Tesamen
6,9

8 reviews

Tesamen is een Belgische datingwebsite die uitgebreide profielen aanbiedt waarvan hoofdzakelijk hoger opgeleiden. Het merendeel van de profielen heeft zijn of haar profiel identiteit bevestigd. Het is mogelijk om als gratis lid persoonlijke berichten te sturen naar anderen en tevens te ontvangen.

Cijfer en gebruikersgemak

Aan een voordeel zit vaak een nadeel, het feit dat de profielen uitgebreid zijn betekent ook dat het registratieproces langer duurt dan normaal. Tevens is het een Belgische datingwebsite waardoor het ledenaantal een stuk kleiner is als een datingwebsite die ook over de grens gaat. Voor de rest is de website ietwat verouderd maar daarentegen wel uniek en gemakkelijk in gebruik te nemen. Door bovenstaande feiten hebben we Tesamen een 6,9 gegeven.

Prijzenlijst Tesamen

Geen informatie over te vinden.

Ontevreden over Tesamen? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (8)

 • Ray (32)
  Oude mensen op tesamen 0 reacties

  Als je net zoals ik nog niet de 50 gepasseerd bent, dan heb je op Tesamen niet al te veel te zoeken, want dan is er maar heel weinig te beleven voor jou, hier ben ik hardleers achter gekomen. Ik had hier namelijk een account aangemaakt, wat overigens heel veel tijd in beslag neemt, en daarna kwam ik er achter dat er bijna geen leden van mijn leeftijd op deze website online zijn. Dus alle tijd die ik in het aanmaken van het profiel had gestoken was voor niets en daar baal ik natuurlijk wel heel erg van. Je zet heel veel informatie op je profiel, dus de mensen die in je geïnteresseerd zijn kunnen wel al heel veel over je te weten komen, zonder dat je uberhaupt met hen hebt gesproken en dat vind ik dan wel weer handig. Zo hoef je geen tijd meer te steken in bepaalde vragen stellen aan de vrouw of het beantwoorden van dit soort vragen, maar kun je gelijk over gaan op andere zaken. Dus als ik ouder was geweest, of voor de oudere online daters onder ons, denk ik dat dit absoluut wel een leuke en geschikte dating site is. Voor mij alleen helaas niet, omdat ik voor hier eigenlijk net een kleine twintig jaar te jong ben.

  Ray (32) 14 juli 2019
 • Tarzan (56)
  te groot profiel 1 reactie

  Op Tesamen hebben ze een heel uitgebreid profiel waar alle informatie op staat die je je maar kunt bedenken.
  Dit hoeft van mij allemaal niet, er moet ook wat overblijven waar je dan met elkaar over kunt praten om elkaar een beetje te leren kennen.
  Op deze manier hoeft dit al haast niet meer, omdat alles al op je profiel staat.
  En daarbij neem ik echt niet de moeite om van iedereen dat enorme profiel te lezen hoor, ik zoek alleen de dingen op die interessant zijn voor mij, dus volgens mij mist het profiel dan ook zijn hele punt want ik neem aan dat iedereen het een beetje op die manier doet.
  Van mij mag hier best eens kritisch naar gekeken worden en dat er dan een heleboel onnodige informatie uitgefilterd wordt, ik denk echt dat het dan een stuk praktischer wordt dan dat het nu is.

  Tarzan (56) 25 mei 2019
 • Albert (57)
  Meer info dan nodig 1 reactie

  Tesamen is een website die gebruik maakt van hele uitgebreide profielen. Te uitgebreid naar mijn smaak, want dit gaat hand in hand met een hele lange registratietijd. Maar ook het lezen van iemand anders zijn of haar profiel neemt zo heel veel tijd in beslag. Lang niet alle informatie die hier op staat is nodig, als ik dit in gedachten na ga dan kan ik zo de helft schrappen. En wil je die informatie toch weten van de andere persoon, dan kun je daar tijdens de conversatie altijd nog naar vragen.

  Albert (57) 4 mei 2019
 • Philipe (40)
  Beoordeling 1 reactie

  Ik zou hier graag een beoordeling willen schrijven over de datingwebsite Tesamen en helaas voor de website zal dit geen goede beoordeling zijn.
  Mij is altijd geleerd om eerlijk te zijn en te zeggen wat je t omdat mensen hier het meeste mee kunnen en ik bovendien een hekel heb aan huichelaars.
  Tesamen is in verhouding met andere datingwebsites maar heel pietepeuterig en kan absoluut nog niet op boksen tegen de grote namen in deze wereld.
  Ik heb zelfs mijn vraagtekens bij de vraag of ze dit überhaupt ooit zouden lukken, daarvoor is de site en de regio waarin ze zoeken te klein.
  Willen ze meedoen met de grote jongens in deze business dan zullen ze heel wat dingen moeten veranderen.

  Philipe (40) 15 april 2019
 • Tom (56)
  Blije Belg 1 reactie

  Ik woon sinds een aantal jaar in België, maar oorspronkelijk kom ik uit Nederland. Voor mijn werk ben ik hier naartoe verhuisd, maar dat doet er verder niet toe. Ik was blij verrast toen ik zag dat er ook een datingsite bestaat die speciaal voor mensen uit België komen is, dus ik heb me dan ook gelijk aangemeld. Ik ben dol op Belgische vrouwen, ze lijken veel zachtaardiger en vrouwelijker dan de Nederlandse vrouwen, maar dat komt vooral door de manier waarop ze spreken. Dat vind ik onwijs sexy, als ik er aan denk word ik haast al opgewonden. Nog een reden dus dat dit een perfecte website voor mij is. De vrouwen die ik hier heb ontmoet voldeden ook zeker aan mijn normen, ik ben nog niet teleurgesteld en ik verwacht ook niet dat dit nog zal gaan gebeuren. Gelukkig niet.

  Tom (56) 31 maart 2019
 • Dennis (49)
  Tesamen niet goed 1 reactie

  Ik vind tesamen helemaal geen goede website, ten eerste vind ik de site veel te klein.
  Als ik hier een leuke vrouw wil vinden dan ben ik over tien jaar nog steeds niet klaar, maar dat duurt mij veel te lang.
  Ik ben een serieuze man van 49 jaar oud die ook serieus op zoek is naar iemand voor een leuke relatie en dat zie ik hier niet gebeuren.
  Tesamen is een Belgische website, maar als het aan mij ligt zouden ze dit best een klein beetje mogen uitbreiden over de grens, dan maak je toch weer meer mogelijk.

  Dennis (49) 11 maart 2019
 • Gerard (52)
  Te groot 1 reactie

  Deze site is zowel voor Nederlandse leden als ook voor Belgische leden en dat vind ik te groot. Wanneer je een datingwebsite hebt dan denk ik dat je het beter kleinschaliger kunt houden, want ik kan me niet voorstellen dat wanneer je boven in nederland woont, je op een leuke date zit te wachten die ergens in België woont. Sowieso het hele idee van een vrouw uit een ander land, voor een vakantie liefde is dat heel erg leuk maar wanneer het iets blijvends zal worden, dan zitten hier best heel wat haken en ogen aan verbonden waar veel mensen geen rekening mee houden. Van mij hoeft het niet zo nodig in ieder geval. Ik ben geen groot voorstander van het idee hier achter.

  Gerard (52) 3 maart 2019
 • Yolanda (43)
  Oordeel over de site 2 reacties

  Mijn oordeel over deze site is gewoon ontzettend goed.
  Ik vind het een geweldige fijne website waar je hele lieve mannen kunt ontmoeten die ook serieus op zoek zijn naar een echte relatie en niet naar een spannend uitje voordat ze weer terug gaan naar hun eigen partner.
  Helaas heb ik de man waar ik naar op zoek ben nog niet gevonden, maar ik heb hier al zoveel leuke mensen leren kennen dat ik de kans dat ik die ene ware vind hier best groot acht.

  Yolanda (43) 22 februari 2019