• Tarzan (56)
  te groot profiel 1 reactie

  Op Tesamen hebben ze een heel uitgebreid profiel waar alle informatie op staat die je je maar kunt bedenken.
  Dit hoeft van mij allemaal niet, er moet ook wat overblijven waar je dan met elkaar over kunt praten om elkaar een beetje te leren kennen.
  Op deze manier hoeft dit al haast niet meer, omdat alles al op je profiel staat.
  En daarbij neem ik echt niet de moeite om van iedereen dat enorme profiel te lezen hoor, ik zoek alleen de dingen op die interessant zijn voor mij, dus volgens mij mist het profiel dan ook zijn hele punt want ik neem aan dat iedereen het een beetje op die manier doet.
  Van mij mag hier best eens kritisch naar gekeken worden en dat er dan een heleboel onnodige informatie uitgefilterd wordt, ik denk echt dat het dan een stuk praktischer wordt dan dat het nu is.

  Bezoek Tesamen

  Tarzan (56) 25 mei 2019
  • (32)

   Ja dat vond ik hier ook wel mooi aan, ondanks dat het wel heel veel tijd kost op deze manier om een profiel aan te maken. Na tijd heb je hier wel veel profijt van, omdat je dan heel veel dingen niet meer hoeft te vragen en te beantwoorden en dan kun je inderdaad gelijk over gaan op allerlei andere zaken. Mensen die dan als nog met de domme vragen komen, die verwijs ik dan altijd gewoon eerst door naar mijn profiel met de tekst van 'lees mijn profiel eerst maar en daarna mag je andere vragen stellen'. Ik vind dat ook gewoon de moeite die je dan voor elkaar kunt nemen en als ze dat niet doen dan ben ik er al snel genoeg flauw van.

   Ray (32) 14 juli 2019


Meer informatie en reviews over Tesamen