Tesamen
6,9

Tesamen is een Belgische datingwebsite die uitgebreide profielen aanbiedt waarvan hoofdzakelijk hoger opgeleiden. Het merendeel van de profielen heeft zijn of haar profiel identiteit bevestigd. Het is mogelijk om als gratis lid persoonlijke berichten te sturen naar anderen en tevens te ontvangen.

Cijfer en gebruikersgemak

Aan een voordeel zit vaak een nadeel, het feit dat de profielen uitgebreid zijn betekent ook dat het registratieproces langer duurt dan normaal. Tevens is het een Belgische datingwebsite waardoor het ledenaantal een stuk kleiner is als een datingwebsite die ook over de grens gaat. Voor de rest is de website ietwat verouderd maar daarentegen wel uniek en gemakkelijk in gebruik te nemen. Door bovenstaande feiten hebben we Tesamen een 6,9 gegeven.

Prijzenlijst Tesamen

Geen informatie over te vinden.

Bezoek Tesamen

https://www.tesamen.be

Ontevreden over Tesamen?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 77 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Dennis (49)
  Tesamen niet goed 0 reacties

  Ik vind tesamen helemaal geen goede website, ten eerste vind ik de site veel te klein.
  Als ik hier een leuke vrouw wil vinden dan ben ik over tien jaar nog steeds niet klaar, maar dat duurt mij veel te lang.
  Ik ben een serieuze man van 49 jaar oud die ook serieus op zoek is naar iemand voor een leuke relatie en dat zie ik hier niet gebeuren.
  Tesamen is een Belgische website, maar als het aan mij ligt zouden ze dit best een klein beetje mogen uitbreiden over de grens, dan maak je toch weer meer mogelijk.

  Dennis (49) 11 maart 2019
 • Gerard (52)
  Te groot 1 reactie

  Deze site is zowel voor Nederlandse leden als ook voor Belgische leden en dat vind ik te groot. Wanneer je een datingwebsite hebt dan denk ik dat je het beter kleinschaliger kunt houden, want ik kan me niet voorstellen dat wanneer je boven in nederland woont, je op een leuke date zit te wachten die ergens in België woont. Sowieso het hele idee van een vrouw uit een ander land, voor een vakantie liefde is dat heel erg leuk maar wanneer het iets blijvends zal worden, dan zitten hier best heel wat haken en ogen aan verbonden waar veel mensen geen rekening mee houden. Van mij hoeft het niet zo nodig in ieder geval. Ik ben geen groot voorstander van het idee hier achter.

  Gerard (52) 3 maart 2019
 • Yolanda (43)
  Oordeel over de site 2 reacties

  Mijn oordeel over deze site is gewoon ontzettend goed.
  Ik vind het een geweldige fijne website waar je hele lieve mannen kunt ontmoeten die ook serieus op zoek zijn naar een echte relatie en niet naar een spannend uitje voordat ze weer terug gaan naar hun eigen partner.
  Helaas heb ik de man waar ik naar op zoek ben nog niet gevonden, maar ik heb hier al zoveel leuke mensen leren kennen dat ik de kans dat ik die ene ware vind hier best groot acht.

  Yolanda (43) 22 februari 2019

Plaats een review