• Fien (38)
  Twoo leest al je berichten mee 2 reacties

  Pas op! Twoo leest je berichten mee en als er maar een woord valt dat ze niet bevalt wordt je zonder een bericht verwijderd. Je ziet dit zelf niet want je kan gewoon op je profiel maar niemand kan nog tegen je praten of uberhaupt je profiel zien. Dit is echt schandalig en gaat absoluut tegen de AVG in. Zal deze site dan ook rapporteren. Wees gewaarschuwd!

  Bezoek Twoo

  Fien (38) 21 augustus 2019
  • (59)

   Hallo Fien,
   Ik was amper gratis lid als na nog geen 7 dagen ik niet meer kon chatten.
   Daar het abonnement vrij goedkoop is ivm andere datingsites, nam ik een Premium.
   Ik dacht, dom van me, dat ik hierdoor kon verder chatten met de personen waarmee ik een match had.
   Achteraf dacht ik aan de leden die al veel langer lid zijn dan mij, en nog gratis ook.
   Ik dacht dat hiermee het probleem was opgelost. Maar geen sprake van, kon nog steeds niet chatten.
   Ik heb herhaalde mails naar Twoo gestuurd met uitleg dat ik geloofwaardig was, had link met FB opgegeven, hen gevraagd waarom ik niet kon chatten, dat ik niet van plan was mijn ID te geven enz...
   Ik kreeg steeds hetzelfde antwoord nl dat ze het spijtig vonden voor mij, maar dat ze toch mijn ID nodig hadden om te verifiëren.
   Het toeval wil dat ik het gsm-nummer had van een betalend lid. Hij had het mijne ook.
   Die wist te vertellen dat ik totaal verdwenen was van de radar. En ik maar mails krijgen van Twoo dat ik mijn populariteit een boost moest geven, Ik heb hen gevraagd hoe ik dat kon doen met een profiel dat verwijderd was. Maar geen antwoord.

   Ik vermoed dat de aanleiding van deze verdoken verwijdering mijn berichten waren naar een match die ik zag zitten. Toen ik van een niet-betalend lid te horen kreeg dat er veel nep profielen waren, was ik er bijna 90% dat mijn match er ook zo eentje was. Toen ik die daarmee confronteerde werd ik meteen door deze persoon geblokt.
   Nu ga ik er ook vanuit dat mijn berichten gelezen worden. Ik vermoed dat bij het schrijven van bepaalde woorden ergens iets getriggerd wordt, het kan niet anders want zij kunnen de berichten van duizenden en duizenden leden toch niet allemaal lezen.
   Ik heb hen ook gevraagd mijn abonnementsgeld terug te storten daar zij mij de diensten niet verleend hebben waarvoor ik betaald heb.
   Weet jij of dat kan en hoe? Aan wie ga je deze site rapporteren? Kan je me op de hoogte houden?
   Dank je en ik hoop dat je je slag binnenhaalt.

   Marie (59) 6 oktober 2019
  • (38)

   Hi Marie,

   Ik herken je verhaal helemaal. Van de ene op andere dag niet meer zichtbaar, ook niet bij mensen die je al even kent. Of ze alles lezen weet ik niet maar er zijn zeker dubieuze dingen aan de gang bij Twoo.
   Er zitten veel fake profielen die gewoon op de site mogen blijven maar zodra ik er ben is het snel voorbij. Ook ik heb gewoon mijn social media gekoppeld en ze weten wie ik ben. Ook krijg ik inderdaad de bekende berichten over een boost geven en premium. Ik heb mijn profiel verwijderd en opnieuw gemaakt via mijn facebook, hierdoor kon ik weer opnieuw premium proberen. Ik heb nu dus premium maar alsnog leest helemaal niemand mijn berichten. Na een boost geen enkele bezoeker gehad. Kortom, weer geblokkeerd. Ik begrijp er helemaal niets van. Het is een leuke site als je mag chatten maar niet als ze je zo oplichten. Ik heb de site doorgegeven, helaas krijg je er geen feedback op, dus ik heb geen idee wat ze precies doen.

   Fien (38) 25 december 2019


Meer informatie en reviews over Twoo