naar me toe geworpen. Standaard berichten die een vrouw nooit zelf zou stellen is mijn mening. Vragen als:

  - Hoe zit je toekomst over 10 jaar?
  - Iets zegt me dat jij een leuke persoon bent!
  - Wat is het leukste dat je vandaag overkomen is?

  En zo nog veel meer... Kijk, het zou kunnen.... Maar als je dan antwoord en ze reageren nooit meer... Daar gaat het mis Twoo! Daar vallen jullie door de mand.

  Het is dat jullie gratis zijn en dat ik er eigenlijk niet over mag klagen. Toch doe ik het :D

  3 sterren waardering

  Kereltje (26) 26 april 2016

Plaats een review